Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Kate

#426 Onderwerp

2014-07-02 13:57

#424: Vuur - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Dat zegt genoeg over wat voor staat Nederland verkeerd. Ieder land krijgt de leiders en het systeem dat het verdient. Zolang de meerderheid onbewust is of ongeinteresseerd is in wat er werkelijk speelt zal alles blijven zoals het was. Maar als het jouw dochter of nichtje of vriendin overkomt wat Marianne is overkomen........ kom je er niet mee weg met: Wir haben es nicht Gewusst.....
Sweet dreams"

Klopt in dat geval dien je nu als nabestaande wel te moeten beseffen dat de horror niet ophoudt bij het verlies van je dochter of nichtje of vriendin, maar dat het steeds maar blijft doorgaan door de onophoudelijke onzin van wellicht goedbedoelde, maar in de praktijk zwaar zichzelf overschattende bemoeials.

De reactie van Bauke Vaatstra is volstrekt duidelijk, de reactie van Maaike Terpstra is volstrekt duidelijk en de reactie van Johan Vaatstra laat ook niets aan duidelijkheid te wensen over. De Familie heeft geen behoefte aan complotdenkers die tegen beter weten in zich nog steeds met de zaak wensen te bemoeien. De acties leiden tot niks, of wellicht enkel dat simpele zielen in de onzin gaan geloven en door het boek te kopen jullie zakken nog wat vullen.

Jammer dat jullie geen moreel besef kennen.
Vuur

#427 Re: Onderwerp

2014-07-02 15:15

#426: Kate - Onderwerp de reactie van Maaike Terpstra is volstrekt duidelijk

Maaike Terpstra staat volledig achter hetgeen in het boek staat.

Maaike Terpstra heeft mij toestemming gegeven om het echte dagboek online te zetten:

http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/   (deel 1)

http://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/    (deel 2)

 

Dus voordat je beweert dat je weet wat Maaike Terpstra wilt moet je eerst je feiten kennen. Het staat sinds 3 november 2013 online en er is niemand die mij ooit heeft laten weten het ervan te moeten halen. Niet het OM, niet Yehudig Moskowicz en niet Johan Vaatstra. Ze weten namelijk wat de waarheid is.

Als jij gelijk hebt dan is een simpel kortgeding tegen mij genoeg en ze weten wie ik ben. Maar ik heb nog nooit iets gehoord omdat ze in de rechtbank voor joker staan als ze uit de mond van Maaike horen dat het toch echt de bedoeling is dat het gelezen wordt door iedereen! Na 8 maanden wordt het nog steeds dagelijks vele malen gedownload.

 


Gast

#428

2014-07-02 15:43

ook een leugen die je voor de duizendste keer vertelt blijft een leugen, vuur. Maaike heeft je geen toestemming gegeven, althans niet nadat de dader van de moord op haar dochter werd opgepakt. Je fantaseert dat je die toestemming hebt op basis van haar uitspraken van voordat de moord werd opgelost.
Je misbruikt de moeder van een vermoord kind. Ja, ooit geloofde de hele familie Vaatstra dat hun dochter en zus was vermoord door een asielzoeker. Met het bovenwater komen van nieuwe feiten, begon de familie in te zien dat het verhaal er misschien toch anders uit kon zien. Alleen de moeder bleef hangen in de klauwen van de aasgieren die haar voorspiegelden dat zij "100% zeker" wisten wie de dader was.
Dus wie denk je dat het het zwaarst heeft als die "100% zekere" theorie domweg wordt ingehaald door de realiteit? Inderdaad: Maaike. En in plaats van haar de rust te gunnen om dit te verwerken ga je haar bestoken en proberen in te zetten voor je achterhaald theorietje. Inderdaad, ze houdt zich stil, wetende dat áls ze iets zou zeggen dat het alleen maar olie op het vuur is voor de nietsontziende stalkers die niet begrijpen dat ze het al die jaren verkeerd hadden.
Wees er maar trots op dat je de familie van een vermoord kind terroriseert omdat je domweg het vermogen mist om om te gaan met je eigen ongelijk.
Vuur

#429 Re:

2014-07-02 16:10

#428: - Maaike heeft je geen toestemming gegeven, althans niet nadat de dader van de moord op haar dochter werd opgepakt.

Waarom wordt ik dan niet aangeklaagd. Ze houdt zich niet stil want Yehudi Moskowicz richt namens haar zijn pijlen op Wim Dankbaar in dezelfde periode als dat ik het online zet. Denk je dat ik niet even gechecked heb bij Maaike?

