>> Aftreden huidige kabinet <<

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie >> Aftreden huidige kabinet <<.


Gast

#126 Re:

2016-03-03 14:25

#125: -  

 Welk "links gedoe"? Nederland heeft NOG NOOIT een linkse regering gehad, dus over welk links gedoe heb jij het?

Alles voor de asielzoeker? Waar slaat dat nou weer op? Vertel het eens, wat gaat er allemaal naar asielzoekers dat niet in veelvoud naar Nederlanders gaat?

Gebruik je verstand eens in plaats van domweg wat roepen!


Gast

#127

2016-03-03 18:58

We kunnen niet wachten tot volgend jaar met nieuwe verkiezingen. Het liegen en bedriegen van dit kabinet en d 66 moet nu stoppen. Een burgeroorlog dreigt.

Gast

#128 Re:

2016-03-03 19:50

#127: -  

 En wie moet jou dan voorgaan in die burgeroorlog? De peroxyde pruik? HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


Gast

#129

2016-03-03 21:24

Omdat de burgers jaren de dupe zijn en nog gaat het slechter! Er is alleen maar armoede ! NL is niet meer Nederland. Bezuinigingen economische crissis werklozen, daklozen enz enz ! Heb geen vertrouwen in deze Regering!

Gast

#130

2016-03-04 10:25

Niemand beweert dat VVD en PvdA het goed hebben gedaan, maar ze hebben tenminste iets gedaan. Die peroxyde pruik heeft niets anders gedaan dan langs de kant wat staan schreeuwen en geen enkele realistische oplossing geboden. En zo zit die al tien jaar (!) op jouw en mijn kosten wat in de Donald Duck te bladeren en de Facebook-pagina van een pornoactrice te besnuffelen.

Wat denk je dat die zal doen als die ooit aan het regeren komt? De vorige keer, en toen was hij 'maar' gedoogpartner, heeft hij zijn kiezers al een mes in de rug gestoken door zijn 'keiharde breekpunt' (het niet verhogen van de pensioenleeftijd) meteen te laten vallen toen hij de kans kreeg om met Rutte en Verhagen het bed te mogen delen. Denk je dat dat de volgende keer anders gaat?

Maar Wilders wil helemaal niet regeren en zal dat ook niet gaan doen. Want Wilders weet dat zijn spelletje meteen afgelopen is op het moment dat hij in de regering komt. Want dan kun je niet meer zo maar wat roepen, maar moet je daadkracht laten zien. Nou, aangezien geen enkel punt van zijn partijprogramma (is een éénmansclubje wel een 'partij'?) zelfs maar uitgevoerd KAN worden zonder ingrijpende wets- en grondwetswijzigingen (die hij er toch nooit door krijgt), zal hij dus afgaan als een gieter, omdat hij he-le-maal niets zal klaarspelen. Dat wil hij dus niet en dus zal hij op de een of andere manier wel weer de boel saboteren, zodat niemand met hem WIL regeren. Dan kan hij weer de gekwelde Calimero spelen en nog weer vier jaar op jouw en mijn kosten verder niksnutten.

Is het je nooit opgevallen dat de man altijd een zijwaartse sproing maakt als hij dreigt ergens mee te moeten besturen (PS, gemeenteraden)? De laatste keer heeft hij zijn "minder, minder" speech gehouden, zodat hij in geen enkele PS verantwoordelijkheid hoeft te dragen en dus weer niet kan afgaan. De keren ervoor waren het filmpjes en stickers die hetzelfde resultaat hadden.

Voor de schijn stelt hij dan voor om zelf zitting te nemen in het Europese Parlement, wetende dat dat toch niet kan, maar zo lijkt het tenminste of hij wel wat wil doen. Maar hij hoeft niets te doen, want het kan toch niet. Gaat hij weer lekker jeremiëren over hoe de wereld hem tegenwerkt. Want verder dan zaniken over het "dissen, bashen en demoniseren" van zijn dictatoriaal bestuurde clubje komt hij niet.

Geen flikker doen maar toch net hard genoeg roepen om iedere keer weer zijn zetel te krijgen. Dat moet uitkeringsfrauderend Nederland ook wel aanspreken. En hoppa, hij doet weer vier jaren een greep in jouw en mijn portemonnee.

Blijf er vooral intrappen.

Wildersmoetweg

#131 Maar zo'n afbraakpartij willen we toch zeker niet in de regering?

