Koninginneweg heropenen voor auto's

Quoted post

Bezorgde bewoner Koninginneweg

#4

2015-12-15 06:08

1 richting verkeer, geen vrachtverkeer, permanente snelheidscontrole, speel ruimte voor onze kinderen, weg versmallen bredere voetpaden zodat de kinderen veilig kunnen spelen, compensatie voor huiseigenaren voor waardevermindering woningen. Om een vergelijk te maken met dat men vroeger een doorgaande verbinding voor paard en wagen hebben gehad vind ik te kortzichtig, paard met gingen vermoedelijk met zo een 5 kilometer per uur door de straat waardoor de remweg vrij kort was.

Reacties

VVN

#25 Re:

2015-12-15 16:21:09

#4: Bezorgde bewoner Koninginneweg -  

 In de voorgaande jaren reed men ook gewoon met de auto over de Koninginneweg.
Door de aanpassing die nu gedaan is rijdt men al door het sportdorp heen langs alle huizen met spelende kinderen.

"1 richting verkeer, geen vrachtverkeer, permanente snelheidscontrole, speel ruimte voor onze kinderen, weg versmallen bredere voetpaden zodat de kinderen veilig kunnen spelen" Hier kan iedereen het wel mee eens zijn denk ik.

 

 

Tip

#48 Re: ggza

2015-12-16 21:11:40

#4: Bezorgde bewoner Koninginneweg -  

 Hoi, 1 richting verkeer is voor ons die in Oud IJsselmonde wonen gewoon  niet handig, staan we als nog in de file maar met goede aanpassingen bij wijze van spreken zigzag wat obstakels plaatsen dat haalt de snelheid eruit dus veiliger voor de kinderen en minder overlast voor de bewoners, (die trouwens zelf hebben gekozen om aan de Koniginneweg te wonen) en met die aanpassingen is iedereen weer tevreden m.v.g.

Dragonfly

#60 Re:

2016-01-15 09:46:04

#4: Bezorgde bewoner Koninginneweg -  

 1 richting verkeer is geen optie. Het moet gewoon een doorgaande 2 richtingen weg worden met dussanige beperkingen dat er niet geraced wordt. Maak er maar 30 km weg van met de nodige versmallingen en drempel heuvels.