Tegen azc in Overvecht

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Tegen azc in Overvecht.


Gast

#201 Re: Re:

2016-01-13 18:05

#198: - Re:  

 Welk "ras" wordt dan uitgesloten?

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2016-01-13 19:39


Pa.Si

#203

2016-01-13 19:57

Ik ben 25 jaar geleden komen wonen in overvecht omdat het een mooie groene en veilige wijk was met veel scholen voor mijn zoon.

Langzaam zag ik de wijk steeds achteruit gaan vooral door hangjongeren die niks anders hadden te doen dan rotzooi trappen, joyridng ,inbreken en intimideren van bewoners.

Terwijl toen van alles werd gedaan om ze bezig te houden.

Na al die jaren zie je in overvecht steeds meer allachtonen (denk zo beetje nu 70%) komen wonen en de buurt steeds verder verpauperen.

Aan de woningen word door de cooperaties weinig gedaan daar word de buurt niet mooier van .

De mensen die zwak staan in de samenleving krijgen het nog moeilijker.(hierbij bedoel ik vooral de ouderen en mensen die echt hulp nodig hebben, overvecht heeft in Utrecht de meeste ouderen. 

Hiervoor is geen geld voor, dus die mensen moeten het zelf maar uitzoeken.

Er zijn in overvecht genoeg problemen waar ze niks aan doen of niet willen oplossen,de politie kan het nu al niet aan, laat staan als er een AZC komt.

Wij hebben hier 4 Winkelcentra"s waar ze straks de hele dag gaan rondhangen en mensen daar lastig vallen.

Er zijn ook veel scholen hier in overvecht, de kinderen vooral de meisjes zijn niet meer veilig om en naar school te gaan

De AZC"s zorgen voor problemen omdat er in de opvang meestal mannen zitten die uit verveling gaan drinken stelen en vrouwen lastig vallen.

Hoe komen ze erbij in een wijk wat al armoede kent een AZC te willen plaatsen.

Zet een AZC in het binnenhof binnenkort plek zat daar als ze gaan verbouwen.

Alleen als er verkiezingen zijn dan weten de heren van de Gemeente Utrecht en Den Haag ons wel te vinden met hun mooie praatjes tot ze gekozen worden

Jullie weten niet wat voor tuig jullie binnenhalen deze mensen kennen alleen hun geloof en de rest moet zich aan hun aanpassen

En begin niet over discrimineren want dat doe ik niet mensen die het echt nodig hebben zijn welkom maar niet dit tuig waarmee ze ons willen aansmeren en doen of het de braafste burgers zijn.

Gewoon NEE tegen AZC


Gast

#204 Re:

2016-01-13 23:35

#203: Pa.Si -  

 Hoe kun je van jezelf denken dat je niet discrimineert als je het ene vooroordeel na het andere opschrijft?


Gast

#205

2016-01-14 16:05

 Het is ook een onvoorstelbare loser hè, die stiekum aan Kim Holland-porno verslaafde Donald Duck lezende door de Horowitz-sekte gesubsidieerde haatsmurf met zijn gejoel over ‘minder, minder, minder Marokkanen’ die hij wel even zou gaan ‘regelen.’
Nog niet één Marokkaan minder krijgt ie voor elkaar. In tegendeel zou ik haast zeggen. En vooral: gelukkig maar.
Zou er dan toch nog hoop zijn voor dit land?


Gast

#206

2016-01-14 22:03

De oplossing.

Het 'Dutch Self Defense Army' (DSDA), een club die zich wil opwerpen als beschermer tegen het in hun ogen oprukkende islamextremisme, wil bij de Pegida-demonstratie op de Dam optreden als ordedienst.
De groep werft mensen via Facebook voor een 'geüniformeerde weerbaarheidsorganisatie', schrijft De Telegraaf donderdag.

Een van de initiatiefnemers van de club zegt tegen de krant burgerwachten te willen oprichten, die gaan patrouilleren bij uitgaansgelegenheden en bescherming bieden. Wel zou de groep ongewapend willen optreden.

Ongeveer driehonderd mensen zouden zich inmiddels hebben aangemeld, aldus de initiatiefnemer. De groep zou ook uniformen willen introduceren, om zichtbaar te zijn als 'ordedienst'.

Netjes hoor voor onze veiligheid 

 


Gast

#207

2016-01-15 00:06

Zwarthemden verenigd in knokploeg #DSDA en zij schuwen geen geweld

 

Sinds november vorig jaar bestaat er op FB de ‘community’ DSDA, een afkorting voor Dutch SELF DEFENSE Army. 

De DSDA is een verbond van gelijkgestemden die zichzelf willen verdedigen tegen mogelijke onheil en onderdrukking door derden!

valt er te lezen bij de info.
De groep, 322 Breivikjes in spé, vindt zelf dat zij geen nazi’s zijn, maar uit alles wat ze op de pagina plaatsen blijkt toch wel het tegendeel.