2016-03-04 11:24

PVV uit presidium Haagse gemeenteraad gegooid

De PVV is uit het presidium – het dagelijks bestuur – van de Haagse gemeenteraad geflikkerd. De andere partijen zijn de opstelling van de PVV in de gemeenteraad al een tijdje spuugzat.  Een zinnige discussie valt er met de raadsleden van de PVV niet te voeren en de partij wentelt zich voortdurend in een slachtofferrol. De druppel die de emmer deed overlopen was een huilbrief van fractievoorzitter Karen Gerbrands. In de brief schrijft Gerbrands dat zij en de andere raadsleden van de PVV onheus bejegend worden en dat bedreigingen aan het adres van voormalig PVV-fractievoorzitter Leon de Jong  niet serieus worden genomen. Uiteraard is dat laatste niet waar, maar in het alternatieve universum van de PVV en haar sociopathische aanhang spelen feiten geen enkele rol.

De beslissing is met de kleinst mogelijke meerderheid van 23 tegen 22 stemmen genomen. De beslissende stem kwam van de (islamitische) Partij van de Eenheid. Woordvoerder Arnoud van Doorn ( ex-PVV!) trok zijn meest deugdzame gezicht en verklaarde dat zijn partij lang heeft geaarzeld:  “Maar we hebben toch gekozen voor minder PVV. Wij zijn geen fan van die partij en als die niet in het presidium zit, wordt de invloed ook minder.” 

Het takenpakket en de samenstelling van het presidium variëren per gemeente. Soms beperkt het zich tot de vaststelling van de conceptagenda’s van de raad en eventuele raadscommissies. In andere gevallen bespreekt het presidium ook bestuurlijke aangelegenheden en/of vertrouwelijke stukken.

Bron: Omroep West

 


Gast

#132 Re:

2016-03-04 11:34

#130: -  

 Prima gezegd! Die slappe lul heeft erbij gezeten, bij het overleg voor het voorjaarsakkoord en toen hij zich realiseerde dat hij wel heel erg veel moest gaan uitleggen aan zijn achterban, heeft hij snel de benen genomen. "Met rechte rug", zoals hij zelf nog zei.

En die rechte rug, meneer Wilders, waar was die meteen na de verkiezingen? Toen mensen op jou gestemd hebben, onder andere omdat jij hen beloofde je hard te zullen maken tegen de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd? Dat was anders wel de allereerste beslissing die het gedoogkabinet dankzij jouw steun, meneer Wilders, erdoor kreeg. Waar was jouw rechte rug toen, meneer Wilders? Had je toen niet ook iets uit te leggen aan je achterban, meneer Wilders? Heb ik je wel nooit horen doen. Of verwachten jouw kiezers niet anders van jou, meneer Wilders, dan dat je ze glashard voorliegt? Dat zou in ieder geval wel het geval moeten zijn, want je doet niet anders, meneer Wilders, dan je eigen kiezers keihard in het gezicht voorliegen en uitlachen.


Gast

#133

2016-03-06 07:57

Hoop dat het helpt

Gast

#134

2016-03-06 08:01

Wat denk je zelf,met dit op hol geslagen kabinet met clowns.

Gast

#135

2016-03-06 08:36

Omdat het kabinet nederland kapot maakt!!!

Kijk maar om je heen!!
Franky van Santen
De auteur van deze petitie

#136 Re: Re: Re: Re:

2016-03-06 08:44

#68: - Re: Re: Re:  

 Het heeft er natuurlijk niets me te maken hoe jouw en mijn voorouders hier gekomen zijn, we leven nu, en niet in het verleden. Wij, het volk van Nederland, leven in een samenleving met onze cultuur, normen & waarden, gebruiken en wetten. Wanneer er immigranten, asielzoekers of vluchtelingen hier naar toe komen moeten die zich gewoon aan onze cultuur aanpassen, leven naar de wetten in ons land. Het kan niet zo zijn dat zij hun cultuur hier gaan invoeren om daarmee onze cultuur te vervangen. Wij leven met bepaalde normen & waarden in ons land en samenleving, en willen zo ook blijven leven. Wanneer deze immigranten van mening zijn dat er geen plaats is voor onze manier van leven, onze cultuur, onze gebruiken, onze wetten in onze democratie,... dan hebben ze eenvoudigweg hier niets te zoeken.

Wanneer wij andersom zouden gaan immigreren naar een land met een sterke Islamitische cultuur, accepteren de inwoners van dat land onze cultuur, onze manier van samenleven en onze gebruiken ook niet.

