Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#1451

2014-07-28 11:12

We moeten achter Israel blijven staan en steunen en Zegenen. Het is Gods volk, en Hij regeert over ons.

Gast

#1452

2014-07-28 11:13

De geschiedenis herhaalt zich, Mussert kon slechts dromen van dit soort landverraders op belangrijke posities.

Het wordt tijd dat dit soort lieden voor het gerecht worden gebracht.

Gast

#1453 Re: Stuur deze petitie door. Stop de Jodenhaat in Nederland

2014-07-28 11:13

#1439: - Stuur deze petitie door. Stop de Jodenhaat in Nederland

Hulde. De angst is bij mij vervlogen, de strijd is bij mij begonnen. Nooit meer antisemitisme.


Gast

#1454

2014-07-28 11:13

Zolang de VVD het gedrag van Van Aartsen niet openlijk veroordeelt, niet meer op de VVD stemmen.

Gast

#1455 Re:

2014-07-28 11:13

#4: -

Laten we ons ongenoegen niet uiten door zulk taalgebruik. Houd het fatsoenlijk alsjeblieft.

Michiel de Ruyter

#1456 Cultuurvernietiging

2014-07-28 11:14

De uitermate primitieve uitlatingen van dit soort tuig is een rechtstreeks gevolg van het decennia ruime en slappe toelatingsbeleid van NL en de EU. Het zonder quotum verstrekken van verblijfsvergunningen aan cultuurbedreigende moslimgroepen zorgen in toenemende mate voor steeds meer bedreigingen van onze democratische rechtsstaat met uitholling van onze waarden, normen en joods-christelijke cultuur als gevolg.

Zeer triest om deze ontwikkeling gade te slaan. Onze voorouders zouden zich in het graf omdraaien.

Gast

#1457 Deze reactie citeer ik vanwege de sterke inhoud. We mogen niet meer bang zijn!

2014-07-28 11:14

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'

Gast

#1458

2014-07-28 11:15

Het is gewoon genoeg met dat angstige konijnengedrag van de zittende politiek, klaar

Gast

#1459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-28 11:15

#1139: Goedemorgen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: U had gewild dat ik het ook vijfduizend jaar ging proberen waar u het over had? Helaas die tijd heb ik niet.

Domme dropstaaf. Hij zegt dat dat al vijfduizend jaar is geprobeerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Als je niet lezen kunt is het beter om ook niet te schrijven.


Gast

#1460

2014-07-28 11:15

Al voor WOII was de lijst Haagse Joden en ook Amsterdamse Joden bekend dankzij het Haagse en Amsterdamse ambtenarenapparaat. De Gestapo werkte al voor WOII samen met de Nederlandse overheid inzake ongewenste elementen (communisten en Joden). Er stond in het bevolkingsregister N.J.. Het ambtenarenapparaat, met name de Documentatiedienst van de Haagse politie. was meer dan behulpzaam bij het arresteren en afvoeren van Joden. De politieman en Jodenjager Maarten Spaans had meer dan 300 opgepakt waarvan 265 niet terugkeerden. Hij kreeg na WOII 10 jaar gevangenisstraf. In Amsterdam reed 's nachts de tram van de Beethovenstraat naar het CS voor de afvoer van de meer dan 200 Joden uit deze straat. Na de WOII woonde aan Beethovenstraat 133 de leider van het Studenfront, een NSB-organisatie, een gepromoveerde fysicus en boezemvriend van prof. dr. Jaap Kistmaker (Jaap is nimmer gezuiverd). Deze landverrader zat na WOII en een onderduikperiode van 3 jaar minder dan 11 maanden in de gevangenis. Zijn loopbaan verliep voorspoedig. Heeft u voldoende cash (Eur 5000) voor de vlucht naar het buitenland? Je weet maar nooit.

Komen deze tijden weer terug met als aanzet het beleid van Van Aartsen?

Lees ook 'Vuile Oorlog' van dr. Rudi Harthoorn


Gast

#1461

2014-07-28 11:17

Dat er gedemonstreerd word is geen probleem, maar dit noem ik een teroristische organisatie, en dat moet niet mogen, en als een Burgemeester dat goed vind is Nederlandheel laag gezonken, dit is allang mijn nederland niet meer, Pim heeft al een voor teken gegeven, en Geert doet het nogmaals.weg met dit soort Burgemeesters niet capabel.

