JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique


Gast

/ #521 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-11 20:21

#514: - Re: Re: Re: Re:  

 Ja kiekens als u, geloven in al die shit. Ik ben 70, en heb 50 jaar lang mijn wagen nodig gehad om het brood op tafel te zetten voor mijn kroost (vertegenwoordiger).

Ze moeten niet met proefprojecten starten als deze, want "white hemd" is te stom en te dom om hooi te eten, zoals de meeste pipos daar in brussel, dus weg met die shit, alsook met die 5 regiringen en alle klootzakken zakenvullers die erbij horen.

Ik ben gelukkig 70, beklaag de jeugd (ze zijn bezig van iedereen robots te maken) en binnen 10 jaar zal big brother overal meekijken, straks zullen jullie toestemming moeten vragen om te gaan shitten, zo arsiedom zijn jullie "DE VOORSTAANDERS".

Hopelijk kloten ze (dat politiek kliekje zakkenvullers) jullie het sop uit jullie ogen, dan zullen jullie het wel BEGINNEN" te begrijpen!

Maar ja "dom en gek zijn doet geen pijn", doe maar zo voort, u zal wel zien waar het jullie brengt!

Nog niet gewaar geworden de laatste jaren, maar ja, "Wat baten kaars en bril, als de uil niet zien (en) wil" voor jullie gaat het nog niet slecht genoeg!

Sommigen hebben het allang begrepen, en vertrekken hier uit dit apenland (zoals veel grote bedrijven), en gelijk hebben ze! Moest ik zo oud niet zijn, ik doe hetzelfde, er zijn nog landen genoeg, waar de belastingen en taxen nog normaal zijn, en waar democratie nog zegeviert!

Het zal mijn tijd wel nog duren, alleen spijtig voor mijn kleinkinderen en achterkleinkinderen!

Met jullie rekeningbakje in jullie auto, zullen ze alles weten over u, waar en wanneer, maar ja, daar zijn jullie NU nog te dom voor, begrijpen zullen jullie als het te laat is! Privicy zal alleen nog een woord zijn, niks meer dan dat!

 

Let maar eens op als u in de file staat, 2 rijen vrachtwages, en een rij personenwagens, of moet ik dat spreekwoord herhalen "dat van dien uil"