Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak


Gast

/ #428

2014-07-02 15:43

ook een leugen die je voor de duizendste keer vertelt blijft een leugen, vuur. Maaike heeft je geen toestemming gegeven, althans niet nadat de dader van de moord op haar dochter werd opgepakt. Je fantaseert dat je die toestemming hebt op basis van haar uitspraken van voordat de moord werd opgelost.
Je misbruikt de moeder van een vermoord kind. Ja, ooit geloofde de hele familie Vaatstra dat hun dochter en zus was vermoord door een asielzoeker. Met het bovenwater komen van nieuwe feiten, begon de familie in te zien dat het verhaal er misschien toch anders uit kon zien. Alleen de moeder bleef hangen in de klauwen van de aasgieren die haar voorspiegelden dat zij "100% zeker" wisten wie de dader was.
Dus wie denk je dat het het zwaarst heeft als die "100% zekere" theorie domweg wordt ingehaald door de realiteit? Inderdaad: Maaike. En in plaats van haar de rust te gunnen om dit te verwerken ga je haar bestoken en proberen in te zetten voor je achterhaald theorietje. Inderdaad, ze houdt zich stil, wetende dat áls ze iets zou zeggen dat het alleen maar olie op het vuur is voor de nietsontziende stalkers die niet begrijpen dat ze het al die jaren verkeerd hadden.
Wees er maar trots op dat je de familie van een vermoord kind terroriseert omdat je domweg het vermogen mist om om te gaan met je eigen ongelijk.