Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak.

Dave

#176 Re: Re: Re: Re:

2014-06-18 16:41

#175: - Re: Re: Re:

Ga eens in hun schoenen staan? Kan je dat: proberen iets te bekijken vanuit het oogpunt van een ander? Empathie heet dat.

Je hoeft het niet goed te keuren dat ze - misschien - niet de 100% waarheid vertellen, dat doe ik ook niet, maar je kan je op z'n minst proberen voor te stellen waarom ze dat niet doen.

En anno 2014 zou ik precies hetzelfde doen als zij: gewoon zoveel mogelijk achter je laten, en vooral niet laten provoceren door mensen die a. geen enkel belang hebben in deze zaak b. met wie toch geen enkel rationeel gesprek mogelijk is.

En of je dat leuk vindt of niet, je verandert daar niks aan.

Dave

#177

2014-06-18 16:45

bovendien: je weet ook niet in hoeverre ze ooit nog vertrouwelijk met een of meerdere familieleden van Marianne gepraat hebben. Dat zullen we nooit weten, en dat hoeven we ook nooit te weten. Niet alles hoeft openbaar. De moord op Marianne gaat over Marianne, haar familie en haar dierbaren, en NIET, zoals Wim dat graag wil, over Wim's strijd tegen de wereld. Maar daar kan Wim's ego niet bij.

Gast

#178

2014-06-18 16:52

deze actie`s moeten veel meer gebeuren ,wist niet van de site petities 24. maar succes .
Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#179 Re:

2014-06-18 16:54

#174: Dave -

Eerste druk was 600 om voldoende te hebben voor de boekpresentatie. Ook omdat we de kat uit de boom wilden kijken of er geen KG's kwamen. Die kwamen niet.  Tweede druk was 6500, derde druk was 7000.

 

Tevreden zo "Dave"?

Dave

#180

2014-06-18 17:00

ah.. weer andere getallen. Misschien moet jet het eens kortsluiten met Hans. ;)
Dave

#181

2014-06-18 17:10

http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/06/15/petitie-voor-ondersteuning-aangifte/#comment-91092

aha, kijk, weer een nieuw comment van Wim op z'n site, en deze illutreert weer perfect de "methode Wim".
Je leest hier 3 verklaringen, en aan het eind vertelt Wim "Ook deze getuigen zijn psychisch gestoord volgens Stuiver. Want als Wim Dankbaar een psychologisch onderzoek moet ondergaan, dan moeten ook de getuigen op wiens verhalen hij zijn lulkoek baseert, een steekje los hebben, nietwaar?"

Wat klopt hier niet aan? Dit zijn domweg niet de getuigeverklaringen. Deze 3 verklaringen zijn van voor tot achter opgesteld door Wim; het is Wim's interpretatie van een gevoerd gesprek waarin ie van begin tot eind ZIJN verhaal probeert bevestigd te krijgen door een getuige.
En door vervolgens alles weg te laten wat 'm niet uitkomt, en de rest zo te stroomlijnen dat het 100% z'n goedkeuring kan wegdragen denkt Wim dat ie een "granietsterke" verklaring heeft.
Iedereen die een klein beetje weet hoe je een onderzoek verricht snapt dat juist hierdoor dit soort "verklaringen" geen enkele waarde hebben; hoe meer er aan gesleuteld en gefilterd moet worden om exact het passende verhaaltje te krijgen, hoe minder overtuigend.

Het is dus gewoon Wim's eigen verhaal, en heel demagogisch roept ie dan: als jullie zeggen dat ik gek ben, zeg je eigenlijk dat die getuigen gek zijn. Welnee. Wim is gek, niet de getuigen. Het is de verklaring van Wim, niet van de getuigen.
Door Wim's gigantische bord voor de kop ziet ie dit zelf niet, hij kan dat niet zien, hij zal het ook niet zien. Hij leeft in een overtuiging dat dit soort interviews enige waarde hebben, en waarschijnlijk denkt ie dat anderen dat ook zo doen.

