Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

nim

#51 Re: Moskee in Seghwaert

2011-10-07 21:37

#40: De Buurman van de overkant - Moskee in Seghwaert 

 ik had de hoop al opgegeven!!

ik ben blij dat er nog mensen zijn die verder kijken dan hun neus lang is ,

bedankt buurman van de overkant!!


Gast

#52

2011-10-07 21:40

herhaal:
De doorgaande weg van de spruitkoolakker naar de ruimtebaan vormt nu al een groot probleem, slibt dicht op delen van de dag, en ruimtebaan opdraaien is vaak lastig vanwege verkeer. Deze kruizing wordt er absoluut NIET veiliger op als er een gebedsruimte wordt gebouwd, waar veel aanhangers op af komen.
De verkeerssituatie zal dan aangepast moeten worden (om o.a. de doorstroom te kunnen garanderen), en dat gaat de gemeente een hoop geld kosten. Geld dat er niet is, en dat betaald wordt door de zuur verdiende centjes van de inwoners.

Laat de Gemeente liever eens geld pompen in het behoud van een ZIEKENHUIS in de Gemeente Zoetermeer. Dat lijkt me prio nummero 1 op dit moment!!!!
Straks hebben we geen ziekenhuis meer, maar ach kunnen wel wel met zn allen naar de moskee.

Gast

#53

2011-10-07 21:51

Ongelovelijk. Ze blijven het maar proberen. Op de industrieterreinen van de stad is ruimte genoeg voor zo'n bouwwerk. Maar nee het moet weer op een zichtbare dominante plaats worden gebouwd bij de ingang van een wijk net zoals in Rotterdam-Zuid. Oh vvd, waar ben je toch mee bezig ????????
MosNEE

#54 Re: Re: Moskee in Seghwaert

2011-10-07 22:15

#51: nim - Re: Moskee in Seghwaert 

 'Ik ben blij dat er mensen zijn die verder kijken...' Dat doen we juist en wat blijkt? Dat lees je terug in alle voorgaande reacties én op internet én door uitspraken van de gemeentewoordvoerder zelf. Dus bedankt voor het compliment!

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2011-10-07 22:22



Gast

#56

2011-10-07 23:00

Moeten wij nu met ideeen komen waar de moskee moet komen????
Hoe is het mogelijk dat ze dit uberhaupt kunnen overwegen om een MOSKEE te bouwen!!
in deze kindvriendelijke en groene wijk !
Als ze dan nog een suggestie willen... plaats hem voor het GEMEENTEHUIS!!


Gast

#57

2011-10-07 23:16

Waarom in Seghwaert??
Oosterheem heeft heel veel bouwgrond over ivm met de crisis dus waarom een moskee midden in een woonwijk waar veel mensen er last van hebben, zowel geluids als verkeersoverlast!
Ohja btw the Hells Angels zoeken ook nog een nieuwe plek, misschien hebben ze daar ook nog een plekje voor over in een woonwijk??
Dussss lekker ergens buitenaf doen waar niemand er last van heeft !
buurvrouw van de overkant!

#58

2011-10-07 23:32

ik word gewoon misselijk van de linkse reacties hier!
snappen deze mensen nou echt niet dat een moskee geen aanwinst is voor onze wijk,
kijken deze mensen wel eens naar opsporing verzocht en het nieuws......???????
het enige wat het opleverd, is een hoop ellende en criminaliteit!
hans

#59 Re:

2011-10-07 23:33

#1: -  

 De gemeente Zoetermeer kan beter zijn geld aan het ziekenhuis besteden! Gebedshuizen zijn er reeds zat. Die brengen geen gezondheid maar onrust.


Gast

#60

2011-10-08 00:03

het is ongehoord om de weinige ruimte in de wijk te misbruiken door de bouw van een overbodige moskee.

Gast

#61

2011-10-08 00:29

Géén discussies meer aangaan maar gewoon VERBIEDEN! Ophouden met die idioterie! Doe dat maar in jullie thuislanden! Denken jullie nou ècht dat wij niet weten waaròm die haatketen hier doorgedrukt moeten worden? 'de politici' buiten de PVV om, mogen dan wel doen alsof ze t niet weten maar WIJ wèl!lEES dit:http://www.meforum.org/3059/europe-islamists

In early 1959, a small West German intelligence operation stumbled over a sensational find: U.S. collusion with the Muslim Brotherhood. According to the West German sources—two ex-Wehrmacht soldiers who were in Washington's pay but still felt loyalty to their old German bosses—Washington was supporting one of the Brotherhood's top men, the Geneva-based Said Ramadan, son-in-law of the movement's founder Hassan al-Banna, in the hope of using him in the global battle against communism. The U.S. double-agents wanted to know if the West Germans would also help support Ramadan.http://ejbron.wordpress.com/2011/10/06/328-jaar-geleden-werd-wenen-bevrijd-van-de-turkse-bedreiging/ STA OP MENSEN EN PROTESTEER en GIJZEL die achterlijke regering die land- en volksverraders!
Buurtgenoot

#62 Re: http://ejbron.wordpress.com/nieuws/

2011-10-08 00:35


Gast

#64

2011-10-08 00:43

Stop de islam onderdrukking in Nederland.

Gast

#65

2011-10-08 01:06

STOP MET HET BOUWEN VAN DEZE HAATHUTTEN !!!!!!!
livorno333

#66

2011-10-08 01:08

Kan er geen actie komen geen nieuwe moskee meer in ned erbij en a.u.b stop met die multiculti smoesje kom op. Islam betekendt einde vrijheid welcome sharia.
We moeten een keer ophouden met die domme hollandse geintjes over de islam.
Want we zijn gewoon aan het slapen hier, terwijl wij van domme geintjes maken winnen zij steeds meer terein hier.

