Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein


Gast

/ #349 Re: Wanbeleid college B&W

2014-11-17 11:02

#346: Fred - Wanbeleid college B&W  Men zou hier min of meer kunnen stellen dat het hele gevoerde beleid van beide wethouders overkomt als het voeren van een wanbeleid, en dat het ambt dat deze wethouders bekleden hun niet past en per direct beëindigt zou moeten worden. Middelburg heeft wethouders nodig die de democratie naleven en niet hun eigen individuele  beleid uitvoeren. Het zou hun niet meer dan passen per direct hun ambt te beëindigen.

 

 Hé lullo, mis jij een dakpan of wat? Dit is door een meerderheid van de raad aangenomen, niet een eenzijdig door de wethouder erdoor geduwd itempje. De democratie is dus nageleefd en niemand hoeft zijn biezen te pakken, uitgezonderd jij, wellicht.

Nog weer zo'n lapzwans die meent dat zijn mening iedereen door de strot geduwd moet worden. Het wordt echt hilarisch als je dan leest dat deze lullo het de wethouder kwalijk neemt dat die iemand iets door de strot wil duwen. Lullo vergeet alleen, dat zijn mening over de wethouder niet klopt. De pot verwijt de ketel …

Dat, beste lullo, is wat ik hier dan maar even min of meer wil stellen. Snap je het of moet ik het nog een keer uitleggen?