Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#7701 Re: Onderwerp

2014-08-16 22:09

#7699: Kies een pseudoniem - Onderwerp 

 Ja, door aan zaken een (positieve) draai te geven kun je veel oplossen, maar het gaat hier om het verdraaïen van woorden en het draaien van 'meningen'. Daar is geen excuus voor.


Gast

#7702 whiz kid is the future of medicine

2014-08-16 22:18

Adeeb Alblooshi, 10, Dubai, United Arab Emirates

It was a trip to the beach that sparked Adeeb Alblooshi's inventing career. When his father -- who had suffered from polio -- could not go swimming because of his prosthetic leg, Adeeb, then six, made him a waterproof alternative using an enhanced medical wax coating. Soon after, he created a small vibrating robot to help his mother clean small spaces. It wasn't long before the media, and subsequently the Dubai government, came calling.

With the government's supervision and funding, he's come up with five more inventions since then, including a seat belt that monitors a passenger's heart rate and alerts the authorities when it's too high or low.

Since April, he's been on an international scientific tour with the Emirates Institution for Advanced Science and Technology, which has had him attending academic conferences, meeting with researchers, and even attending space camp at the U.S. Space & Rocket Center in Alabama.

"I've learned a lot, but most importantly, I'm having fun while doing it," he says.

 _________________

En wat was jouw bijdrage aan de maatschappij tot nu toe, wildplakkert?


Gast

#7703

2014-08-17 08:59

1731 handtekeningen uit Den Haag. Meer niet, nog geen tien procent. Zijn al die andere ondertekenaars zo begaan met de Haagse dorpspolitiek dat ook zij de burgemeester aan de kant willen hebben? Ik weet het antwoord.


Gast

#7704 Re: Re: Onderwerp

2014-08-17 09:17

#7701: - Re: Onderwerp  Ja, door aan zaken een (positieve) draai te geven kun je veel oplossen, maar het gaat hier om het verdraaïen van woorden en het draaien van 'meningen'. Daar is geen excuus voor.

 Dat is het echt niet.

Bijvoorbeeld, ik heb aan de goede plaatjes van de moslim demonstraties tegen terreur toegegeven , ik vind het tog okee dat iemand wat heeft gedaan. Ik had verwachten dat deze "goede"mensen, doordat ze heel dichtbij het tuig gemeenschap zijn, meet draagvlak zou hebben zodat de tegendemonstraties ook konden doorgaan, maar goed.

Ik (kan alleen voor mezelf praten), kijk niet weg

 

En u? U bent u nog steed van mening dat aan dingen "een positieve draai" gegeven moet worden om zo de dingen op te kunnen lossen. Wat zegt u, dat in Frankrijk geen links is die dat voortudrend niet probeert? Wel, in Frankrijk was tot vorig jaar altijd een hele sterke links die dat systematisch heeft geprobeerd. En de gevolgen staan in het artikel die we hebben gelezen: Joden worden op straat angevallen, dragen geen keppeltje meer, en honderden duizen zijn in de afgelopen jaren al geemigreerd.

In 2012 gaat die Merah een school binnen en schiet kindertjes door hun hoofd. Videoboodschap: in de naam van de islam. Twee maanden geleden, reist een Franse naar Brussels, gaat naar de joodse museum en opent lekker vuur op de mensen. De politie pakt hem en wat vinden ze? Hij is in Syrie geweest, en zijn geweer is gewikkeld in een ISIS vlag.

Ah, menheer, heel goed van u dat u de goede draaien wilt geven. Vraagt u even soms af waar de schijdslijn ligt waar "een goede draai"geven komt overeen met weg willen kijken, feiten bedoezelen en mensen verkopen dat alles "niet zo slecht"is, terwijl we met ons maatschappij wel een degelijk probleem hebben? Is het mijn opinie dat wij een probleem hebben? Niet, ik kijk alleen aan het aantal doden, en wie de doden heeft gemaakt. Zouden we niet iets aan doen voordat die doden meer en meer en meer woorden? Die groep tuigen die op 17 juni Parijs hebben gevandaliseerd en  (zie film op dit forum), en in Den HAag met stenen hebben gegooid, zouden we niets aan doen?

Kunnen we ze niet aanwijzen? kunnen we niet zeggen wat ze doen? En kunnen we niet onze zorgen spreken wanneer ze mensenmoord uitroepen? Waarom niet dan? Ik heb deze dingen niet verzonnen! De doden ligeen een meter onder de grond al, en niemand zal ze weer tot leven brengen voor hun familie!