Yehudi kan in opdracht van haar mij zo in één moeite mee nemen. Deed hij ook met Frides Lameris. Kost Maaike niets, kosten zouden dan door mij betaald worden. Kan overigens allemaal ook in hetzelfde kortgeding.

Maar nee, nu blijkt dat de kinderen en Bauke toch niet helemaal de volledige macht over Maaike hadden.

Als jij met bewijs komt of wie dan ook dat Maaike het dagboek niet online wilt hebben. Sterker, als Maaike mij vandaag zou laten weten dat ze haar dagboek offline wilt hebben doe ik dat.

Maar alhoewel Maaike ook wel weet dat de waarheid nooit naar buiten zal komen, althans nooit door de massa geaccepteert zal worden, blijft ze steevast geloven in wat zij al vanaf dag één wist. Het staat een ieder vrij zijn eigen mening te vormen en verkondingen maar ga niet voor Maaike praten als je haar niet kent.


Gast

#430

2014-07-02 16:15

"Waarom wordt ik dan niet aangeklaagd."
Je wíl aangeklaagd worden. En dat gunt fam. Vaatstra jou, Wim en Hans niet. Zij hebben geen aangifteplicht of zo. Een aangifte is wat JULLIE willen, omdat het publiciteit oplevert. Als je uit de afwezigheid van een aangifte dom gaat concluderen dat je dús "toestemming" hebt dan ben je gewoon een zielig hoopje mens en volkomen wereldvreemd.

"Denk je dat ik niet even gechecked heb bij Maaike?"
Dat denk ik niet, dat weet ik zeker. Ook hier weer de zoveelste herhaling van een leugen.
Vuur

#431 Re:

2014-07-02 16:49

#430: - s je uit de afwezigheid van een aangifte dom gaat concluderen dat je dús "toestemming" hebt dan ben je gewoon een zielig hoopje mens en volkomen wereldvreemd.

Ik zeg nergens dat ik concludeer dat ik toestemming heb omdat er geen aangifte is.

Ik stel dat ik van Maaike toestemming heb en dat bewijs ik graag in een rechtszaak.

Vuur

#432 Re:

2014-07-02 16:55

#430: - Dat denk ik niet, dat weet ik zeker. Ook hier weer de zoveelste herhaling van een leugen.

Wat jij zeker weet is niet zo belangrijk. Of ik een leugen vertel is niet zo belangrijk. Wij hebben een perfect rechtssysteem dat als ik mij misdraag dat ik daar voor gestraft dien te worden. Dit gebeurt ook altijd.

Aangezien ik mij niet misdraag en keurig aan de wet houd mag ik tot op de dag van vandaag stellen dat ik de waarheid vertel en niets anders dan de waarheid. Ik heb toestemming.

Ik ben hier nooit voor gesommeerd, aangeklaagd of veroordeeld. Nogmaals wat jij zeker weet doet niet ter zake. Je mag me aanklagen als je het niet met me eens bent maar voorlopig kan iedereen gewoon hier Maaike's versie van de waarheid lezen:

http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 1)

http://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 2)

Dank voor het keer op keer ter discussie stellen of ik lieg of niet. Ik blijf vertellen wat ik vertel en dan mag ieder zijn eigen mening bepalen.

Tot mails ;)


Gast

#433

2014-07-02 16:56

Ook weer domme bluf. Het is Wim & Hans er ALLES aan gelegen om aannemelijk te maken dat ze dit "uit naam van Maaike" doen. En dan zou jij het bewijs hebben dat dat zo is, maar daar alleen mee naar buiten komen "in een rechtzaak".
Die rechtzaak was er, weet je nog? Daar had je jullie gelijk kunnen aantonen, maar nee hoor.

Bah bah bah, die niet aflatende leugens steeds. :(

Gast

#434

2014-07-02 17:03

En hop, daar verandert het verhaal van vuur maar weer. Nu vind ie tóch ineens weer dat de moeder van een vermoord kind nog maar een keer naar de rechter moet, alsof de familie nog niet geleden heeft.

Hoe ziek moet je als persoon zijn dat je als volkomen buitenstaander vindt dat je het "recht" hebt om een familie vrijuit mag terroriseren omdat je hun vermoorde en verkracht kind misbruikt als wapen voor je eigen oorlogje, en in plaats van eerst te vragen of ze dat wel willen vertel je doodleuk dat ze maar naar de rechter moeten om je te stoppen, en dat je tot die tijd doodleuk blijft volhouden dat je hun toestemming hebt? Hoe godvergeten ziek ben je dan?
Het tart gewoon iedere beschrijving.

