JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique


Gast

/ #600

2014-02-12 14:36

Sommigen doen hier alsof iemand die met de auto gaat werken, terwijl hij geen enkele andere keuze heeft, de baarlijke duivel is! Net alsof wij autobezitters allemaal naakt en in vervoering rond Afgod Auto dansen en ervan genieten om in de file aan te schuiven, uw bloedjes van kinderen te vergassen of ons blauw te betalen aan taksen en brandstofaccijnzen.
Geloof mij vrij! Als ik de kans had om op een trein te springen met een krantje en meeneemkoffie en zo naar mijn werk kon gaan in plaats van mij in de verkeershel te storten, dan deed ik het zonder verpinken!
Wanneer gaan velen hier zich nu eens realiseren dat erook heel veel mensen zijn die 100% zijn aangewezen op een auto om hun job te kunnen uitoefenen? Wijs liever beschuldigend naar de overheid voor ons volkomen ondermaatse OV netwerk (vooral in de meer rurale gebieden) in plaats van mensen te schofferen die gewoon geen enkel alternatief hebben? Dat wil bij sommigen hier toch niet door hun dikke schedel dringen? Het rekeningrijden beoogt een gedragsverandering. Maar als je je gedrag best zou willen veranderen, maar hiervoor geen alternatieven krijgt aangereikt en ondertussen toch de gepeperde rekening moet betalen, dan begrijpen jullie toch hopelijk wel dat dit een enorm wraakroepende maatregel zou zijn?