JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique

Quoted post


Gast

#526 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-11 20:29

#521: - Re: Re: Re: Re: Re:

Heeft u uw kinderen en kleinkinderen ook geleerd om iedereen te beledigen waar men het niet met eens is? Als zeventigjarige zou u beter moeten weten.

Ik heb ook medeleiden met de kinderen, o.a. omdat meer dan de helft problemen heeft met astma, luchtwegen, ... Hoe denkt u dat dat komt?

Ik zeg niet dat het uw schuld is, maar het is wel uw generatie (de generatie die volwassen was in  de jaren 50-90) die er een ontzettende puinhoop van gemaakt heeft, o.a. op milieuvlak. Daarvoor betalen we nu nog steeds de prijs.

Reacties


Gast

#540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-11 20:44:39

#526: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Groot uilskuiken, ga eens kijken in onze buurlanden, alleen al Nederland, rond alle grootsteden zijn ze al begonnen over 20-30 jaar vakken bij te leggen, hier in brussel en antwerpen zitten we nog op 3 vakjes te spelen, normaal dat alles stilstaat, in het buitenland rijden ze weerszijden over 10 vakken en meer. Er al eens aan gedacht dat al die wagens die in de file stationair staan te draaien, echte roetketels zijn! Hadden onze politiekers (6 regeringen, tientallen ministers met al wat eraan vasthangt) + honderden parlementairs in plaats van het geld in hun zakken te steken, onze wegen rijvaardig gehouden en aangepast, zouden er momenteel geen 160.000 neen stemmers zijn! en zouden we allemaal rijden! als er nu ergens een ongeval gebeurt, staat gans het land stil! Men moet geen universitair zijn om dit in te zien! Maar ja, ministers als "white hemd" gaan het hier eens oplossen?

 Als er iets of wat verstand in zat (bij die pipos in brussel), konden ze beginnen de vrachtwagens bij nacht te laten rijden, en die buitenlanders doen betalen, zoals wij moeten betalen in onze buurlanden als we op hun snelwegen willen rijden! Zouden er direct minder dodelijke HEEL ZWARE ongevallen gebeuren, en het ganse land niet telkens volledig stilstaan.