Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

DE PETITIE IS OP 31 JULI VERSTUURD. UW NADIEN GEPLAATSTE HANDTEKENINGEN, HOEWEL WAARDEVOL, HEBBEN VOOR DE PETITIE GEEN 'GEWICHT' MEER. (zie tabblad 'Aankondigingen' bovenaan deze pagina)

 

Als er bij een demonstratie in Den Haag wordt opgeroepen Joden te doden, en de woordvoerder van de burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen, meldt dat er tijdens deze demonstratie 'geen grenzen zijn overschreden', zijn er grenzen overschreden.

De grenzen van de wet zijn met het oproepen tot volkerenmoord overschreden. De laatste grens.

Dat sommigen van de demonstranten onherkenbaar makende gezichtsbedekkende kleding droegen, wat verboden is, geen strobreed in de weg werd gelegd, was een al lang gepasseerde grens. Het gebeurt keer op keer.

Dat journalisten die verslag deden van de demonstratie werden bedreigd en geïntimideerd, waar de politie niet tegen optrad, was een al lang gepasseerde grens. Het gebeurt keer op keer.

Zelfs de laatste grens was met leuzen tijdens eerdere demonstraties, zoals "Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas", een al lang gepasseerde grens. Het gebeurt keer op keer.

De laatste grens is niet de grens van niet gehandhaafde wetten, maar de grens van wat een volk kan accepteren.

Wij accepteren geen oproepen tot volkerenmoord. Wij accepteren geen burgemeesters die oproepen tot volkerenmoord niet grensoverschrijdend (laten) noemen.


Daarom eisen wij in deze petitie het ontslag van Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag.

 

Wellicht ten overvloede, u bent hier immers niet voor niets, onderstaand twee links naar de voorgeschiedenis.

http://nos.nl/artikel/678996-antijoods-protest-in-den-haag.html
http://www.omroepwest.nl/nieuws/24-07-2014/update-van-aartsen-geen-grenzen-overschreden-bij-pro-palestina-demonstratie


(U krijgt een mail om uw ondertekening te bevestigen. Zonder bevestiging is de ondertekening niet geldig)

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Michiel Mans toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...