Gast

#1462

2014-07-28 11:19

Ongelooflijk hoe andere groeperingen zich amper mogen uiten, maar dat dit dan wel mag. Belachelijk en laf, de manier waarop er ingegrepen wordt.

Gast

#1463

2014-07-28 11:19

Uitstekende petitie, als Wilders minder roept staan kranten vol en zijn er duizenden oproepen om aangifte te doen. Als je aangifte wil doen in het kader van deze demonstratie van antisemitisme kan dat niet. Daarom steun ik de petitie helemaal.

Gast

#1464 Re: Re: Re: Demo rotterdam

2014-07-28 11:19

#217: Trotse Kafir - Re: Re: Demo rotterdam

dat roep je maar in marokko, maar niet hir, of ga terug naar waar je vandaan komt


Gast

#1465 Re: Re: Re: Demo rotterdam

2014-07-28 11:19

#217: Trotse Kafir - Re: Re: Demo rotterdam

dat roep je maar in marokko, maar niet hier, of ga terug naar waar je vandaan komt


Gast

#1466

2014-07-28 11:21

Sinds dat de islam bijna toegejuicht wordt in Nederland is de antipathie tegen joden en christenen toegenomen. Er komt een moment dat alle mensen op de wereld gaan zien dat de islam een valse duivelse godsdienst is...
VdVV

#1467

2014-07-28 11:21

Wegwezen met het (Islamo-)fascisme!!! Dat willen wij niet in Nederland.

Gast

#1468

2014-07-28 11:22

Het is toch verschikkelijk dat ze deze barbaren er niet iut gooien.De joden haat komt door moslims het is ze met de paplepel ingegoten.Ze ontwrichten heel de wereld.Ze zaaien overal dood en verderf en onze laffe bestuurders laten alles maar gebeuren.Wij moeten dit niet meer pikken.Ik ben blij dat er mensen zijn die voor ons op komen.

Gast

#1469

2014-07-28 11:23

Niet alleen ontslag maar hij zou aangeklaagd moeten worden voor landverraad.

Gast

#1470 Re: Deze reactie citeer ik vanwege de sterke inhoud

2014-07-28 11:23

#1409: - Deze reactie citeer ik vanwege de sterke inhoud Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.

En wat vind jij dan aan die tekst zo sterk? Die hele tekst spelt woor voor woord waarom die jongens geen kans hebben, geen kans krijgen door jullie. Vind je 't dan raar dat die radicaliseren? Waarna jullie je dan nog weer harder gaan opstellen. Wat verwacht je dan? Dat ze dan zullen zeggen: "o ja, sorry, zo beodelden we het niet, laten we vriendjes worden"?

Die oneindige domheid van jullie blijft me keer op keer verbazen. Jullie redeneren jezelf een slag in de rondte, maar komen toch op een ander punt uit dan het beginpunt. [Voor alle duidelijkheid: als je een cirkel maakt, dan moet je beginpunt ook je eindpunt zijn; 't ismaar dat je het meekrijgt.]

Lees jouw sterke tekst nog een keer door en dan wissel je de "ze" en de "we" eens om. Verandert er iets? Nee, hè?


Gast

#1471

2014-07-28 11:24

Een grote schande dat Van Aartsen een demonstratie van dit uitschot toe laat.
Van Aartsen is volstrekt incompetent. Dat wisten we al toen hij nog fractievoorzitter in de tweede kamer was.
Weg met die man! Overigens ben ik van mening dat elke demonstratie van islamitisch uitschot verboden moet worden!

Gast

#1472

2014-07-28 11:24

Willen we deze burgemeester nog.....Nee nee nee!!!

Gast

#1473 Re:

2014-07-28 11:24

#1469: - Niet alleen ontslag maar hij zou aangeklaagd moeten worden voor landverraad.

Nou, succes dan met je aanklacht.


Gast

#1474

2014-07-28 11:25

Van Aartsen is doodgewoon niet capabel, de man is een angsthaas zonder ruggengraat, rechtstreeks uit onze overheids stal, hetzelfde laken en pak!

Gast

#1475

2014-07-28 11:26

Deze Burgemeester is ook bij vorige discriminerende situatie's niet op getreden deze Burgemeester behoort tot het soort angsthazen als Cohen door zo op te treden wakker je haat aan en krijgt het tuig steeds meer praatjes