Ze noemen zich een leger en zijn ook werkelijk van plan om onder het mom van ‘zelfverdediging’ de wapens ter hand te nemen.
Voor de (toekomstige) soldaten zijn er kleding en wapeneisen opgesteld. Over het aanschaffen van verboden wapens zegt men: “wat niet weet, wat niet deert”.
In de berichten op de facebook pagina wordt vrij snel duidelijk dat we met een militante, in de kiem terroristische, groep mensen te maken hebben. Oproepen als: het wordt tijd de wapens op te pakken, aankondigingen van trainingskampen en aanwakkeren van vreemdelingenhaat zijn het hoofdbestanddeel van de op de pagina geplaatste berichten.

Het wannabe leger sympathiseert de groep met de fascisten van het Griekse Gouden Dageraad en zijn ze er net als hen van overtuigd dat er een “white genocide” aan de gang is. Ze roepen net als Breivik christenen op om de wapens op te pakken en te strijden voor hun geloof.
Geweld is het uiteindelijke doel, geweld tegen alles en iedereen die zij als gevaar zien voor hun ‘identiteit’.
Blader door de onderstaande schermafbeeldingen en gruwel.

Deze gewelddadige knokploeg profileert zich bovendien als de beschermheren van Pegida en wil op 6 februari aanstaande tijdens de demonstratie van deze nazistische club optreden als ordedienst, meldt nieuwszender AT5.
Ongewapend, maar dat valt gezien alle oorlogstaal op de FB-pagina sterk te betwijfelen.
Ik neem aan dat de gemeente Amsterdam dit niet zal toestaan, maar ook dat is tegenwoordig niet meer zeker.

 

 


Gast

#208

2016-01-15 00:18

Ik moet als vrouw zijnde savonds laat vaak over straat omdat ik in de zorg werk voel nu al soms niet veilig en soms angstig.
Ben bang dat ik straks niet meer mijn werk kan houden hierom.

Gast

#209 Re:

2016-01-15 00:23

#206: -  

 

 

En tachtig jaar na dato is de Sturm Abteilung heropgericht

 

 


Gast

#210

2016-01-15 00:35

De locatie is een slecht idee en kind onvriendelijk. De wijk heeft een azc niet nodig, er zijn juist verbeteringen nodig want ik wil niet in een probleemwijk leven .

Gast

#211

2016-01-15 03:15

Omdat ik vind dat er geen azc moet komen ik ken overvecht goed heb er zelf gewoond en me dochter woonde er Tot ff geleden nog om de hoek

Gast

#212

2016-01-15 05:00

Mijn ouders wonen in 1 van de 2 verzorgingstehuizen in de omgeving van het geplande AZC. Ik maak mij zorgen om hun veiligheid!

Gast

#213

2016-01-15 05:35

Ovevecht is een wijk met veel problemen,de komst van een AZC zal er naar mijn mening niet aan bijdragen om de leefbaarheid in de wijk te vergroten.de spanningen in de wijk en het gevoel van onveiligheid zullen hierdoor alleen maar vergroten,dit kan de wijk Overvecht echt niet aan.

Gast

#214 Re:

2016-01-15 08:28

#207: -  

 Sharia-politie in Den Haag

Dat kan zeker wel.

wordt toch wakker.


Gast

#215

2016-01-15 08:34

islam is tegen homoseksuelen.

islam is tegen joden.

islam is tegen emancipatie.

islam is tegen welk ander geloof dan ook

waar waren nazis tegen ?

even voor de linkslamisten kijk even naar de gelijkenissen.

Sharia-politie in Den Haag Hoor ik jullie niet over.

als alles gedaan is ben ik benieuwd wie er nu landverrader is wacht op het tribunaal of wordt wakker.

deze ontwikkelingen dat heet dus verzet.

 


Gast

#216

2016-01-15 08:49

Volkskrant-columniste Nausicaa Marbe vraagt zich vandaag af ‘of het wel goed gaat bij de politie’. De salafistische ordedienst maakt onderdeel uit van het Haagse project ‘Rolmodellen‘. Marbe schrijft daarover: “Het is de politie kennelijk ontgaan waarom de AIVD salafisten in de gaten houdt: vanwege het belemmeren van vrouwen om zich te ontwikkelen; vanwege antisociale opruiing en het bevorderen van segregatie in de samenleving. Wellicht vinden de politie en burgemeester Van Aartsen met zijn ‘vredesboom’ (in plaats van kerstboom) dit gedachtengoed passen bij de term ‘rolmodel’.”

In een artikel in de Haagse Posthoorn zegt een woordvoerder van de moskee dat de Nederlandse ‘maatschappij gestoeld is op een goddeloos fundament’ en dat de moskee de Universele Rechten van de Mens verwerpt. Dat heeft vermoedelijk te maken met het ‘Arabisch Handvest voor de Mensenrechten’ – een variant waar veel kritiek op is. Het roept in de inleiding God en de wetgeving van de islam (sharia) aan en veroordeelt het zionisme; het geeft een beperkt recht op vrijheid van meningsuiting; en het verklaart de doodstraf (alleen) onwettig als die wordt opgelegd voor politieke misdrijven. Amnesty International is kritisch over het handvest.

Dit is wel ok?