Trouwens, twee van de doden in Brussels waren geen joden, er waren gewoon turisten, dus let op, het is ook geen joodse probleem alleen. Bovendien, het aanval in Brussels werd gepleegd toen er geen escalatie in Israel had plaatsgevonden, hij heeft dus ook niets met het protest tegen Israel te maken.

Als laatst, weet u dat ook in Nederland mensen rond lopen die naar Syrie zijn gaan vechten en terug zijn gekomen?


Gast

#7705 Re:

2014-08-17 09:27

#7703: -  1731 handtekeningen uit Den Haag. Meer niet, nog geen tien procent. Zijn al die andere ondertekenaars zo begaan met de Haagse dorpspolitiek dat ook zij de burgemeester aan de kant willen hebben?

 De geschiedenis leert het al: hoeveel mensen zijn 'wakker"wanneer mensen worden gedeporteert en vergast?

In Srebreniza, hoeveel mensen waakten dat er geen massamoord zou plaatsvinden?

Wel menheer, als voor massamoord de messte bevolking slaapt, wat verwacht u, dat nu, waar mensen alleen gewoon schreuwen, meer mensen zouden wakker woorden van hun huisje-boompje-beestje droom?


Gast

#7706

2014-08-17 09:56

Deze petitie gaat over het aan de kant zetten van van Aartsen, niet over 'massamoord'. Draaikont.


Gast

#7707 Re: Re: Re: Onderwerp

2014-08-17 09:58

#7704: - Re: Re: Onderwerp 

 Als je niet wil lezen, dan laat je het toch?

Michel Spencer
Den Haag

#7708 Petitie tegen antisemitisme gaat door

2014-08-17 10:08

De petitie tegen antisemitisme gaat gewoon door. Van Aartsen heeft tot nu toe niets gedaan tegen de personen die Dood aan de Joden scandeerden. Hij heeft geen stelling genomen om hier wat aan te doen. Hoe meer mensen hun handtekening zetten, hoe meer mensen een signaal afgeven dat dit ongehoord is in Nederland. Link hieronder, deel deze, gewoon doen, het is nodig dat de politiek een signaal krijgt.

Steun deze landelijke petitie door te volgen en te tekenen.Stop antisemitisme.
De teller loopt. http://www.petities24.com/stop_antisemitisme


Gast

#7709

2014-08-17 10:15

Waarom schrijf je niet bij jouw petitie dat die ook tegen van Aartsen is? Ook alweer de boel aan het misleiden?


Gast

#7710 Re: Petitie tegen antisemitisme gaat door

2014-08-17 10:26

#7708: Michel Spencer - Petitie tegen antisemitisme gaat door 

 "Van Aartsen heeft tot nu toe niets gedaan tegen de personen die Dood aan de Joden scandeerden".

Het is niet aan van Aartsen om daar iets aan te doen. OM heeft arrestaties doen verrichten. Wat anders wil je nog? Standrechtelijke executies? Schandpaal? Autodafe?

Een petitie tegen het opflakkerende antisemitisme, prima. Maar laat die onzin weg. Elke handtekening die je daar meer door krijgt is een waardeloze handtekening.


Gast

#7711

2014-08-17 10:37

Tweehonderd pagina's lang is gevraagd: "Waar blijven deze hypocrieten tegen het geweld van ISIS, Boko Haram etc.?"

Welnu, er is al tweehonderd pagina's aangetoond waar die 'hypocrieten' blijven. Dat die 'hypocrieten' openlijk en gedecideerd afstand nemen van IS en terrorisme. Dat die 'hypocrieten' meer constructief werk verrichten dan de zogenaamd verontwaardigde meute. Dat die 'hypocrieten' zelfs al een demonstratie tegen de IS en tegen terrorisme hielden, nog vóór de 'nationale helden' hun provocatietochtje liepen. Maar dan zijn de djellabas te wit of niet zwart genoeg en had je het toch weer over anderen. Dat, menheer, heet draaien. Turn, turn, turn.

En als je zelfs op de beelden ziet dat er wel degelijk door de moslimgemeenschap ook geprobeerd is om de tegendemonstratie tegen te houden, dan negeer je dat en ben je op zijn best teleurgesteld dat er niet nog meer is gedaan. Dat, menheer, heet draaien. Turn, turn, turn.