Maar dit soort methodes overtuigen dus niemand. Het levert uitsluitend fastfood aan diegenen die graag hun idee-fixe bevestigd willen zien.

Gast

#182 Re:

2014-06-18 17:48

#177: Dave -

Je weet toch wel dat de ouders van Marianne altijd gewijfeld hebben of ze ooit op die fiets gezeten heeft? En niet alleen omdat ze dat vlgs hen nooit gedurfd zou hebben, maar ook vanwege de getuigen Ferry + vriendin en Geke?

Waarom heeft de politie die twijfel niet weggenomen door bijv. hen te vertellen van wie die fietsen (zonder ventielen) waren die ergens tussen 8.30 en 12.30 opgehaald zijn?

 


Gast

#183 Re:

2014-06-18 18:02

#177: Dave -

Misschien moet jij je 's wat minder focussen op Wim, die is echt niet de enige die van alles onderzocht heeft.

Heb 's wat empathie voor de ouders van Marianne, die jaar in jaar uit, tegen politie en justitie op liepen te boksen en maar wat blij waren met burgeronderzoekers die door ginen waar politie stopte ( of nooit aan begonnen was).

 

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#184 Re:

2014-06-18 18:08

#181: Dave -

Er is geen "methode Wim". Deze getuigen hebben hun verhaal verteld aan mij en vele anderen inclusief de politie. Vervolgens heb ik het op papier gezet, precies zoals zij het hebben verteld. Dan lezen ze het door en als ze het ermee eens zijn zetten ze hun handtekening. Precies zoals je een handtekening zet onder een proces verbaal door een verbalisant. De verbalisant hoort het verhaal aan, zet het op papier, de getuige leest het door en zet dan zijn handtekening bij akkoord onder de verklaring. Het is dus HUN verklaring, niet de mijne. Maar dat weet je zelf ook wel "Dave". Valt het je trouwens op dat ALLE drie verklaren dat Feik op 3 mei 1999 is overgeplaatst. In lijn met Louis Uijl zelf? Misschien moet je je vriend "Barracuda" , al net zo laf en anoniem als jij, maar eens vragen waarom hij deze verklaringen niet meenam in zijn laatste trolverhaaltje....

Mark vd Illuminati

#185 Re: Re:

2014-06-18 18:24

#183: - Re: Heb 's wat empathie voor de ouders van Marianne, die jaar in jaar uit, tegen politie en justitie op liepen te boksen en maar wat blij waren met burgeronderzoekers die door ginen waar politie stopte ( of nooit aan begonnen was).

Aan Bauke's meest recente reactie 'dat boek gaat de kachel in' en Maaike's verbod om haar dagboek te publiceren, denk ik dat de blijheid wel ruimschoots over is. De burgeronderzoekers hebben niks opgeleverd, justitie heeft het uiteindelijk opgelost.  Jammer dat de burgeronderzoekers nu niet het fatsoen hebben om de zaak met rust te laten :-(

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#186 Re:

2014-06-18 18:25

#180: Dave -

"Dave", die derde druk loopt ook weer lekker weg. Misschien moet je Bol.com even bellen waarom ze het boek op voorraad houden. Wellicht krijg je te horen: Omdat we het aan de straatstenen niet kwijt kunnnen.  ?

Blijf jij nou maar biddden dat die media-aandacht er niet komt, want dan gaat het nog veel harder. En hoop vooral dat de Friese boekhandels er niet mee gaan adverteren.

Nog beter, als jij je zo opwindt, bel dan even Jan Vlug waarom hij het boek eerst wilde verbieden, maar nu niks meer durft. Zou het kunnen zijn dat hij maar liever niet de aandacht vestigt op onze granietharde bewijzen? Als je het hem vraagt, dan weet je het in plaats van te speculeren. Kun je hem meteen vragen hoe hij aankijkt tegen de nieuwe feiten in de Deventer Moordzaak. Weet je wat? Vraag hem dit: Wim Dankbaar zegt dat jij voor het OM onschuldigen in het gevang zet, en moordenaars witwast en uit de bak houdt. Wat is daarop je commentaar, Jan? Geef je trouwens nog steeds les op de politieacademie? Wat leren ze daar zoal van jou, Jan?