Gast

#67

2011-10-08 01:14

Absoluut tegen ALLE religie en religieuze gebouwen, dus ook deze moskee... zeker omdat deze in mijn buurt gebouwd zou worden
benno baksteen

#68

2011-10-08 01:24

Het is een woonwijk, in een woonwijk anno 2011 wonen mensen, bedrijven kerken een moskee moeten lekker op een bedrijven terein gaan zitten is plek zat voor.

Gast

#69 Re:

2011-10-08 01:31

#46: -  

Waarom zijn er mensen in de politiek die deze onrust en onbegrip verhogende acties stiekem door willen voeren?

 


Gast

#70

2011-10-08 01:43

Geen moskee meer waar dan ook in Zoetermeer
De buuf.

#71

2011-10-08 02:00

Sja, Er zitten al diverse gebedsruimten door Zoetermeer heen verspreid voor diverse religies. Ook de moslimgemeendschap, roomskatholieke gemeenschap en de hindoestaanse gemeenschap kan op vele plekken terecht. Van de voorgaande genoemde waaruit blijkt dat de Moslimgemeenschap nog het meeste "gevreesd" wordt, zijn ongeveer 5 gebedszalen op diverse locatie's waar niemand last van heeft.
Het plan om de gebedsruimte in de driehoek Seghweart/Oosterheem/Noordhove te plaatsen ligt al meerdere jaren op tafel, een aantal plekken zijn inmiddels afgewezen, maar er liggen meerdere plekken op tafel binnen dezelfde wijk!
Krijgen ze nu nee, proberen ze het volgende week weer op locatie X.

Kortom ik hoop voor u allen dat dit effect gaat hebben.
Een positief bericht, van de eerder genoemde gebedsruimten wordt geen overlast of extra parkeerdruk ervaren. De meeste moslims maken gebruik van OV, komen lopen of op de fiets, en als ze al wel met de auto komen zijn ze nog aan het carpoolen ook. Dus het is niet alleen maar kommerenkwel ;-) Vriendelijke groet, iemand die op een steenworp afstand woont van een islamitische gebedsruimte die door ongv 300 man/vrouw/kind gebruikt wordt met een capaciteit van 1000 mensen, waarvan je op afstand niet zou zeggen dat het een dergelijke ruimte is.
Anna

#72

2011-10-08 02:21

In Seghwaert wonen in verhouding maar weinig niet-westerse allochtonen. Waarom dan wel een moskee in deze wijk. Is niet logisch. Als er al een moskee moet komen, dan eerder in Meerzicht komt waar veel allochtonen wonen. Maar buiten Zoetermeer of op een bedrijventerrein is nog logischer. Maar in een woonwijk, nee nooit!!!!

En nee, natuurlijk geen geluidsinstallatie....

De man zonder baard

#73 Er zijn de weinig Moskeeën

2011-10-08 03:20

In NL staan volgens de laatste telling uit 2010 453 Moslim tempels.In Seghwaert komt nu Moskee nr.454. Extremisten moeten ook ergens kunnen vergaderen. Waar moeten ze anders de potentiële terroristen opleiden.Lees maar op Zoetermeernieuws.nl daar staat een bericht over die stichting ICZ Islamitisch Centrum Zoetermeer. ICZ blijkt dus niet te staan voor wat die jongens zeggen maar voor Al Ichlaas Zoetermeer. Rechtgeaarde Moslims uit de Zoetermeerse gemeenschap willen niks met deze jongens te maken hebben.Daarbij staat op zoetermeernieuws.nl ook te lezen dat ze armlastig zijn. Maar ze kunnen nu wel ineens een Moskee bouwen. Vraag U af waar komt dat geld dan vandaan,Van een buitenlandse mogendheid net als in Rotterdam? Of van duistere cubjes net als in Amsterdam. Mensen vergeet niet dat die stichting voorkomt in de rapporten van de AIVD. De gemeente is te stom om voor de duvel te dansen maar danst wel voor extremisten he mevrouw de woordvoerster van de gemeente Zoetermeer. Waarom gaan jullie nu wel aan tafel met die club waarvan U dit weet? Weet U iets wat wij niet weten.Komt er soms geld aanwaaien uit het buitenland? Het gaat hier niet om het wel of niet bouwen van een moskee maar om kinderen die daar straks les krijgen van Imam Fawaz een man die Theo vervloekte twee maanden voordat hij een mes in z'n borst kreeg. Jullie maken je hier druk over die Moskee maar jullie vergeten dat er naast jullie kleine kinderen van 5 jaar straks Moslim kindertjes zitten die volledig geïndoctrineerd zijn door Fawaz.In een persbericht zegt de woordvoerder van de Islamitische stichting dat hij geen banden heeft met Fawaz maar hij mag wel lezingen blijven geven en hij staat achter wat hij zegt.Het zijn EXTREMISTEN beste mensen, die kwaad prediken aan kleine kinderen lees de berichten op het net en vel zelf Uw oordeel.Google op Al Ichlaas en Imam Fawaz.

Gast

#74

2011-10-08 05:43

Het is belachelijk een moskee in eeb woonwijk te bouwen. In Zoetermeer is er enorm veel kantoor leegstand. Ga het daar maar bouwen, niet in een woonwijk.

Gast

#75

2011-10-08 09:27

Seghwaert is al een volgebouwde wijk. Zelfs de moslims zouden het niet moeten willen. Het geeft zoveel limitaties op hun functioneren als moskee. Een plek met lekker veel parkeer ruimte, liefst een bedrijventerein zou veel beter zijn. Ook voor het bouwen van een kerkgebouw.