AANKLACHT TEGEN WILDERS IS EEN GEVAAR VOOR HET VOLK VAN NEDERLAND

Weg met IS tuig en criminele Marokkanen

#201 Wilders is ok

2014-12-31 17:12

We hebben genoeg van het IS moslimtuig. Van Criminelen Marokkanen met twee paspoorten die ons haten. We hebben er schoon genoeg van om door deze uitvreters voor racist uitgemaakt te worden of erger. We hebben er schoon genoeg van om voor gierig uitgemaakt te worden. Gierig? Kijk maar even als al je uitkeringen op kosten  van de NEDERLANDSE GEMEENSCHAP weer wordt bijgeschreven.

 

Ga weg als je ons haat en kom nooit meer terug!


Gast

#202 Wilders mag zeggen wat hij van iets vindt. Dat heet vrijheid van meningsuiting

2014-12-31 17:16

Leest u a.u.b. even mee?

“De problemen in Amsterdam worden mede veroorzaakt door ‘Kut- Marokkanen"
(R. Oudkerk, 2002).
Saillant detail: De heer J. Cohen, toenmalige Burgemeester van Amsterdam hoorde dat zonder enig protest aan.


‘De Marokkanen die niet willen deugen moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.’
(H. Spekman, 2008).

Marokkanen hebben een etnisch monopolie op dit soort overlast gekregen.'
(D. Samsom, 2011).

“Rotterdam telt teveel Oost-Eurpeanen” ( A. Aboutaleb 2012).

“Criminele Marokkanen met twee paspoorten terugsturen naar Marokko” (P. de Krom, 2008, VVD).

Moet u geen aangifte doen?


Gast

#203

2014-12-31 17:22

abcdef abcdef

Wat u ook vindt van welke uitspraak dan ook, men heeft het recht om dat te zeggen. Net zo goed als de heer Wilders het recht heeft om datgene te zeggen wat u abject vindt. Aangifte doen tegen een uitspraak, waarin niet wordt opgeroepen tot geweld, is gewoon grof misbruik van de middelen van de rechtsstaat. Niet alleen legt dat een onevenredig hoge druk op een overbelast OM en justitieel apparaat, het is een affront tegen het vrijheidsprincipe dat iedereen het recht heeft om uit te spreken wat hij denkt, ongeacht of je het daarmee eens bent, ongeacht of je daardoor beledigd wordt, ongeacht of je het ongepast vindt. Persoonlijke smaak en subjectieve fatsoensregels zijn geen maatstaf voor strafbaarstelling.
En dan hoor ik sommigen al roepen: ja maar Racisme! en Haatzaaien! en Discriminatie! en Groepsbelediging! en art. 137 WSr.
Dan wil ik u graag wijzen op een aantal beroemde boeken die in elke kerk, synagoge en moskee liggen en die gewoon vrijelijk mogen worden verspreid, waaruit vrijelijk mag wordt geciteerd en waarin de meest racistische, discriminerende teksten staan die oproepen tot haat tegen andere groepen, waar u allen blijkbaar ontzettend tegen zijn. Dus hoe wilt u die boeken gaan verbieden? Hoe staan die boeken in verhouding tot een groep mensen die in een kroeg reageren op een stukje retoriek van een politicus?
Bedenk dan dat degenen die dergelijke boeken als leidraad hebben voor hun dagelijks leven, nu het hardst roepen om iemand de mond te snoeren wegens een uitspraak.
Hoe walgelijk je een uitspraak ook vindt, het recht om dat vrijelijk te mogen zeggen in woord en geschrift is mij vele malen dierbaarder dan de mogelijkheid om iemand dat te ontzeggen en ervoor te straffen. Want wat is zo'n straf anders dan het belonen van haat tegen een uitspraak? Is die vermeende haat dan beter of rechtvaardiger dan de vermeende haat in de uitspraak? En discrimineer je daarmee niet hele groepen die hetzelfde vinden en denken maar dat dus niet meer mogen uitspreken of opschrijven?
Wat u nu doet met deze lachwekkende flut petitie is een stok gebruiken om uzelf te slaan. Ook uw haat en uw geschriften en uitspraken zijn daarmee in het geding. Het feit dat u zich vrijelijk mag uitspreken in uw haat tegen een persoon, een idee, een gedachte of politieke mening is met aangifte verworden tot een potentieel strafbaar feit.