 

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#187 Re: Re: Re:

2014-06-18 18:36

#185: Mark vd Illuminati - Re: Re:

Ja jammer hè "Mark v/d Illuminati"? Komt het weleens bij je op om te vragen naar het fatsoen van Harm Brouwer en trawanten, die jouw arme nabestaanden en de rest van het land 15 jaar lang belogen en bedrogen hebben en de echte moordenaars van Marianne uit de wind hebben gehouden? Blijf jij nu maar lekker het boek afbranden en 1 ster reviewtjes plaatsen bij Bol.com, want je doorzichtige, obsessieve, van haat en onmacht doortrokken geblaat maakt mensen alleen maar nieuwsgieriger.

Dave

#188 Re: Re:

2014-06-18 20:05

#183: - Re: Heb 's wat empathie voor de ouders van Marianne

dude.. seriously, leef je onder een steen?

Zoals Wim al zo vaak zegt: het gaat voor hem helemaal niet om de Vaatstra's; daarom houdt ie ook geen enkele rekening met ze. Het gaat om Wim, Wim, Wim en Wim's portemonnee. Niks anders.

En maar bluffen over z'n verkoopcijfers. Het boek is nu 6 weken oud. Vanaf de eerste dag zou NL op zijn kop staan. Volgens Wim. Het komt maar niet. En nog steeds roept ie, wacht maar, NL gaat op zijn kop staan. Volgens Wim. En het komt niet.

Dit boek overtuigt niemand, het is er speciaal om mensen die halsstarrig vast willen houden aan een idee-fixe een stukje bevestiging te geven. Dat lukt prima, getuige het fanatisme waarmee voornoemde mensen het proberen te verspreiden. Buiten het kliekje krijgt het geen poot aan de grond.

Dave

#189 Re: Re:

2014-06-18 20:11

#184: Wim Dankbaar - Re: Er is geen "methode Wim". Deze getuigen hebben hun verhaal verteld aan mij en vele anderen inclusief de politie. Vervolgens heb ik het op papier gezet, precies zoals zij het hebben verteld.

Jammer dan. Je zet zelf je interviews online, dus het valt gewoon te horen wat er gezegd wordt, en vervolgens te lezen hoe jij het voor jezelf hebt ingevuld. Het zijn stuk voor stuk Wim-verhalen, die door Wim opgehangen worden aan andere mensen.

Wim, je hebt geen enkele sjoege hoe je ervoor zorgt dat een getuige-verklaring enige waarde heeft. In jouw geval hebben ze nooit waarde, omdat jij zelf steeds het verhaal dat je wilt horen aangeeft. (En daarom *klopt* het ook altijd zo goed..). En omdat je getuigeverklaringen nooit enige waarde hebben, heb je ook nog nooit in je leven een zaak ook maar 1 milimeter dichterbij een oplossing gebracht. JFK, Deventer-moordzaak, Vaatstra; stuk voor stuk 100% faal. Maar je ziet het niet, je kan het niet zien, want dat zou betekenen dat je je eigen feilbaarheid onder ogen zou moeten zien, en dat kan een narcist niet. Een narcist "heeft gelijk". Punt.


Gast

#190

2014-06-18 20:13

Het wordt tijd dat er eindelijk recht gesproken wordt.
Dave

#191

2014-06-18 20:15

"Nog beter, als jij je zo opwindt, bel dan even Jan Vlug waarom hij het boek eerst wilde verbieden, maar nu niks meer durft."
Jan heeft het prima gedaan. Eerst kijken of het verboden kon worden; in tegenstelling tot jou heeft hij namelijk wel respect voor de betrokkenen. Dat lukt niet, dus dan verder geen aandacht geven. Hoeft ook niet, want het blijft toch onopgemerkt voor 99.999% van NL.
Maar uit je zin blijkt al hoe jammer je het vindt. Die vervelende Jan toch, wil niet eens meewerken aan jouw idee om publiciteit te krijgen. Boehoe snik snik. En al die anderen die je kost wat kost wilt provoceren om dat te doen ook al niet. Arme Wim. Die mensen zijn toch net wat slimmer dan je klapvee.
Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#192 Re: Re: Re:

2014-06-18 20:15

#188: Dave - Re: Re:

Het kliekje is allang geen kliekje meer "Dave", met ruim 9000 boeken verkocht. Bol.com al gebeld? 