Tegelijk geeft het ook precies aan waarom de sekte rond Wim nooitoftenimmer enige voet aan de grond zal krijgen buiten het eigen kliekje om.
Maar het blijft gewoon te erg voor woorden dat 15 jaar na de dood van hun kind de familie Vaatstra nog op zo'n gruwelijke wijze belaagd wordt.

En nee, maftoeter, je "houdt je niet keurig aan de wet". Je breekt de wet met voeten, nog los van je gebrek aan fatsoen en menselijkheid. Maar helaas zijn er situaties waarin een rechtsstaat niet toereikend is, en daar maak je misbruik van. Over de rug van een vermoord en verkracht kind.

Gast

#435

2014-07-02 17:05

..en het interesseert je allemaal geen zak. Gewoon ordinair egocentrisch huftergedrag. En dat vind zichzelf "wakker". Zum kotzen.

Gast

#436 Re: Re:

2014-07-02 17:10

#431: Vuur - Re:

Het is gewoon een smoes om niet met bewijzen hoeven te komen, vuur. Iedereen kan nagaan dat Maaike nu liever met rust gelaten wil worden en eea eindelijk wil verwerken. Laatste wat je dan wil is energie steken in een rechtszaak en al die emoties weer mee moeten maken. Bovendien heeft Maaike ervaren dat de rechtszaak tegen Wim, Wim ook niet heeft gestopt. Tja dan kun je er beter geen aandacht aan schenken. De praktijk wijst inmiddels uit dat dat goed werkt want er is in de pers tot nu toe bijna geen aandacht voor dat boek.


Gast

#437 Re:

2014-07-02 17:18

#434: -

Tja dat is ook wat ik er zo zot aan vind. Buitenstaanders, amateurs die het zonder enig voorbehoud of terughoudendheid het allemaal beter weten en menen allerlei theorien, beschuldigingen en privezaken op het net en nu ook in een boek mogen pleuren. En dan roepen dat ze het recht ergensop hebben. smh.


Gast

#438

2014-07-02 17:20

"Alleen de moeder bleef hangen in de klauwen van de aasgieren die haar voorspiegelden dat zij "100% zeker" wisten wie de dader was."

Is misschien de rest vd familie en met name Bauke, vóór de laatste uitzending van Peter R de Vries, gezegd dat er 100% een dader uit het verwantschapsonderzoek zou komen?

Gast

#439

2014-07-02 17:22

"Alleen de moeder bleef hangen enz."

Wel ja, geef Bauke de Machiavelli prijs en een boek en Maaike een trap na. :-(
Vuur

#440 Re: Re: Re:

2014-07-02 17:29

#436: - Re: Re: De praktijk wijst inmiddels uit dat dat goed werkt want er is in de pers tot nu toe bijna geen aandacht voor dat boek.

http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 1)

http://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 2)

Klopt werkt prima! Het dagboek wordt gelezen en dat is het enige wat telt. Wat jij er mee doet maakt me niet uit. Dat Nederland ziek is illustreer jij met je emotionele reacties. Ik zou er ook gefrustreerd van raken als criminelen zoals ik gewoon hun gang kunnen gaan. Ik overtreed de wet volgens jou. Dan hoeft Maaike niet eens in actie te komen. Kan het OM gewoon doen of Johan Vaatstra, alhoewel hij liever met bakstenen gooit.

Jij mag mij noemen wat je wilt, je mag mij de maat nemen. Vind ik prima, graag zelfs. Ik blijf echter beweren dat ik het dagboek van Maaike Terpstra mag publiceren. En ik heb verder niets met Wim en zijn rechtszaak te maken en laten we het hogerberoep eerst maar afwachten. Pas als iemand veroordeeld is is hij/zij schuldig. Niet omdat jij het zegt.

Ik kijk uit naar je volgende reactie. Wellicht heb ik dan nog een linkje voor je wat je wellicht interessant vindt...... iets over bewustzijn wellicht....


Gast

#441

2014-07-02 18:01

"Alleen de moeder bleef hangen in de klauwen van de aasgieren die haar voorspiegelden dat zij "100% zeker" wisten wie de dader was."

Toen zij haar dagboekjes schreef, kende ze de 'aasgieren' nog niet.
Ook al is er iemand opgepakt; dat verandert de inhoud van de boekjes toch niet?

Gast

#442

2014-07-02 18:24

Vuur, vergeef het me, maar ik geloof je niet zomaar op je woord. Dat is niet puur omdat ik je uitspraken bizar en onlogisch vind, maar iedereen kan natuurlijk wel wat roepen. Beweer je iets, dan bewijs je iets. Dat blijkt voor complotters nogal moeilijk te zijn.

