Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Kate

/ #426 Onderwerp

2014-07-02 13:57

#424: Vuur - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Dat zegt genoeg over wat voor staat Nederland verkeerd. Ieder land krijgt de leiders en het systeem dat het verdient. Zolang de meerderheid onbewust is of ongeinteresseerd is in wat er werkelijk speelt zal alles blijven zoals het was. Maar als het jouw dochter of nichtje of vriendin overkomt wat Marianne is overkomen........ kom je er niet mee weg met: Wir haben es nicht Gewusst.....
Sweet dreams"

Klopt in dat geval dien je nu als nabestaande wel te moeten beseffen dat de horror niet ophoudt bij het verlies van je dochter of nichtje of vriendin, maar dat het steeds maar blijft doorgaan door de onophoudelijke onzin van wellicht goedbedoelde, maar in de praktijk zwaar zichzelf overschattende bemoeials.

De reactie van Bauke Vaatstra is volstrekt duidelijk, de reactie van Maaike Terpstra is volstrekt duidelijk en de reactie van Johan Vaatstra laat ook niets aan duidelijkheid te wensen over. De Familie heeft geen behoefte aan complotdenkers die tegen beter weten in zich nog steeds met de zaak wensen te bemoeien. De acties leiden tot niks, of wellicht enkel dat simpele zielen in de onzin gaan geloven en door het boek te kopen jullie zakken nog wat vullen.

Jammer dat jullie geen moreel besef kennen.