Voor het eind van het jaar 100.000. Ben je er dan nog? Of ben jij dan teruggekropen onder je steen?

 

 

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#193 Re:

2014-06-18 20:22

#191: Dave -

Jan werkt al mee aan publiciteit, "Dave". Ongewild, door eerst het boek in een idiote actie naar Bol.com te verbieden en zich nu te hullen in stilzwijgen. Staat allemaal in het boek dat jij maar niet wilt lezen. Jan heeft het al wel gelezen. "Jan heeft het prima gedaan", zeg je. Daar denken de lezers van het boek toch wat anders over. Helaas voor jou groeien die lezers alleen maar in aantal. 

http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/08/jasper-steringas-advocaat-jan-vlug-slaat-wild-om-zich-heen/

Dave

#194

2014-06-18 20:23

ja hoor ja, met je 9000 boeken. Het is wat het is: een kliekje van domme meelopers die niet kunnen omgaan als nieuwe informatie ervoor zorgt dat hun theorie gefalcificeerd wordt.
Je hebt in NL ongeveer 100.000 extreem domme mensen, dat is de poel waarin je vist.

http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/14915/Druk_benefietconcert_voor_Marianne.html
DIT is waar de familie Vaatstra jaren voor streed, samen met Klaske. Ze kregen hun zin, en het gaf het resultaat waar iedereen op hoopte; met zekerheid kon de dader worden veroordeeld. Rust voor de familie. Eindelijk tijd voor verwerking.
Maar hola, dat wordt ze niet gegund door de kleinzerige mannetjes die niet om kunnen gaan met hun ongelijk. Zielig is het. En maar dromen over je eigen faam. Alles moet wijken voor het ego van Wim.
Dave

#195 Re: Re:

2014-06-18 20:26

#193: Wim Dankbaar - Re: Jan werkt al mee aan publiciteit, "Dave". Ongewild, door eerst het boek in een idiote actie naar Bol.com te verbieden en zich nu te hullen in stilzwijgen.

uhhuh, en daarom zit het je zo dwars dat Jan en al die anderen maar niet reageren op je stompzinnige aanklachten en "dreigementen tot ontmaskering". Wordt eens een keer volwassen kerel.

Duizenden boeken verkoopt Wim, hele volksopstanden doet Wim ontstaan, Wim haalt duizenden handtekeningen op.. heel fraai, Wim, behalve dat in de echte wereld van je grootspraak niks overblijft. Deze petitie illustreert dat perfect.

Mark vd Illuminati

#196 Re: Re: Re: Re:

2014-06-18 20:44

#187: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Ja jammer hè "Mark v/d Illuminati"? Komt het weleens bij je op om te vragen naar het fatsoen van Harm Brouwer en trawanten, die jouw arme nabestaanden en de rest van het land 15 jaar lang belogen en bedrogen hebben en de echte moordenaars van Marianne uit de wind hebben gehouden? Blijf jij nu maar lekker het boek afbranden en 1 ster reviewtjes plaatsen bij Bol.com, want je doorzichtige, obsessieve, van haat en onmacht doortrokken geblaat maakt mensen alleen maar nieuwsgieriger.

Ik heb het even nagevraagd en het antwoord is dat Harm Brouwer en trawanten tot het dna onderzoek niet wisten dat Jasper S.  de dader was en hem dus ook niet uit de wind hebben gehouden ;-) Je bewering over het uit de wind houden klopt dus niet, immers de hypothese dat asielzoekers achter de moord zaten is simpelweg onjuist gebleken en het is zeker achteraf gezien volledig terecht geweest dat justitie de totaal onjuiste beweringen over de asielzoekers heeft genegeerd ook al kwamen ze ook van de familie Vaatstra. Zij lijken nu eindelijk het boek te kunnen sluiten.