Gast

#443 Re: Re:

2014-07-02 18:37

#429: Vuur - Re: Waarom wordt ik dan niet aangeklaagd. Ze houdt zich niet stil want Yehudi Moskowicz richt namens haar zijn pijlen op Wim Dankbaar in dezelfde periode als dat ik het online zet.

Ik vermoed omdat in tegenstelling tot Frides Lamires, men van jou niet weet wie je uberhaupt bent

Mark vd Illuminati

#444 Vuur is natuurlijk lekker anoniem

2014-07-02 18:47

@443 Daar heb je natuurlijk wel een punt :-)

Ik durf te wedden dat als Vuur zijn echte naam op zijn blog zet, Yehudi ook hem wel weet te vinden :-P Maar goed, dat zal Vuur wel niet durven ;-)
Vuur

#445 Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem

2014-07-02 18:59

#444: Mark vd Illuminati - Vuur is natuurlijk lekker anoniem

Ik ben makkelijk te vinden, iedereen die het moet weten weet het. Enige reden waarom mijn naam niet op mijn blog staat is omdat ik als individu totaal niet belangrijk ben. Het gaat niet om mijn ego, hoef er geen geld aan te verdienen en wil graag mijn visie delen zoals ik de wereld zie. Iedereen mag ermee doen wat ie wil.

Kijk..... zo zie ik het:

http://vuur01.wordpress.com/2013/07/02/vrijheid/

Succes ermee!

Mark vd Illuminati

#446 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-02 19:03

#421: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Ik heb 5 jaar lang belangeloos en onbezoldigd geïnvesteerd in het naar boven brengen van de waarheid. Nu haal ik wat van die investering terug met een boek, dat niemand verplicht is om te kopen. Niet over de rug van nabestaanden, maar over de rug van een misdadig, liegend, frauderend justitie. Voor mij een een nobele missie, maar trollen als "Mark "geven er altijd wel weer een andere spin aan.

De reacties van Bauke, Johan en ook Maaike inzake het dagboek spreken boekdelen over hoe zij er over denken en hoe zij het voelen. En dat is zeker wel over hun rug, maar goed als je de gevoelens van echte slachtoffers niet belangrijker vindt dan het terughalen van investeringen jij je zin.

#421: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Dat sommigen van die nabestaanden beter kunnen leven met dat bedrog, hun dochter en zusje's nagedachtenis liever eren met een leugen, daar heb ik geen invloed op. Wel constateer ik dat het bijzonder opmerkelijk is dat ze een boek willen verbranden en de schrijvers willen stenigen, terwijl elke lezer zegt: Eindelijk de waarheid en duidelijkheid!                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Sommige nabestaanden willen die duidelijkheid blijkbaar niet.

Komt omdat jouw duidelijkheid, in werkelijkheid vage onzin is wat je op de kleper beschouwt niet daadwerkelijk overtuigend aan kan tonen :-P Dat jij je blind staart op de reviews van je eigen complotters achterban verbaast me niks ;-)

Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Merkwaardig is ook dat "Mark" de Godganse dag bezig is met Dankbaar en zijn boek, dat hij maar niet wil lezen.

Och ik wil het best lezen hoor :-P Ik vindt het alleen onethisch dat jij er vervolgens geld aan verdiend ;-) zeker gezien het leed wat je er de familie mee aandoet :-(

 

Mark vd Illuminati

#447 Re: Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem

2014-07-02 19:05

#445: Vuur - Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem Ik ben makkelijk te vinden, iedereen die het moet weten weet het. Enige reden waarom mijn naam niet op mijn blog staat is omdat ik als individu totaal niet belangrijk ben.

Ik herhaal: Ik durf te wedden dat als Vuur zijn echte naam op zijn blog zet, Yehudi ook hem wel weet te vinden :-P Maar goed, dat zal Vuur wel niet durven ;-)

Vuur

#448 Re: Re: Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem

2014-07-02 19:32

#447: Mark vd Illuminati - Re: Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem Ik herhaal: Ik durf te wedden dat als Vuur zijn echte naam op zijn blog zet, Yehudi ook hem wel weet te vinden :-P Maar goed, dat zal Vuur wel niet durven ;-)

Yehudi weet allang wie ik ben, vraag het hem. Of vraag Henk Mous even die weet het ook. Nogmaals het gaat niet om mijn persoon. Geen aspiraties om beroemd te worden of geld te verdienen. Wil graag mensen de mogelijkheid geven om te zien wat ik zie. Indien iemand het daar niet mee eens is of het gewoon anders ziet dan is dat prima.

