RDB Bestuur moet blijven

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie RDB Bestuur moet blijven.


Gast

#76

2012-05-10 14:28

ik wil dat het bestuur aanblijft want waar hebben we het in godsnaam over.
gerard

#77 Re: Waarom geen naam ?

2012-05-10 15:07

#21: -  

 

Janet

#78 Re:

2012-05-10 16:45

#75: Robert Bloemendaal -

Ja ...ze kreeg de kans om het op dezelfde woensdagavond nog met het bestuur in overleg te gaan ,maar helaas werd dat door Jolanda geweigerd,heel jammer allemaal.Het overleg werd voorgesteld door de leden die aanwezig waren..maar ze hield voet bij stuk dat ze achter haar de uitspraak stond en er verder niet in overleg met het bestuur wilde.

Robert Bloemendaal

#79

2012-05-10 17:20

Ik snap eigenlijk ook niet waarom dit eenvoudige feit al niet doorslaggevend was:

Onze systeembeheerder bevestigt dit. Hij heeft de inlog-backup van donderdag 15 maart
4.00 nagekeken. Tussen 8 maart 22.07u en 15 maart 4.00u is er door de captain van
Koetshuis Rebels niet in ons systeem ingelogd.

In de backup van donderdag 15 maart 04.00 uur 's nachts staat bij "last-login"de datum 8 maart 22.07 uur. Is dit niet duidelijk genoeg om aan alle discussie bij voorbaat al een eind te maken? Waarom worden de backups door de tuchtcommissie dan in twijfel getrokken?

Als de captain wel ingelogd is geweest maar het formulier om een of andere reden niet verstuurd kreeg, dan zou die "last-login" toch echt ergens op 14 maart moeten staan!



Gast

#80 Hopelijk een oplossing

2012-05-10 17:33

Graag wil ik mij even voorstellen,Joan van Orsouw ik ben eigenaar van het koetshuis.
Ik vindt het jammer en niet fair dat iets wat over een team gaat het gehele koetshuis op wordt afgerekend.
En het valt mij op dat er veel mensen een mening geven terwijl ze niet weten hoe het in elkaar steekt.
Het zijn vooral de mensen die naam loos reageren.
Met deze discussie schiet niemand iets op ,daarom heb ik de koetshuis-rebels verzocht zich terug te trekken voor de beker.
Dit zullen ze ook doen zoals dit aan mij beloofd is.
De rebels zullen via deze forum zich officeel terug trekken.
Hopelijk is er dan vast een gedeelte opgelost.
Dan wil ik en alle leden van het koetshuis het bestuur vragen om aan te blijven .
Wij kunnen alleen maar zeggen dat het bestuur in onze ogen altijd goed heeft gefunctioneerd.
Bij deze wil ik het bestuur in ieder geval bedanken ongeacht welk besluit dat ze nemen.
Wil er iemand hier op reageren dat kan via koetshuis@home.nl
B.v.b.d. Joan & Gemma van Orsouw
Gasterij 't koetshuis
Heijtmorgen 1
5375 AL Reek
Robert Bloemendaal

#81

2012-05-10 18:47

Dat is goed om te horen, Joan! Ik wil je voor het creëren van een oplossing van deze crisis hartelijk danken!


hendrik jan

#82

2012-05-10 20:18

lijkt mij ook een goede oplossing
nu nog een onafhankelijke tc en dan kunnen we hopelijk terug naar de orde van de dag
Jolanda

#83 Re: Re:

2012-05-10 21:11

#78: Janet - Re:

Ik heb getwijfeld of ik überhaupt een reactie zou plaatsen want het lijkt of iedereen die hier reageert wel zijn conclusie heeft getrokken over hoe slecht de TC is geweest, maar ik heb toch besloten eenmalig mijn woordje te doen.

De reden waarom ik niet op de BALV in overleg wilde met het bestuur had voornamelijk te maken met de handelswijze van het bestuur in deze hele zaak. Het bestuur heeft er voor gekozen om ons per mail op de hoogte te stellen van het opzeggen van het vertrouwen en vervolgens zonder ons in te lichten een gedeelte van het mailverkeer op de site te plaatsen. Er had ook persoonlijk contact opgenomen kunnen worden. Bovendien werden wij beschuldigd van "vriendjespolitiek" waarbij ik juist geprobeerd had om dat niet mee te laten tellen in de beslissing. In voorgaande zaken waren er wel wat strubbelingen, maar die waren volgens mij ook uitgepraat. Daarom was ik die woensdagavond misschien te eigenwijs om niet in overleg te gaan, maar door deze wijze werd ik wel gekwetst temeer omdat ik al jaren erg betrokken ben (geweest) bij de RDB.