En als aangetoond wordt dat er wel degelijk door het OM opgetreden werd en wordt tegen de raddraaiers, dan negeer je dat en blijf je zeggen dat er niets wordt gedaan. Dat, menheer, heet draaien. Turn, turn, turn.

En als iemand schrijft dat nog geen 10% van de ondertekenaars zeggen uit Den Haag te komen (of dat werkelijk zo is, is ook nog maar de vraag), dan draai je ook die opmerking weer naar iets heel anders toe. Mensen die hier tekenen, tekenen voor het ontslag van van Aartsen. Dat heeft helemaal niets te maken met deportatie, vergassing of Srebrenica, want aan geen van die drie is van Aartsen schuldig. Dat, menheer, heet draaien. Turn, turn, turn.


Gast

#7712 Re:

2014-08-17 10:54

#7703: -  

 Er zijn in totaal net iets meer dan 18000 handtekeningen. Op een bevolking van 17000000 is dat redelijk weinig. Van die 18000 is er nog geen 10% die het daadwerkelijk aangaat. 1700 man op 500000 is redelijk weinig.

Zij die niet tekenen willen duidelijk niet dat van Aartsen om die reden moet vertrekken of willen niet met de bruinhemden geassocieerd worden. Beide redenen zijn billijk.


Gast

#7713

2014-08-17 11:00

Joh, dat krijg je er bij die Neanderthalers toch niet in. Spaar je de moeite.


Gast

#7714

2014-08-17 11:07


Gast

#7715 De Ondraaglijke Domheid van de Islam

2014-08-17 11:14

#7714: -  

lachwekkend en ongeloofwaardig . Islam is geen vrede, maar staat m.i. voor onderdrukking, ongelijkheid, discriminatie, controle, macht en vooral DOMHEID.

 

'Het enige wat men in de islam weet te bedenken is dat ALLES de wil van Allah is. Vandaar dat men al eeuwen op de luie reet zit te niksen.'

 

http://kafirharby.blogspot.nl/2010/09/de-ondraaglijke-domheid-van-de-islam.html

 

 


Gast

#7716 Re: Petitie tegen antisemitisme gaat door

2014-08-17 11:14

#7708: Michel Spencer - Petitie tegen antisemitisme gaat door 

 Wat wil je dan? Dat van Aartsen censuur gaat toepassen? Dat van Aartsen gaat handelen in strijd met de grondwet? Is dat wat je wil?


Gast

#7717 Re: De Ondraaglijke Domheid van de Islam

2014-08-17 11:15


Gast

#7718

2014-08-17 11:19

Blogs

Wat is een blog??

Een persoonlijke webpagina volledig op maat of een soort van dagboek op Internet waarin men vrijuit kan vertellen. Snel, eenvoudig een eigen website maken zonder enige technische kennis en dit GRATIS.
Een eigen website waar men regelmatig nieuwe dingen op kan plaatsen, wat dit ook is.

Een blog is wat men zélf wenst, dat het is.


Gast

#7719 Re: Re: De Ondraaglijke Domheid van de Islam

2014-08-17 11:19

#7717: - Re: De Ondraaglijke Domheid van de Islam  

 Totaal geschift dat ISIS tuig en dat allemaal onder de noemer van de Islam, de religie van vrede hahahahahahahahahaha


Gast

#7720

2014-08-17 11:21

De vrouw op je foto is geen IS-strijder. Doe je niet eens meer moeite om tekst en foto bij elkaar te laten passen?


Gast

#7721 Religion of Peace...

2014-08-17 11:24


Gast

#7722

2014-08-17 11:25

 

 

Waarom geil je op geweld, wildplakkert?

 

 


Gast

#7723 Re: Religion of Peace...

2014-08-17 11:26

#7721: - Religion of Peace... 

 Och, de argumentjes zijn weer op. Komt 'ie weer met iets bloederigs. Zo voorspelbaar en zóóó zwak.


Gast

#7724 Islam is vrede, nou dat zien we in de wereld die vrede:-)

2014-08-17 11:44


Gast

#7725 Re: Islam is vrede, nou dat zien we in de wereld die vrede:-)

2014-08-17 11:47

#7724: - Islam is vrede, nou dat zien we in de wereld die vrede:-) 

 Oude Testament al eens gelezen?

En als je Koran-verzen citeert, citeer ze dan helemaal en in een fatsoenlijke vertaling. Of kloppen je argumentjes dan weer niet?