wij gaan vóór windmolens in Mol!


Gast

/ #36 Dossier voldoet helemaal niet

2014-02-15 23:21

Het dossier voldoet helemaal niet aan de wetgeving! De vorige 2 aanvragen voldeden al niet, en ook de 3de voldoet niet. De natuur, fauna en flora maakt nog steeds deel uit van ons leefmilieu. En degene die beweren dat de natuur hier beter van zal worden gaat zijn oor maar eens te luisteren leggen bij andere windmolenparken.
In de omgeving van de windturbines in arendonk zijn nu al vele vogelsoorten en vleermuizen verdwenen. In de bossen van sck en vito zitten meer dan 55 verschillende vogelsoorten en verschillende soorten vleermuizen. Deze zullen zeker en vasst verstoord worden door de windturbines.
Aan de stenehei zijn reeds 4windturbines vergund. Samen met de 8 windturbines zullen ze een barriere. Vormen voor de (water)vogels die van het prinsenpark naar het plassengebied willen, dus ook het prinsenpark zal hier de nodige invloed van ondervinden....
Maar blijkbaar is dit allemaal niet belangrijk .... Een bos meer of minder wat maakt het uit, als de aandeelhouders hun dividend maar krijgen.

Ecopower steunt wel een filmpje van kinderen op zoek naar een bos...want er zijn nog oh zo weinig bosgebieden. En als er dan een waardevol bosgebied is, dat niet in hun achtertuin ligt, ja dan moet het plotseling maar als iets tijdelijk gezien worden, dan heeft het bos geen waarde meer.