Bij het voorgaande aangemerkt, wij behandelen onze vrouwen op een normale manier en respekteren ook hun rechten, wij accepteren ook mensen met een andere geloofsovertuiging en respekteren die, wij hebben hier een democratie welke in de cultuur van de Islam aanhangers niet geaccepteerd wordt. De Islamitische cultuur, met de extremistiche aanhangers, past en hoort niet in onze westerse cultuur.


Gast

#137

2016-03-06 09:16

Omdat dit kabinet helemaal de verkeerde kant opgaat. Nederland gaat kapot en gebukt onder de asielzoekers. Werkende mensen worden alleen maar gestraft. Betalen betalen en nog eens betalen. En mensen die nog niets maar dan ook niets hebben gedaan voor dit land. En met hun cultuur niet hier horen in deze westerse maatschapij krijgen alles.

Gast

#138

2016-03-06 10:10

Omdat het nodig is !!

Gast

#139 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-06 11:06

#136: Franky van Santen - Re: Re: Re: Re:  

 "Wij, het volk van Nederland"

Waar haal jij het godverdomde recht vandaan om te doen alsof jij namens het volk van Nederland spreekt?!? Jij spreekt namens jezelf en hooguit namens een minderheid in de samenleving die wel heel hard op weg is om onze samenleving volledig kapot te maken. Die minderheid zaait tweedracht, haat en angst i onze samenleving. Zijn dat die normen en waarden waar je het over hebt?!? Is dat die cultuur die jij zogenaamd zo graag wilt beschermen?!?

Nee makker, jullie behandelen onze vrouwen niet met respect. Jullie respecteren niet de rechten van de vreemdeling. Jullie respecteren niet hun geloofsovertuiging. Jullie respecteren niet hun cultuur. Je zegt het immers zelf: "De Islamitische cultuur, met de extremistiche aanhangers, past en hoort niet in onze westerse cultuur". Daarmee sluit je deze mensen toch bij voorbaat al uit?!? Waar is dan dat "respect" waar je jezelf zo graag over op de borst klopt?!?

Get a life and get a grip dude!


Anonymous

#140 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-06 11:12

#136: Franky van Santen - Re: Re: Re: Re:  

 

 Hahahaha! "Wij leven nu en niet in het verleden". Tja, dan hoeft iedere asielzoeker die gisteren aangekomen is dus ook niet teruggestuurd te worden, want gisteren dat is het verleden en niet nu. O wacht, één uur geleden zijn er ook aangekomen. Gelukkig maar, dat is ook in het verleden. Hè, zojuist alweer een stel, maar raad eens: juist ja, het verleden.

Als jij meent hoog op te moeten geven over democratie, wat zou je er dan van zeggen om die democratie dan ook eens zijn werk te laten doen en niet proberen om jouw willetje met alle geweld erdoor te drijven? De besluiten worden genomen door onze volksvertegenwoordiging, mensen die WIJ gekozen hebben om namens ONS die besluiten te nemen, weet je nog wel? En zolang de meerderheid is vertegenwoordigd heeft de volksvertegenwoordiging het mandaat om te handelen namens het volk. Niet jij, niet de bruine horde, niet de tokkies.

Wen er maar aan.

 


Gast

#141 Henk en Ingrid snappen niet dat ze met open ogen misbruikt worden

2016-03-06 11:23

Henk en Ingrid, daar moet een piemel in

In de praktijk neemt de PVV het alleen op voor leden van de hogere blanke middenklasse

Als de PVV aan de macht komt, wat kunnen wij dan verwachten? Het programma en het stemgedrag in de Tweede Kamer beloven weinig goeds voor mensen die het in de eenentwintigste eeuw niet zo getroffen hebben. In de praktijk neemt de Kamerfractie het alleen op voor leden van de hogere blanke middenklasse. Wie daaronder zit – oudere werknemers met een lage opleiding en hun baan op de tocht bijvoorbeeld – krijgen de rekening gepresenteerd. De PVV is wel geïnteresseerd in de stem van Henk en Ingrid maar niet in hun lot. Het is duidelijk, dat de PVV moeilijk een linkse partij genoemd kan worden. En ook dat ze bepaald geen leentjebuur heeft gespeeld bij de linkse confraters.

