JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique

Quoted post


Gast

#748 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-17 09:55

#744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Bijna nooit regenen! Dit zal wel thuishoren in het rijtje argumenten, ingegeven door inspiratieconstipatie..."

Nee, gebaseerd op feiten: http://www.hetregentbijnanooit.nl/site/

Als je dagelijks 80 minuten met de fiets rijdt (wat al redelijk lang is), heb je slechts 10% van de ritten regen, inclusief buitjes van enkele minuten meegeteld. Staat hier allemaal mooi uitgelegd:

http://www.hetregentbijnanooit.nl/site/veel-gestelde-vragen-faq/

Mijn jas en schoenen zijn waterdicht, en als het regent doe ik een regenbroek aan, geen last van de regen dus. Mijn autorijdende collega's klagen meer over het weer dan ik, ook al zitten ze altijd droog. Het meeste zit dus tussen de oren.

Reacties


Gast

#780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-17 22:02:12

#748: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Je hoefde niet te beklemtonen dat het een belachelijk argument was door erover door te boren om toch je gelijk te willen krijgen, alleen al omdat je in Nederland een belachelijke site hebt gevonden...

Als je vindt dat 80 minuten met de fiets al redelijk lang is, zwijg dan over je fiets en je regen (of het gebrek eraan), want ik zou aan een gemiddelde van 25 km/uur met de fiets al vier uur onderweg zijn (enkele rit). Reken dan vier uur onderweg (terugrit), acht uur werken, een uur pauze en tijd om mij om te kleden - neen, niet door de regen, want het regent niet, maar door het zweet ) - (is het gepermitteerd?) en dan nog zeven uur thuis zijn, om te eten, in mijn gezin door te brengen en te slapen. Ben jij politicus, misschien of wil jij het beroep van slavendrijver opnieuw invoeren?