Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post


Gast

#436 Re: Re:

2014-07-02 17:10

#431: Vuur - Re:

Het is gewoon een smoes om niet met bewijzen hoeven te komen, vuur. Iedereen kan nagaan dat Maaike nu liever met rust gelaten wil worden en eea eindelijk wil verwerken. Laatste wat je dan wil is energie steken in een rechtszaak en al die emoties weer mee moeten maken. Bovendien heeft Maaike ervaren dat de rechtszaak tegen Wim, Wim ook niet heeft gestopt. Tja dan kun je er beter geen aandacht aan schenken. De praktijk wijst inmiddels uit dat dat goed werkt want er is in de pers tot nu toe bijna geen aandacht voor dat boek.

Reacties

Vuur

#440 Re: Re: Re:

2014-07-02 17:29:06

#436: - Re: Re: De praktijk wijst inmiddels uit dat dat goed werkt want er is in de pers tot nu toe bijna geen aandacht voor dat boek.

http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 1)

http://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-2-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/ (deel 2)

Klopt werkt prima! Het dagboek wordt gelezen en dat is het enige wat telt. Wat jij er mee doet maakt me niet uit. Dat Nederland ziek is illustreer jij met je emotionele reacties. Ik zou er ook gefrustreerd van raken als criminelen zoals ik gewoon hun gang kunnen gaan. Ik overtreed de wet volgens jou. Dan hoeft Maaike niet eens in actie te komen. Kan het OM gewoon doen of Johan Vaatstra, alhoewel hij liever met bakstenen gooit.

Jij mag mij noemen wat je wilt, je mag mij de maat nemen. Vind ik prima, graag zelfs. Ik blijf echter beweren dat ik het dagboek van Maaike Terpstra mag publiceren. En ik heb verder niets met Wim en zijn rechtszaak te maken en laten we het hogerberoep eerst maar afwachten. Pas als iemand veroordeeld is is hij/zij schuldig. Niet omdat jij het zegt.

Ik kijk uit naar je volgende reactie. Wellicht heb ik dan nog een linkje voor je wat je wellicht interessant vindt...... iets over bewustzijn wellicht....