Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak


Gast

/ #434

2014-07-02 17:03

En hop, daar verandert het verhaal van vuur maar weer. Nu vind ie tóch ineens weer dat de moeder van een vermoord kind nog maar een keer naar de rechter moet, alsof de familie nog niet geleden heeft.

Hoe ziek moet je als persoon zijn dat je als volkomen buitenstaander vindt dat je het "recht" hebt om een familie vrijuit mag terroriseren omdat je hun vermoorde en verkracht kind misbruikt als wapen voor je eigen oorlogje, en in plaats van eerst te vragen of ze dat wel willen vertel je doodleuk dat ze maar naar de rechter moeten om je te stoppen, en dat je tot die tijd doodleuk blijft volhouden dat je hun toestemming hebt? Hoe godvergeten ziek ben je dan?
Het tart gewoon iedere beschrijving.

Tegelijk geeft het ook precies aan waarom de sekte rond Wim nooitoftenimmer enige voet aan de grond zal krijgen buiten het eigen kliekje om.
Maar het blijft gewoon te erg voor woorden dat 15 jaar na de dood van hun kind de familie Vaatstra nog op zo'n gruwelijke wijze belaagd wordt.

En nee, maftoeter, je "houdt je niet keurig aan de wet". Je breekt de wet met voeten, nog los van je gebrek aan fatsoen en menselijkheid. Maar helaas zijn er situaties waarin een rechtsstaat niet toereikend is, en daar maak je misbruik van. Over de rug van een vermoord en verkracht kind.