Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post

Dave

#180

2014-06-18 17:00

ah.. weer andere getallen. Misschien moet jet het eens kortsluiten met Hans. ;)

Reacties

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#186 Re:

2014-06-18 18:25:12

#180: Dave -

"Dave", die derde druk loopt ook weer lekker weg. Misschien moet je Bol.com even bellen waarom ze het boek op voorraad houden. Wellicht krijg je te horen: Omdat we het aan de straatstenen niet kwijt kunnnen.  ?

Blijf jij nou maar biddden dat die media-aandacht er niet komt, want dan gaat het nog veel harder. En hoop vooral dat de Friese boekhandels er niet mee gaan adverteren.

Nog beter, als jij je zo opwindt, bel dan even Jan Vlug waarom hij het boek eerst wilde verbieden, maar nu niks meer durft. Zou het kunnen zijn dat hij maar liever niet de aandacht vestigt op onze granietharde bewijzen? Als je het hem vraagt, dan weet je het in plaats van te speculeren. Kun je hem meteen vragen hoe hij aankijkt tegen de nieuwe feiten in de Deventer Moordzaak. Weet je wat? Vraag hem dit: Wim Dankbaar zegt dat jij voor het OM onschuldigen in het gevang zet, en moordenaars witwast en uit de bak houdt. Wat is daarop je commentaar, Jan? Geef je trouwens nog steeds les op de politieacademie? Wat leren ze daar zoal van jou, Jan?