Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

Draakje

#337 Re: Re:

2014-10-31 21:14

#59: De boemerang - Re:  

Ik ben het er helemaal mee eens: lekker opvangen in de eigen regio, kunnen ze hun eigen taal blijven spreken en hun eigen regeltjes handhaven!

Overigens valt het me op dat lieden zoals 'de boemerang' die op papier zo begaan zijn met asielzoekers ze nagenoeg nooit ZELF in huis nemen, want zover gaat de betrokkenheid uiteraard niet! Zolang het de ver-van-hun-bed show is hebben ze een grote mond, maar owee als ze naast hen worden gehuisvest en ze krijgen er last van! Schreeuwers!

Reacties

De boemerang

#338 Re: Re: Re:

2014-11-01 20:57:47

#337: Draakje - Re: Re:  

Dan heb je toch heel erg slecht gelezen wat ik geschreven heb.

Misschien eens iets minder oordelen over anderen als je helemaal niets van die anderen weet? Dat geldt voor de asielzoekers net zo hard als voor mij. Je hebt oordelen over iedereen klaar, maar je hebt geen flauw benul over wie je het hebt en in welke omstandigeheid die persoon zich bevindt. Dat, best draakje, maakt jou tot een schreeuwer: erg veel geblaat, maar nog geen draadje wol.


Gast

#340 Re: Re: Re:

2014-11-02 10:30:33

#337: Draakje - Re: Re:  

 Opvangen in eigen regio? En wat als dat niet kan?

Het is vanwege volk als jij dat ik ergens wel hoop dat zich hier nog eens een ramp voltrekt, groter nog dan de watersnood van '53. Kijken hoe groot jullie bek over het weigeren van opvang dan nog is, stelletje egocentrische lafaards!


Gast

#341 Re: Re: Re:

2014-11-07 15:35:58

#337: Draakje - Re: Re:  

 Zeg Braakje, volgens mij ben jij hier de Schreeuwerd. Jij wil dat het vluchtelingenprobleem een Ver-van-jouw-bed-show blijft, maar je hebt wel kritiek op mensen zoals de boemerang, die tenminste nog een warm hart tonen. Hoeveel vluchtelingen heb jij in huis gehaald, dan? Geen enkele, want dat kan en dat mag geeneens. Verwijt dat dan ook niemand, Braakje!


Gast

#345 Re: Re: Re:

2014-11-14 13:15:51

#337: Draakje - Re: Re:  

 Hé Draak, het wordt een vlak-naast-mijn-bed show en weet je wat? Ik ben er blij mee! Blij dat ik op een heel bescheiden wijze een piepkleine bijdrage kan leveren aan de opvang van deze mensen: namelijk door ze gewoonweg te tolereren. Net zoals ik iedere andere buur ook heb moeten tolereren, want gekozen heb ik er geen één.

Moet je ook eens proberen: doen alsof we met zijn allen een samenleving vormen en niet ieder voor zich op zijn eigen stekje. Wedden dat de wereld er een stuk leuker uit zal zien?