JA voor kilometerheffing/ Oui pour la tarification kilométrique


Gast

/ #474 Re: Re: Re:

2014-02-11 15:00

#470: - Re: Re:

Doet ook niets terzake of ze nu overdag of 's nachts rijden en of ik daarvan op de hoogte ben.  Tot nader order rijden ze in een stad zoals Gent en omliggende gemeentes nog steeds overdag (van voor spitsuur 's morgens)...Dus hier blijft het koffiedik kijken.  Zowel voor u als voor mij...

Misshien een feit waar u het noemt maar nog geen zekerheid in alle grootsteden.  Wat zou er duurder uitkomen deze mensen een nachtvergoeding geven of beslissen om stads-hulpdiensten geen kilometerheffing op te leggen ?

Nu kunnen we uiteraard overloos verder gaan over zaken of feiten waar nog totaal niets in beslist is, maar dat is scenario's bedenken en liefst nog zonder vel over onze buik.

Dat ongevallen welke een weg langdurig blokeren zeldzaam zijn ben ik niet met u eens.

Hoelang is het geleden dat er op de E34 een vrachtwagen met containers met gevaarlijke producten eerst moest uitbranden alvorens het wegdek moest gerepareerd worden wat nog ééns zoveel tijd in beslag nam?  Waren het twee of drie dagen?

Hoe lang denkt u dat een equipe van de brandweer er over doet om 6000 of meer tamme konijntjes van een gekantelde vrachtwagen over te laden?  Hoe lang is het geleden?

Is het verkeer op de E34 ook niet heel lang verhinderd geweest door een ontspoorde trein onlangs?

Het volstaat dat een takelwagen zich door een file moet banen om bij het ongeval te komen, het volstaat dat er één dodelijk slachtoffer te betreuren valt om lang genoeg achter deskundige en of parket te moeten wachten tot deze mensen ter plaatse zijn (lees er door geraken.)

Zou zo nog heel lang kunnen doorgaan maar we kunnen nog lang en veel discussiëren over zaken waar nog niets in beslist is.  Wie heeft uiteindelijk het meeste last van die "monsterfiles"?  Juist de werkgever die zijn werkvolk niet ziet opdagen op tijd, juist de grote bedrijven met hun just in time delivery.  En u...bent u bereid hen daarvoor geld toe te stoppen?

Misschien eens bepaalde zaken gaan decentraliseren, thuiswerk bevorderen en zoals reeds eerder gesteld hier tal van andere mogelijkheden die de armen en de middenklasse geen centen kosten.