Wat mijn review betreft... is het niet interessant dat ik met 2 zinnen meer waarheid kan vertellen dan jij met een compleet boek ;-)

They Knew

#197

2014-06-18 21:03

Mark Rutte had het over minder overheid maar hier wordt toch wel een blik 'spinners' opengetrokken á €3800 bruto p/m! Allemaal aan een hypotheek vast en daarvoor verkopen zij hun ziel aan de duivel en dat noemen zij dan logisch nadenken en praten over empathie. Voor 'spinners' is het volkomen logisch dat Ali Hoessein Hassan in 4 maanden tijd groeit van 1,60 m. naar 1,90 m. Voor 'spinners' is het volkomen logisch dat er op 1 mei 1999 weinig tot geen bloed op het PD is gevonden en tijdens het proces van Jasper Steringa hoorde Jasper Steringa het bloed van Marianne stromen. Er is geen 'spinner' die logisch na kan denken dat er hier iets niet klopt, tenslotte, het waren toch de bevindingen van de Forensische Recherche, met fotografisch bewijs, dat er geen of weinig bloed op het PD aanwezig was, want volgens Jasper Steringa leefde Marianne nog, dus de 'spin' dat Marianne al was overleden toen Jasper Steringa haar de keel 3 keer doorsneed houdt ook al geen stand. Het is een zielig bij elkaar geraapt zootje, die zijn ingezet om de schade zo klein mogelijk te houden op kosten van de belastingbetaler. Deze 'spinners' zijn de schaamte voorbij, zelfs het vertrek van Richard Eijkelenboom bij het NFI m.b.t. het manipuleren van DNA, interesseert deze 'spinners' niets. Het hoort allemaal bij het spel wie het langst zijn hypotheek kan blijven betalen. Het ergste is nog wel dat deze 'spinners' geen nacht wakker liggen aan het verraad van de Nederlandse bevolking, inclusief henzelf.
Dave

#198 Re:

2014-06-18 21:14

#197: They Knew -

Nope, er is niks logisch als een Ali ineens groeit van 1m60 naar 1m90. Er is dan ook gewoon een verklaring voor die verwarring, die is al een jaar of 3-4 bekend. Maar ja, dan staat er iets wat Wim en André niet willen horen, dus komt het niet aan. En dan komt er een soort "weerwoord" waaruit blijkt dat ze geen letter begrepen hebben van die verklaring. En dan wordt gewoon weer stug geroepen wat men altijd al zei. Notabene "ondersteunt" door twee halve foto's waarop je duidelijk kan zien dat het 2x dezelfde persoon is. Maar o wee, zeg dat maar eens op Wim's site; dan ben je het ONEENS, en dat betekent: het moet er zo snel mogelijk weer af.

En zou hou je je eigen waanwereldje bijeen. Het klapvee blijft wel klappen. Alles en iedereen is corrupt, is een trol, etc. etc. Steeds moeten weer nieuwe mensen in het grote boze complot geplaatst worden om de idee-fixe levend te houden.

 

Webcare

#199 Re:

2014-06-18 21:38

#197: They Knew -

Door wie wordt jij betaald?

They Knew
Gast

#200 Re: Re:

2014-06-18 21:58

#198: Dave - Re:

"Nope, er is niks logisch als een Ali ineens groeit van 1m60 naar 1m90."

Leg even uit slimmerd, wie stuurde er een delegatie naar Turkije voor een Ali die 30 cm. langer was? Dan is het wel een hele simpele conclusie dat deze het niet kon zijn. Maar heb jij nu ook een antwoord waarom Richard Eijkelenboom bij het NFI is vertrokken m.b.t. het manipuleren van DNA? Als jij dan al zo'n wijsneus wilt zijn, dan heb jij daar toch ook wel een antwoord op of pik jij alleen die punten eruit waarbij je denkt te kunnen scoren?