Het stemgedrag van een oppositiepartij zegt echter weinig over het latere optreden in de regering. De Fransen hebben daar een prachtig spreekwoord voor: un jacobin ministre n”est pas un ministre jacobin, Een jacobijn die minister wordt, is niet (zomaar) een jacobijns minister. Een goede lakmoesproef zou het gedrag van PVV-wethouders zijn maar Wilders houdt deelname van zijn aanhangers aan de raadsverkiezingen tegen, behalve in Den Haag en Almere. Dit in navolging van Mussert en de NSB, die evenmin iets van gemeentepolitiek moesten hebben maar dat is voor dit betoog niet zo relevant.

Niettemin is er wel een lokale partij met grote macht, die sterk op de PVV lijkt. Dat is Leefbaar Rotterdam, die momenteel een belangrijke rol speelt in een college onder voorzitterschap van Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van de gewetenspolitiek, zoals hij afgelopen vrijdag zelf in College Tour verkondigde.

Leefbaar is de partij die bijstandsgerechtigden – ook de zestigers onder hen – in oranje hesjes de stad in stuurt om de straat te vegen. Dit onder het mom dat daardoor hun kans op het vinden van een baan zou worden vergroot.

Leefbaar is ook de partij die betaalbare flatjes wil afbreken om ze te vervangen door dure eensgezinswoningen. Wethouder Ronald Schneider heeft voor 35.000 van die appartementen de sloopkogel al klaar staan. Dan komt er meer balans in de bevolkingsopbouw van de stad, zo laat hij niet af op te merken. Let wel: de wachttijd voor een sociale huurwoning bedraagt in Rotterdam een jaar of acht. Ook andere partijen hebben zich in het verleden aan het afbreken van betaalbare woonruimte bezondigd, wat blijkt uit de grote lege vlaktes die je aantreft in sommige na-oorlogse wijken. Daar hadden eensgezinswoningen moeten verrijzen. Maar ja, die crisis he. De projectontwikkelaars raakten zulke gebieden met geen tang aan.

Je kunt het ook anders formuleren: voor arme mensen is geen plaats in Rotterdam. Je breekt gewoon de flatjes onder hun kont af. Dan nemen ze vanzelf de wijk om plaats te maken voor jonge koopkrachtige gezinnen, die ook veel leuker ogen dan van die armoedzaaiers op de Lijnbaan . Bovendien: voor het opgepoetste fruit in de Markthal hebben ze toch geen geld genoeg. Je ziet ze sloffen langs de kramen op het Afrikaanderplein en het Grote Visserijplein. Geen gezicht toch.

Vrij baan voor jong, mooi, gezond en welvarend, zegt Leefbaar, de stadspoort dicht voor armoedig, scharminkelig, ziek, oud en arm. Als de PVV regeringsmacht krijgt, zal ze ongetwijfeld niet anders handelen. Henk en Ingrid, daar moet een piemel in.

 


Gast

#142

2016-03-06 11:40

Rutte kan ons land niet regeren, rede hij maakt ons en ons land kapot.
Je blijft je rot lachen met die stumperds

#143

2016-03-06 13:02

Leg mij eens uit, meneer van Zanten, wat jij nu precies bedoelt met respect voor de democratie (zoals je in die andere petitie van je beweert) als jij meent dat het gekozen kabinet moet aftreden omdat jij dat wil? Waar is jouw respect voor de stem van de meerderheid van de bevolking dan?


Gast

#144

2016-03-06 13:32

Omdat ik alles zat ben wat dit kabinet doet

Gast

#145

2016-03-06 15:45

Ik ben het er mee eens , maar ik wil best wat geven maar met alleen een AOW, en al dat gepluk van dit schoftige kabinet lukt het mij niet, maar ik zeg julliie mijn stem hebben jullie en dat is belangrijk, heel veel succes. Ik hoop dat wij gaan winnen, weg met die Rutte. Laat Wilders maar komen.

Gast

#146

2016-03-06 16:45

rutte aan de macht Nederlanders in de gracht

Gast

#147 Re: Re:

2016-03-08 08:19

#126: - Re:  

 Te veel ik geloof 45 procent van onze jaarlijkse inkomen 


Anonymous

#148 Re: Re: Re:

2016-03-08 17:55

#147: - Re: Re:  

 Hahahahaha! En dat geloof je zelf? Ben je werkelijk zo achterlijk dat je DAT gelooft?


Gast

#149

2016-03-08 18:48

wij worden ver
koc
ht als ratten





wij worden gewoon verkocht en bestolen en er is niemand die iets doet en rutte lacht en liegt alles bij elkaar
hier staat een rode streep maar hij is geen hoofdletter waard alleen een grotebhoeeeeeeeeeee




Gast

#150

2016-03-08 20:12

Omdat PvdA het land te grabbel gooit :(