Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

Fred

#346 Wanbeleid college B&W

2014-11-14 17:56

Hieronder de brief die ik heb gestuurd aan B&W en gemeenteraad, ik hoop dat vele mijn voorbeeld volgen, immer in Middelburg word wanbeleid gevoerd. En dit gaat een heel lang staartje krijgen

Middelburg 13-11-2014

 

College van B&W en Gemeenteraadsleden.

 

Met weerzin heb ik vanmorgen de krant gelezen, waar ik met stomme verbazing las dat het college heeft besloten het AZC in Swerfrust te gaan huisvesten.

Verfoeilijk en verwerpelijk is dit. Verwerpelijk in de zin van waar de democratie nu nog te zoeken is. 600 tegenstanders en 40 voorstanders.

Dit besluit van het college is niet gegrondvest op democratie maar heeft alles weg van schijndemocratie.

 

Diep beschamend voor het college.

Met name diep beschamend voor de wethouders Szarafinski (PvdA)  en Dekker (SGP)

Welke beide gekozen zijn door de bevolking met het daarbij behorende vertrouwen in hun te hebben dat ze standvastig zijn in onze democratie.

En nu plots blijkt dat ze helemaal geen democratisch beleid wensen te voeren.

 

Speciaal Szarafinski, die toezeggingen heeft gedaan dat als er geen draagvlak aanwezig is  dan zal er geen doorgang vinden van het AZC, maar dit later gewoon weer ontkent. (en het college weet heel goed dat bewezen is dat er geen enkel draagvlak voor het AZC is)

Dit is wederom verloochenen van de kiezers. Ook de toezeggingen die Szarafinski heeft gedaan naar de huidige tijdelijke bewoners in Swerfrust worden niet nagekomen.

Een obsessief gedrag om het AZC doorgang te laten vinden in een woonwijk, hier spreekt het eigen belang van Szarafinski en niet zoals een wethouder behoort te handelen namelijk het belang van de burger en het in stand houden van onze democratie.

 

Men zou hier min of meer kunnen stellen dat het hele gevoerde beleid van beide wethouders overkomt als het voeren van een wanbeleid, en dat het ambt dat deze wethouders bekleden hun niet past en per direct beëindigt zou moeten worden. Middelburg heeft wethouders nodig die de democratie naleven en niet hun eigen individuele  beleid uitvoeren.

Het zou hun niet meer dan passen per direct hun ambt te beëindigen.

 

Ik eis hier dan ook een onafhankelijk diepgaand onderzoek naar het functioneren en beleid. Desnoods worden er in Middelburg maar tussentijdse verkiezingen gehouden.

 

Heel handig is ook getracht door college om de vraag:  “ AZC in een woonwijk of niet”  om te buigen naar humanitaire redenen. Dit is niet waar het omging…….. waar het omging is nogmaals AZC in een woonwijk of niet. Humanitair stond hier helemaal buiten kijf.

 

Diep bedroevend ook van de Gemeente Middelburg dat de Gemeente geen enkel garantie geeft om de dalende huizenprijzen van de omwonenden  met de komst van het AZC.  

 

Ook heeft het college met de komst van het AZC vragen over de  openbare orde en veiligheid van tafel afgewimpeld zonder er een gedegen onderzoek naar te hebben gedaan.

 

In afwachting van uw antwoord.

 

 

Reacties


Gast

#349 Re: Wanbeleid college B&W

2014-11-17 11:02:57

#346: Fred - Wanbeleid college B&W  Men zou hier min of meer kunnen stellen dat het hele gevoerde beleid van beide wethouders overkomt als het voeren van een wanbeleid, en dat het ambt dat deze wethouders bekleden hun niet past en per direct beëindigt zou moeten worden. Middelburg heeft wethouders nodig die de democratie naleven en niet hun eigen individuele  beleid uitvoeren. Het zou hun niet meer dan passen per direct hun ambt te beëindigen.

 

 Hé lullo, mis jij een dakpan of wat? Dit is door een meerderheid van de raad aangenomen, niet een eenzijdig door de wethouder erdoor geduwd itempje. De democratie is dus nageleefd en niemand hoeft zijn biezen te pakken, uitgezonderd jij, wellicht.

Nog weer zo'n lapzwans die meent dat zijn mening iedereen door de strot geduwd moet worden. Het wordt echt hilarisch als je dan leest dat deze lullo het de wethouder kwalijk neemt dat die iemand iets door de strot wil duwen. Lullo vergeet alleen, dat zijn mening over de wethouder niet klopt. De pot verwijt de ketel …

Dat, beste lullo, is wat ik hier dan maar even min of meer wil stellen. Snap je het of moet ik het nog een keer uitleggen?