Browse gerust eens op mijn weblogje http://vuur01.wordpress.com.... Gaat over awareness ofwel bewustzijn. Doe er je voordeel mee en kun je er niets mee is het ook goed. Jij mag blijven vasthouden aan wat je gelooft dat is je goed recht. De waarheid bestaat niet, slechts jouw waarheid bestaat net als de mijne. Ik hoop alleen maar dat we ooit volwassen genoeg worden dat we ipv vechten elkaar gaan helpen, er is namelijk genoeg voor iedereen maar doordat iedereen altijd maar in gevecht is gebeuren dit soort uitwassen.

En ook al heeft Jasper het gedaan. Heb je het dagboek van Maaike gelezen? 13 jaar lang is ze ronduit schofterig behandeld door politie en justitie. Dat is een factor 100x zo erg als waarvan je mij beschuldigt..... ga dat maar recht lullen Mark en andere trollen. Zal je vast lukken want je bent slim genoeg maar ook jij weet diep van binnen dat het systeem en de mensen binnen OM en politie in en in ziek zijn...... lees het dagboek maar.... zo ga je niet met mensen om.

Kijk wederom uit naar jullie volgende bericht zodat ik wellicht nog wat links kan posten over het ziek systeem.

Tot snel.

Mark vd Illuminati

#449 Re: Re: Re: Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem

2014-07-02 20:10

#448: Vuur - Re: Re: Re: Vuur is natuurlijk lekker anoniem Yehudi weet allang wie ik ben, vraag het hem. Of vraag Henk Mous even die weet het ook. Nogmaals het gaat niet om mijn persoon. Geen aspiraties om beroemd te worden of geld te verdienen. Wil graag mensen de mogelijkheid geven om te zien wat ik zie. Indien iemand het daar niet mee eens is of het gewoon anders ziet dan is dat prima.

Wat grappig dat je er omheen blijft draaien :-P Ik herhaal: Ik durf te wedden dat als Vuur zijn echte naam op zijn blog zet, Yehudi ook hem wel weet te vinden :-P Maar goed, dat zal Vuur wel niet durven ;-)

Browse gerust eens op mijn weblogje http://vuur01.wordpress.com.... Gaat over awareness ofwel bewustzijn. Doe er je voordeel mee en kun je er niets mee is het ook goed. Jij mag blijven vasthouden aan wat je gelooft dat is je goed recht. De waarheid bestaat niet, slechts jouw waarheid bestaat net als de mijne. Ik hoop alleen maar dat we ooit volwassen genoeg worden dat we ipv vechten elkaar gaan helpen, er is namelijk genoeg voor iedereen maar doordat iedereen altijd maar in gevecht is gebeuren dit soort uitwassen.

In mijn ervaring doen complotdenkers niet echt aan 'awareness' of 'bewustzijn' :-P Maar ik ben er zeer voor om jou te helpen, ik ben al constant bezig je 'awareness' te vergroten voor het feit dat Jasper S. de moord heeft gepleegd, maar je blijft als een sheeple achter Dankbaar aanhollen ;-)

En ook al heeft Jasper het gedaan. Heb je het dagboek van Maaike gelezen? 13 jaar lang is ze ronduit schofterig behandeld door politie en justitie. Dat is een factor 100x zo erg als waarvan je mij beschuldigt..... ga dat maar recht lullen Mark en andere trollen. Zal je vast lukken want je bent slim genoeg maar ook jij weet diep van binnen dat het systeem en de mensen binnen OM en politie in en in ziek zijn...... lees het dagboek maar.... zo ga je niet met mensen om.

Dat gaat er met name om dat de Politie en justitie Maaike niet serieus namen met betrekking tot haar obsessie de dader te zoeken bij het AZC. En dat is zeker achteraf gezien volledig terecht geweest, gezien de werkelijke dader Jasper S. was en dus niks met het AZC te maken heeft gehad. Het feit dat iemand nabestaande is, wil nog niet zeggen dat ze een betrouwbare bron is om te zoeken naar nabestaanden. In tegendeel.


Gast

#450

2014-07-02 20:56

"Wat grappig dat je er omheen blijft draaien :-P Ik herhaal: Ik durf te wedden dat als Vuur zijn echte naam op zijn blog zet, Yehudi ook hem wel weet te vinden :-P Maar goed, dat zal Vuur wel niet durven ;-)"

Joh, zeg toch gewoon dat jij het graag wilt weten :-) Yehudi weet het al.