Ik hoor u niet over de meest afschuwelijke filmpjes op internet, vreselijke nazi vergelijkingen, doodsbedreigingen, horror tweets richting de heer Wilders. Ook de jihadvlaggen met Arabische teksten en een bord met daarop de tekst ‘Wilders, hond van Israël’ tijdens een demonstratie tegen racisme, bij De Dokwerker, een beeld en monument op het Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam ter nagedachtenis van de Februaristaking van 1941.
Met geen woord hoor ik u daarover!
Waarom blijft u daar zo stil over? Waarom reageert u daar niet op?
Waarom meet u met twee maten?
Wat een misplaatste arrogantie, wat een selectieve verontwaardiging en wat een amateurisme ook.


Gast

#204 Re: Re: Re: Re: Hypocriet

2014-12-31 17:27

#200: - Re: Re: Re: Hypocriet 

 Nederlanders moeten zich aanpassen aan veranderingen ja. Maar wij hoeven NIET onze cultuur en normen en waarden op te geven ter faveure van andere culturen!


Gast

#205 Re: Re: Re: Re: Re: Hypocriet

2015-01-01 02:51

#204: - Re: Re: Re: Re: Hypocriet 

 En doe je dat dan? Wat zit je dan te zeuren!


Gast

#206 Re: Wilders mag zeggen wat hij van iets vindt. Dat heet vrijheid van meningsuiting

2015-01-01 02:52

#202: - Wilders mag zeggen wat hij van iets vindt. Dat heet vrijheid van meningsuiting 

 Nee hoor, want helemaal niemand van die gasten heeft gedreigd er ook voor te gaan zorgen. Uw Blonde God deed dat wel.


Gast

#207 Re: Wilders is ok

2015-01-01 02:53

#201: Weg met IS tuig en criminele Marokkanen - Wilders is ok 

 Wij hebben genoeg van Wilders en zijn bruinhemden. Gaan jullie maar weg, jullie maken dit land kapot!


Gast

#208 Re:

2015-01-01 02:56

#203: -  

 Welnu, wij reageren daar niet op, omdat de discussie hier daar niet over gaat. Wel bij de les blijven, hoor. Staat zo amateuristisch, anders.

Maar nog steeds niet begrepen wat er mis is met de dreigementen van Wilders, nietwaar? Over arrogantie gesproken…


Gast

#209

2015-01-01 03:04

Toch aandoenlijk, dat kost wat kost willen verdedigen van waar ieder normaal mens tot brakens toe van walgt. Dat vasthoudende blind, doof en oerstom willen zijn, wetende dat de hele wereld je vierkant uitlacht. Dat stoïcijns blijven vasthouden aan de meest flagrante leugens, wetende dat de Grote Leider die uit zijn onfrisse duim zuigt en dat zij weerlegt kunnen worden door de eerste de beste chimpansee.

Hebben jullie echt nog geen kramp in je uitgestrekte, schuin omhoog gestoken rechterarm?


Gast

#210

2015-01-01 03:05

           


Gast

#211

2015-01-01 10:06

@205 t/m 210. Kijk eens naar "Opsporing verzocht".  Mensen worden overvallen, beroofd en mishandeld. En daar mogen wij niets over zeggen?! Stelletje hypocrieten!


Gast

#212 Weg met die achterlijke uitwassen van de Islam, Ga terug naar je vuilnisbelt als je ons haat.

2015-01-01 11:25

Jullie lijken niet te begrijpen dat de weerzin tegen islam en moslims alleen maar toeneemt omdat mensen door de jaren heen steeds beter die islam en moslims leren kennen.

En wat is het eigenlijk dat vanuit die islam en moslims tot ons komt? Wel, dat is een aaneenschakeling van berichten over criminaliteit en terreur, intolerantie, discriminatie, racisme, handel in drugs  (voor financiering van terrorisme), waanzinnige wreedheid tegen vrouwen (verminking, steniging), ernstige vormen van pedofilie (kindbruidjes, handel in kleine jongens en meisjes die niets durven te zeggen want dan worden ze vermoord of verstoten, en algemeen een wreedheid en sadisme waarvan we dachten dat we dat eeuwen geleden achter ons hadden gelaten (amputaties, onthoofdingen, kruisigingen, mensenslachthuizen), verder hele rare achterlijke ideeën (aarde is plat, zwangere vrouwen veroorzaken aardbevingen), dan dat gedrag van parasitisme (wel alle voordelen van de Westerse cultuur genieten maar de cultuur zelf afwijzen), de razendsnelle verongelijktheid en het onvermogen tot zelfkritiek (altijd is alles de schuld van de jood, de kruisvaarder, het Westen), en-zo-voort. Islam en moslims zijn al jaren bezig om zichzelf voor een wereldpubliek neer te zetten als totaal gek en gevaarlijk.

