wij gaan vóór windmolens in Mol!

Quoted post

nico

#85 liever een IFR/PRISM centrale in mijn tuin dan een windmolen

2014-03-06 16:47

een ifr/prism centrale draait op kernafval van doel/tihange, we kunnen met ons huidid kernafal gans belgie voor meer dan 200jaar van ECHTE groene stroom voorzien: coo2 en fijnstof vrij.... wind en zon hebben een lage energiedensiteit en gebruiken in verhouding ENORM veel grondstoffen (hoofdzakelijk staal/beton en metalen die enorm vervuilend zijn om te winnen. Door de onbetrouwbaarheid (geen productie 's nachts, als het niet waait etc) GARANDEREN wind en zon ook het verdere bestaan van olie/gas/kolencentrales die de stroom moeten maken alsde omstandigheden niet optimaal zijn voor zon/wind... als mensen evenveel moeite deden om zich bij te scholen als voor domme meningen te spuwen ,dan zouden petities als deze niet eens bestaan....en dan zou het milieuonvriendelijk en asociale "groene stroom" beleid er in belgie ook niet zijn

Reacties


Gast

#86 Re: liever een IFR/PRISM centrale in mijn tuin dan een windmolen

2014-03-06 17:50:30

#85: nico - liever een IFR/PRISM centrale in mijn tuin dan een windmolen

Beste meneer Nico,

Veel rationele argumenten en feiten lees ik hier ook niet in uw betoog vooral emotionele verwijten aan andere mensen die ergens vóór willen zijn. Ik zou u eens wilen vragen om te kijken met welke argumenten men mensen heeft overhaald om tegen te stemmen.

Het is uiteraard uw goed recht om uw mening/uw waarheid te verkondigen net als al de andere mensen hier.Wie zou ik zijn om uw opmerkingen 'dom' te noemen.

U hebt gelijk dat mensen juiste informatie moeten krijgen. Wat is juist? wie bepaald dat? Elke wetenscchappelijke studie heeft wel een tegenhanger die het ander ontkracht.

Wat is er mis met een petitie voor als er ook een petitie tegen is?

 

Vriendelijke groeten


Gast

#87 Re: liever een IFR/PRISM centrale in mijn tuin dan een windmolen

2014-03-07 18:15:00

#85: nico - liever een IFR/PRISM centrale in mijn tuin dan een windmolen

het enige wat de 'groenen' nog niet door hebben is dat het windmolenproject voor een extra geldstroom zorgt voor het SCK, hetgeen ze zeker nodig zullen hebben voor het myrha project.

Het SCK heeft destijds zelf bezwaar ingediend tegen het windmolenproject van Aspiravi, omdat dit hun plannen zou kunnen dwarsbomen.