Logopedie communicatie verzekerd

De Nederlandse logopedisten protesteren op dit moment tegen de wurgcontracten van de grote zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars willen maar 75% van de kosten vergoeden die een logopedie-behandeling eigenlijk kost.

De zorgverzekeraars zeggen: slikken of stikken. De logopedisten zeggen: een goede behandeling verdient een fatsoenlijke vergoeding!

Als de logopedisten de contracten van de verzekeraars niet tekenen, zal de patiënt in 2014 zelf de rekening moeten betalen. Dat kan voor veel patiënten oplopen tot wel €24 per behandeling.

Wij Nederlandse logopedisten vinden dit onaanvaardbaar. Door deze petitie te tekenen steunt u alle mensen die logopedie nodig hebben.

Aansluiten bij de actie kan ook, door onze Facebook-community te 'liken' : https://www.facebook.com/ikbenlogopedist

Logopedie is geen luxe, het is een noodzaak!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik ruud nannes toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...