Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

Bewoner Breewijk

#209 Zelf vluchteling worden?

2014-07-22 10:15

Verhuisd vanuit een dorp naar de Breewijk te Middelburg, dit omdat ik als ouder het beste wil voor mijn jonge gezin en in een mooie wijk met veel jonge gezinnen/ sportcomplex/scholen/kerk hier een mooie toekomst tegemoet zie! Echter voel ik mij als verantwoordelijke voor mijn vrouw en kinderen mij niet meer veilig met 330 asielzoekende mensen om mij heen. Ik heb vorig jaar een huis gekocht in de wijk maar als ik dit alvorens geweten had had ik dit nooit en te nimmer gedaan! Mocht dit plan serieus doorgaan voel ik mij genoodzaakt om te verhuizen naar een plek waar ik mezelf en mijn gezin zich wel op ons gemak voelen.. kortom zelf vluchteling geworden van politieke keuzes?! Absurt idee dat je als Nederlander moet vluchten in je eigen land.

Reacties

Moos

#210 Re: Zelf vluchteling worden?

2014-07-22 10:35:08

#209: Bewoner Breewijk - Zelf vluchteling worden?

Uw reactie is ronduit bespottelijk! Er bij voorbaat van uit gaan dat uw gezin niet meer 'veilig' zal zijn getuigt van grote domheid en onwetendheid. Misschien kunt u beter zorgen dat uw kinderen leren omgaan met mensen van allerlei achtergronden, zodat dit soort absurde situaties in de toekomst voorkomen kan worden. Kinderen zijn onbevangen, u mag hen niet besmetten met uw vooroordelen! Laat ze lekker spelen met de kinderen van asielzoekers, zo leren die snel de taal. En wie weet, leert u ook nog wat....

gast

#214 Re: Zelf vluchteling worden?

2014-07-22 10:59:11

#209: Bewoner Breewijk - Zelf vluchteling worden?

Zeer goed te begrijpen uw reactie. U zult ongetwijfeld niet de enige zijn die zo denkt.

 

De boemerang

#215 Re: Zelf vluchteling worden?

2014-07-22 11:02:13

#209: Bewoner Breewijk - Zelf vluchteling worden? Mocht dit plan serieus doorgaan voel ik mij genoodzaakt om te verhuizen naar een plek waar ik mezelf en mijn gezin zich wel op ons gemak voelen.. kortom zelf vluchteling geworden van politieke keuzes?! Absurt idee dat je als Nederlander moet vluchten in je eigen land.

Absurde redenatie.

Vertel mij eens waarom uw gezin plots "niet meer veilig is", omdat er een AZC zou komen? En u dan zelf vergelijken met iemand die om zijn vege lijf te redden huis en haard, familie en vrienden een paar duizend kilometer verderop heeft moeten achterlaten, is toch wel erg onkies.