Het opstappen van het bestuur had volgens mij voorkomen kunnen worden door naar de aanwezige leden te luisteren en eerst te stemmen voor het wel of niet aanblijven van de TC en daarna pas over de betreffende punten te stemmen. De stemmen waren mijns inziens niet allemaal gebaseerd op de inhoud van de zaak, maar meer op de integriteit van de TC gebaseerd. Die avond heb ik ook gezegd dat ik misschien wel de verkeerde beslissing heb genomen, maar die heb ik op enig moment moeten nemen (vanwege de tijdsdruk van de bekerfinale) en het bestuur wilde door het uitroepen van een BALV de leden laten beslissen waardoor ik bij mijn uitspraak bleef. Die werkwijze had het bestuur gekozen, niet ik.

Tenslotte wil ik nog kwijt dat een aantal negatievelingen die anti-Koetshuis uitingen zetten op deze site eens goed moeten nadenken wat we uiteindelijk met zijn allen willen: een leuk potje darten. Dus laat iedereen in zijn waarde.

Het bestuur heeft altijd zijn stinkende best gedaan en mag dat van mij nog lange tijd doen, maar zij hebben dit naar mijn mening niet goed aangepakt. Van mijn kant uit excuses dat dit zo is gelopen.

 


Gast

#84

2012-05-10 22:44

Hallo Allemaal
Waar deze petitie omging is om het bestuur weer terug te krijgen. Op het moment van schrijven zijn er nog maar 378 handtekeningen gezet met een bond van 1300 leden dus dat is nog maar amper 30%. Waar blijven die ander 70%???
Waar het toch omgaat is dat we met z'n allen volgend jaar weer kunnen darten. Ik heb met mijn het afgelopen jaar gestreden om de laatste plaats in de 3e divisie en hebben elke week enorme lol gehad en daar gaat het meer dan de gros om.
Als je een fanatieke darter bent dan ken je regels en zorg je er wel voor dat je geen onnodig punten kunt laten liggen of verliezen. Je zorgt dat alles goed geregeld is.
Voor de eigenaar van het Koetshuis vind ik dat je nobel gehandeld hebt ook al heb jij met de hele situatie niets van doen.
Patrick Roelofs
Gast

#85 Re: Re: Re:

2012-05-11 00:16

#83: Jolanda - Re: Re:

Bovendien werden wij beschuldigd van "vriendjespolitiek" waarbij ik juist geprobeerd had om dat niet mee te laten tellen in de beslissing.

Ben wel nieuwsgierig waarop de beslissing wél is gebaseerd.....

jeffrey

#86 Onderwerp

2012-05-11 01:25

de uitspraak is geweest,en als koetshuis zich wilt terug trekken moeten ze dat zelf weten.het gaat ernu om dat we volgend seizoen weer gezellig mogen darten in de RDB,dus klaar met heel die diskussie .en er alles aan doen om het bestuur terug tekrijgen!
Cameron Galloway(luid en duidelijk)

#87 Mosterd na de maaltijd

2012-05-16 14:14

Beste vrienden, mededarters en overige geintreseerden. Het is een zeer triest en uiterst vervelende situatie. Ik wil geen partij kiezen en geen schuldigen aanwijzen. Ik denk dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid moet nemen en met een open visier naar een oplossing moet zoeken. Het leed is al geschiet, dat draai je niet meer terug. Nu roepen het was niet zo bedoeld of ik ben verkeerd begrepen ect. Klaar ermee ik zou iedereen willen vragen even rustig na te denken wat er de afgelopen weken zich heeft afgespeeld. Als je dat gedaan hebt dan moet je kijken waar we nu staan.!! Er is geen andere conclusie dat er alleen maar verliezers zijn. Dat zouden alle betrokkenen zichzelf aan moeten rekenen. Ik ben van mening dat niemand perfect is en dat er altijd fouten gemaakt worden. Ik ga ervan uit dat niemand expres fouten maakt, maar het ergste wat je kan doen is niet leren van je fouten. Dus laten we hiervan met ze alle leren en ook met ze allen durven toegeven dat we fouten gemaakt hebben en die ook misschien in de toekomst weer zullen maken. Ondanks alle regels, afspraken en goede bedoelingen.
Het is ons spelletje wat we zo graag doen. Laten we er met veel respect en waardering mee om gaan. Laat dit rustig bezinken en laten we hopen dat we ons spelletje volgend seizoen gewoon weer kunnen spelen, onder de begeleiding van het huidige bestuur en alle vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken.
frank

