Open brief aan Mevr. Maggie De Block, Minister van volksgezondheid.


Gast

/ #62

2015-07-20 08:50

Omdat ik al bijna 15 jaar in een zware depressie heb gezeten en nog zit en ik nog altijd mijn verleden niet kan verwerken en loslaten !!!!
Hierdoor ben ik mijn werk relaties en mijn gezin verloren en mijn dochter zit met zoveel vragen en onverwerkte problemen . Ze durft hier ook met niemand over praten en onze relatie is hierdoor zwaar onder druk komen te staan !!!! En dit leid tot zo zware ruzies tussen ons dat we niet met elkaar kunnen communiceren !!! We zijn beiden ook hoog sensitief en ben zelf al 10 jaar in behandeling bij een psychiater ben zwaar verslaafd geweest aan medicatie en heb met zware zelfmoordneigingen en pogingen gezeten . Ik ben met haar naar het CLB , JAC, CAW, psychologen en zoveel plaatsen geweest maar niets of niemand kan ons helpen ofwel laten ze ons gewoon weg in de kou staan zoals bij zovele mensen met deze problemen !!!! Ik ben zelf vrijwillig opgenomen in een ontwenningskliniek en daar zijn mijn ogen beginnen open gaan Door alle jongeren die er zaten met hun problemen zelfmoordpogingen met de afdruk van de koord in de nek jongeren van 18 jaar die met hun hele inboedel in een kamertje van 4 op 4 zitten niet mogen buiten gaan zonder toestemming jongeren die niet meer terug in de maatschappij of gewoon naar hun eigen familie niet DURVEN terug gaan terwijl ik niet liever wou dan terug naar mijn familie te gaan !!!!! Ik wist dat ik daar niet op mijn plaats zat maar ben ergens wel blij dat ik daar stilaan tot besef gekomen ben dat dit mijn toekomst niet is en was en ik wil hier ALLES AAN DOEN ZODAT MIJN DOCHTER FAMILIE VRIENDEN EN ANDERE MENSEN NIET IN DEZE SITUATIE TERECHT KOMEN !!!!! DIT WENS JE NIEMAND TOE ZELFS JE ERGSTE VIJAND NIET !!!! HET WORDT DRINGEND TIJD DAT DEZE REGERING IN BELGIË HUN OGEN OPEN DOEN EN ZIEN WAT ER IN ONZE MAATSCHAPPIJ AAN HET GEBEUREN IS EN DAT ER DRINGEND IETS MOET VERANDEREN !!!!
IK HAD ZELF NOG NOOIT OVER DEZE METHODE GELEDEN OF GEHOORD !!!!
IN ZOU NIE TWIJFELEN EN HET ONMIDDELLIJK ONDERNEMEN HOE MOEILIJK MISSCHIEN OOK MAAR IK WEET ZEKER DAT DIT MIJ EN MISSCHIEN OOK WEL MIJN DOCHTER GEZIN. FAMILIE EN VRIENDEN EN ZELFS OOK ANDERE MENSEN ZOU KUNNEN HELPEN !!!! HET KAN NIET SLECHTER GAAN DAN HET WAS EN IS !!!!! DUS JA IK BEN ABSOLUUT VOOR DIT INNITIATIEF ALS IK MET IETS KAN HELPEN MET VEEL PLEZIER !!!!! ZELFS AL ZOU IK HIER MOETEN VOOR OP TV KOMEN ZOLANG ER ANDERE MENSEN MEE VOORUIT GEHOLPEN WORDEN EN ZE NIET HETZELFDE MOETEN MEE MAKEN ZOALS ZOVEEL LOTGENOTEN !!!! IK VINDEN DIT EEN SCHITTEREND INNITIATIEF EN MIJN STEUN HEBBEN JULLIE !!!  DUS MEVROUW DE BLOCK ALSTUBLIEFT TREK JE OGEN OPEN EN DOE IETS AAN DIT ZWARE PROBLEEM DAT ZOVEEL MENSEN TREFT !!!!!

KELLY CAMPS