JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique

mateo

/ #574 Re: Re: Re:

2014-02-12 10:47

#7: Veerle - Re: Re:

Niets is gratis, trouwens de werkgever betaald maar de helft (tenzij je natuurlijk voor de overheid werkt) en ik betaal hier ook nog veel te veel geld voor (subsidies voor nmbs en de lijn).
Ik ben akkoord dat er oplossingen moeten gevonden worden voor fileproblemen...maar rekeningrijden is hier niet de oplossing voor. veronderstel dat morgen iedereen met een zonnewagen naar werk kan rijden lost wel het gezondheidsprobleem op maar niet het fileprobleem. Trouwens, rekeningrijden heeft invloed op IEDEREEN zijn centen.
Of denken jullie dat die krop sla, die medicijnen voor het rusthuis, die kleren en die schoenen die jullie aanhebben allemaal per fiets naar de winkel gaan! Ook jij groene jongen, die iedere dag met de fiets naar het werk gaat mag uiteindelijk het gelag betalen. Want al deze kosten van rekeningrijden gaan dubbel en dik doorgerekend worden naar de klanten.
En aangezien er nu al teveel werkende armoede is in dit land gaan deze mensen het nog eens extra voelen.

Daarom zeg ik NEE.

P.S ze zouden beter eens een test doen met jullie als voorstanders, maar dan wel het totale paket. Ook wat je in de winkel extra van transportkost moeten betalen...en de grootmoeder die in een home zit en niet met haar pensioen toekomt door de duurdere medicamenten...we zullen eens zien hoe goedkoper het allemaal wordt met dit systeem!