#88 aanblijven bestuur

2012-05-16 14:23

Ik hoop dat het bestuut aanblijft, dat we gewoon kunnen darten, voor mij is darten een gezellig avondje uit lekker een pijltje smijten en een potje bier drinken ,winnen is leuk maar als dat niet gebeurt dan slaap ik daar niet minder om ,wat ik bedoel te zeggen het is hobby jongens en meisjes het gaat toch om de lol
Captain Koetshuis- Rebels

#89 Reactie op # 80 Hopelijk een oplossing

2012-05-16 16:58

Ja belofte maakt schuld.
captain diehards

#90

2012-05-17 12:23

he ger even een reactie op 89 wat bedoel je toch echt terugtrekken . goed en sportief besluit maar toon ook even respect voor het bestuur dat mag je rustig zeggen hoor zou alleen maar goed zijn super maar mag je in het vervolg ook wel iets eerder inleveren net als het wedstrijdbriefje dan was dit allemaal niet nodig geweest gr hennie captain diehards
Marcel janssen

#91 reactie van TC lid II

2012-06-04 18:23

aan alle dames en heren die het willen lezen, ik heb eerder al gereageerd en mijn mening over het bestuur geuit. baal er wel van dat ik steeds blijf lezen hoe slecht de TC dan wel niet is en hoe partijdig hun beslissing wel niet was/is. zelf de oude uitbater van de olifant, stef, heb ik voorbij zien komen, deze goede man is al weer wat jaren overleden. mensen daar gaat het hier niet over. wat gebeurt is, is gebeurt. we moeten nu met z'n alle er voor zien te zorgen dat het bestuur aanblijft. daar draait deze petitie om. ikzelf heb hem ook getekend. zit inmiddels al ruim 6 jaar in de TC (robbert, ook in jou tijd al) en heb veel met en voor het bestuur en ONZE bond gedaan. gelukkig met mij nog vele andere. ik ben dan ook van plan om daar gewoon mee door te gaan.

Gast

#92 Nieuw seizoen

2012-06-16 23:42

All,

Vanaf afstand en zonder inhoudelijke beoordeling e.e.a. gevolgd. Zie nu op website dat bestuur terug is en dat aan voorbereidingen voor nieuwe seizoen wordt gewerkt. Was op 12 juni niet in gelegenheid aanwezig te zijn maar ben blij dat er een blijkbaar een oplossing gevonden is. Ik hoop dat e.e.a. in goed overleg is gebeurd en dat we weer lekker met z'n allen kunnen gaan darten. Goede vakantie allemaal en goede voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Marco Brouwer, Bulls Eye Tigers 1
bezorgd lid

#93 Re:

2012-08-03 19:02

#34: RDB - Re: Re:

 


Artikel 10: VERBONDENHEID
Indien een lid van de tuchtcommissie op enige wijze betrokken is bij een zaak welke deze in behandeling heeft, mag hij of zij wel meepraten doch niet meestemmen.

Helaas biedt
dat te weinig houvast voor zeer bezorgde en onafhankelijke leden



 

bezorgd lid

#94 Re:

2012-08-03 19:08

#11: -

Ha Ha

bezorgd lid

#95 Re:

2012-08-03 19:10

#9: -



Grote mond en zelf
niet de tijd nemen om naar een vergadering te komen typisch jij



 

bezorgd lid

#96 Re:

2012-08-03 19:17

#13: -

Bla bla ook niet bij de vergardering geweest,anders had je wel geweten wat competitievervalsing of belangenverstrengeling is.

bezorgd lid

#97 Re: Re:

2012-08-03 19:23

#14: - Re:

Nog een pannenkoek die niet op de vergadering is geweest.

bezorgd lid

#98 Re:

2012-08-03 19:32

#19: -



Domme uitspraken en smoesjes verzinnen, alsjeblieft zeg dan niets.





 

 

zeer bezorgd lid

#99 Re:

2012-08-03 19:44

#21: -


Als je dit soort uitspraken doet, moet je echt naar een psychiater en een leraar
Nederlands. Je zou zo medelijden krijgen met dit soort mensen.



 

 

 

lid

#100 Re:

2012-08-03 19:49

#24: Janus -


Onafhankelijk, eerlijk en verstandig, maar het was beter geweest dat ook jij naar de vergadering was gekomen.