 


Gast

#217

2016-01-15 10:45

Ik vind dat er meer zorg besteed moet worden aan de criminaliteit in overvecht en minder aan criminaliteit toevoegen.

Gast

#218 Re: Re:

2016-01-15 11:42

#214: - Re:  

 Dus jij lost een probleem op door er een nieuw probleem tegenover te zetten?

Jullie vertegenwoordigen NIET het volk, jullie vertegenwoordigen NIET heel Nederland, jullie vertegenwoordigen ALLEEN JULLIE ZELF. Er is geen enkele rechtvaardiging waarom jouw wil iedereen moet worden opgedrongen en al helemaal niet op illegale, anti-democratische en gewelddadig wijze.


Gast

#219 Re:

2016-01-15 16:57

#206: -  

 Eén keer een fascistische dictatuur in dit land lijkt mij meer dan genoeg. Kruip terug in jullie hol en laat je nooit meer horen of zien!


Gast

#220

2016-01-15 20:17

Nou vindt het mega eng idee heb kinderen 3 blonde damens en jongetje hoe kunnen die dalijk over straat en hoor alle berichten over die lui en daarbij er is hier in wijk en over het hele land genoeg mensen die geholpen moeten worden er lopen gezinnen en oudere bij de voedselbank en hebben schulden waar ze nooit meer uit komen en per vluchteling op jaar basis kost het 36.000 per pers waarom kunnen hun wel geholpen worden en ons eigen volk ken de rot tering krijgen

Gast

#221 Re: Re: Re:

2016-01-15 20:40

#218: - Re: Re:  

 

Ja toch vreemd dat het zover komt.

laten we ons hoofd omdraaien wat je niet ziet is er ook niet.

ik ben ook tegen geweld.

maar helaas toch denk ik dat het uiteindelijk niet anders kan.

als er duidelijk wordt gezegd wij komen om ons zaad te verspreiden en jullie geld.

dat laat de Nederlandse media niet zien maar kijk ook even naar België Italië Hongarije Duitsland Zweden Noorwegen Frankrijk enz enz dan kan het toch niet anders dan dat je bedenkingen gaat krijgen over de Nederlandse berichtgeving.

ik denk niet dat we ze weer terug kunnen praten.

volgens mij hebben die honderden meisjes dat echt wel geprobeerd.

ook ik heb kinderen ik voorkom het liever dan achteraf een kabouter pleister en een lolly geven.

Nu de doofpot af en toe open gaat ben ik wel angstig geworden mijn hemel wat wordt er veel verzwegen.

ook nu zie je het weer laten we een zielig kindje zien dan is het schijnbaar ok.

 


Gast

#222

2016-01-15 20:40

De wijk Overvecht verloederd zienderogen door criminaliteit en verpaupering. Zelf ben ik er gelukkig al jaren weg en heb medelijden met de echte Nederlanders die er nu nog wonen. Nu deze domme actie er nog eens overheen om 400 gelukszoekers waarvan de meeste ook nog eens jonge mannen zijn. Hoe blind kan de overheid zijn om zo veel testosteron bommen bij scholen etc. te plaatsen. Laten ze maar een tentenkamp neer zetten op het binnenhof. Beter nog, in hun eigen regio van herkomst "de zandbak" waar ze thuis horen. Vrouwen en kinderen zie ik als echte vluchtelingen, maar de rest moet gewoon terug naar hun vaderland om te vechten voor hun land.

Gast

#223 Re: Re: Re: Re:

2016-01-15 21:20

#221: - Re: Re: Re:  

 Je bent wel voor geweld, als je denkt dat het niet anders kan. Huppel jij maar lekker achter die bruine horde aan in je speeltuin, dan zorgen wij wel dat alles geregeld wordt op de grote mensen manier.


Gast

#224 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-15 21:58

#223: - Re: Re: Re: Re:  

 Lukt aardig hè 

de boel lekker onder controle groot mens!

gaat echt fantastisch vandaar ook al die petities tegen azc.

goed geregeld lekker op tijd ook

zeg je dat ook als het eerste meisje en haar ouders als ze is lastig gevallen?

ga maar naar de speeltuin de grote mensen regelen dit.

oeps ik denk dat je nu echt even niet hebt begrepen waar de petitie over gaat.

En doordat soort opmerkingen alsof jij wel weet wat goed is voor mij en vele andere is komt er dus een azc bedankt.

gek hè dat de volgens jou bruine horde zoveel aanhang krijgt.

er is ook niets anders als jou mening anders is dus iemand gelijk een rechts extremist hou toch op en denk na sufferd 

 

 

 


Gast

#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-15 22:08

#224: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lukt jullie burgerlijke ongehoorzaamheid aardig? Nee hè, het voilk begint steeds meer weerzin te krijgen voor jullie guerilla-tactieken. Mensen willen zelf inspraak en niet een knokploeg die meent in het hele land hun ongenuanceerde zin te meten doordrijven.

Jij hebt niet begrepen waar deze petitie over gaat. De inwoners van Overvecht willen bepalen wat met hun wijk gebeurt. Wij zitten niet te wachten op rotzooitrappers van buten de stad. Opzouten dus!