Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post

Dave

#191

2014-06-18 20:15

"Nog beter, als jij je zo opwindt, bel dan even Jan Vlug waarom hij het boek eerst wilde verbieden, maar nu niks meer durft."
Jan heeft het prima gedaan. Eerst kijken of het verboden kon worden; in tegenstelling tot jou heeft hij namelijk wel respect voor de betrokkenen. Dat lukt niet, dus dan verder geen aandacht geven. Hoeft ook niet, want het blijft toch onopgemerkt voor 99.999% van NL.
Maar uit je zin blijkt al hoe jammer je het vindt. Die vervelende Jan toch, wil niet eens meewerken aan jouw idee om publiciteit te krijgen. Boehoe snik snik. En al die anderen die je kost wat kost wilt provoceren om dat te doen ook al niet. Arme Wim. Die mensen zijn toch net wat slimmer dan je klapvee.

Reacties

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#193 Re:

2014-06-18 20:22:41

#191: Dave -

Jan werkt al mee aan publiciteit, "Dave". Ongewild, door eerst het boek in een idiote actie naar Bol.com te verbieden en zich nu te hullen in stilzwijgen. Staat allemaal in het boek dat jij maar niet wilt lezen. Jan heeft het al wel gelezen. "Jan heeft het prima gedaan", zeg je. Daar denken de lezers van het boek toch wat anders over. Helaas voor jou groeien die lezers alleen maar in aantal. 

http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/08/jasper-steringas-advocaat-jan-vlug-slaat-wild-om-zich-heen/