En zou islam en moslims een mens zijn, dan zou je hopen dat een legertje psychiaters en in karate bedreven broeders deze persoon zou oppakken en opsluiten in een gewatteerde kamer, om vervolgens te kijken of er met langdurige therapie nog iets van te maken valt.


Gast

#213 'IS-fans delen folders uit bij R'damse moskeeën'

2015-01-01 12:33

#210: -  

 

In Rotterdam hebben sympathisanten 19 september 2014 van de Islamitische Staat pamfletten uitgedeeld bij moskeeën. In de folders wordt opgeroepen naar Den Haag te komen om daar te demonstreren tegen het ‘anti-islambeleid’ van de regering.

De uitedelers zijn volgens de regionale omroep RTV Rijnmond aanhangers van de beweging Hizb ut Tahrir. Die club maakt zich hard voor een islamitische staat, waar de sharia geldt. Hizb ut Tahrir kondigde eerder deze maand al een groot pr-offensief te gaan starten.

 

En dan zou de heer Wilders de samenleving schade toebrengen?

 

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2015-01-01 12:36



Gast

#215 Islam is 'vrede'

2015-01-01 12:47

#210: -  

 

 

Wilders is een man die de lef toont om pijnlijke zaken bespreekbaar te maken en de achterlijkheid van deze religie van haat te benoemen.


Gast

#216 Re:

2015-01-01 12:52

#209: -  

 'Het enige wat men in de islam weet te bedenken is dat ALLES de wil van Allah is. Vandaar dat men al eeuwen op de luie reet zit te niksen. Eten, neuken en slapen. Dat is islam. Het dagelijkse koran-ritueel van op de grond liggen met het achterwerk omhoog richting Allah. En dat vijf keer per dag, asjeblieft!

Het woord nadenken komt in het Arabisch blijkbaar niet voor.'

 

En de ander heeft het altijd gedaan..


Gast

#217 Re: Re: Wilders mag zeggen wat hij van iets vindt. Dat heet vrijheid van meningsuiting

2015-01-01 12:57

#206: - Re: Wilders mag zeggen wat hij van iets vindt. Dat heet vrijheid van meningsuiting 

 

abcdef

En terecht wat Wilders wil, al die criminelen met twee paspoorten ons land uit, terug naar Marokko met inname van het Nederlands paspoort. Jihadisten laten vertrekken naar dat achterlijke IS kalifaat en direct het Nederlanderschap afnemen. 

 


Gast

#218

2015-01-01 13:04

En hoeveel paspoorten heeft bruinwerker Geert ook weer?

ghijklm


Gast

#219

2015-01-01 13:05

Gezelligheid kent geen tijd


Gast

#220 Re: Islam is 'vrede'

2015-01-01 13:05

#215: - Islam is 'vrede' 

 Nee hoor, dat is Greet helemaal niet, want Greet weigert de Islam zelfs een religie te noemen.

Over hypocrisie en lafheid gesproken…


Gast

#221 Re:

2015-01-01 13:06

#218: -  

 En terecht wat Wilders wil, al die criminelen met twee paspoorten ons land uit, terug naar Marokko met inname van het Nederlands paspoort. Jihadisten laten vertrekken naar dat achterlijke IS kalifaat en direct het Nederlanderschap afnemen. 


Gast

#222 Re:

2015-01-01 13:06

#219: -  

 Je weet wat we daar op hebben geantwoord. Wij zijn niet zo kinderachtig om diezelfde exercitie nog een keer te doen. Jij kennelijk wel.


Gast

#223 Re: Re: Islam is 'vrede'

2015-01-01 13:08

#220: - Re: Islam is 'vrede' 

Islam is een ideologie van haat, misbruik, uitbuiting, parasiteren, onderdrukking, agressie, armoede, viezigheid en altijd naar de ander wijzen.


Gast

#224 Re: Re:

2015-01-01 13:09

#222: - Re:  

 Vaak bij herhaling is noodzaak bij domheid:

 

En terecht wat Wilders wil, al die criminelen met twee paspoorten ons land uit, terug naar Marokko met inname van het Nederlands paspoort. Jihadisten laten vertrekken naar dat achterlijke IS kalifaat en direct het Nederlanderschap afnemen.


Gast

#225

2015-01-01 13:11

Het enige wat men in de islam weet te bedenken is dat ALLES de wil van Allah is. Vandaar dat men al eeuwen op de luie reet zit te niksen. Eten, neuken en slapen. Dat is islam. Het dagelijkse koran-ritueel van op de grond liggen met het achterwerk omhoog richting Allah. En dat vijf keer per dag, asjeblieft!

Het woord nadenken komt in het Arabisch blijkbaar niet voor.