Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#4127 Meten met twee maten

2014-07-29 16:17

Men schreeuwde 'dood van alle Joden' en nog erger. Ook bracht men de hitlergroet. Als dat gebeurt door het woord Joden in Marokkanen te veranderen dan zijn de rapen gaar en zijn alle wegkijkers ineens wakker en staan ze vooraan om te veroordelen. De agenten draaien dan overuren en komen zonodig bij u thuis met een voorgedrukt aangifteformulier.



Het is te stuitend voor woorden.



Gast

#4128 Re: Re: Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 16:21

#4123: - Re: Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

Krijg ik dat commentaar nu ook al? Je fantasie raakt wel erg snel op, hè?


Gast

#4129

2014-07-29 16:21

Het evt ontslag van Van Aartsen is 't enige en juiste signaal aan de ISIS "medelanders" dat hun racistische gedrag en demonstraties hier niet langer door ons Nederlanders worden getolereerd.

Gast

#4130 Re:

2014-07-29 16:22

#4129: -

Nou en of, dan zal ISIS beven als van Aartsen geen burgemeester meer is.


Gast

#4131

2014-07-29 16:25

Goede petitie laat het maar onder de aandacht komen. Wegkijkers hou ik niet van.

Gast

#4132

2014-07-29 16:33

Een ernstige inschattingsfout van de politiek. Waar Jozias van Aartsen de verantwoordelijkheid voor draagt.
Michiel Mans
De auteur van deze petitie

#4133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 16:34

#4112: Ik snap niet dat u dat "een prettige vloed" noemt.

Je vat 'm, of je vat 'm niet.


Gast

#4134 Re: Re:

2014-07-29 16:43

#4045: - Re:

de politie wil niet altijd je aangifte opnemen, nu geen oproep tot aangifte en voorgedrukte formulieren!


Gast

#4135

2014-07-29 16:48

moskeeën zijn de bron van het kwaad

Gast

#4136 Ongeloofwaardig is de heer Van Aartsen als Burgemeester

2014-07-29 16:49

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd (zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, dan kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek aan capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan en verklaart de Joden vogelvrij.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood van alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag werd getoond(vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), hakenkruizen zijn getoond, verslaggevers zijn ernstig bedreigd etc.

En dan laat u, heer Van Aartsen via uw woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?

Ik vind u zeer ongeloofwaardig.

Gast

#4137

2014-07-29 16:50

Als ik het goed begrijp, dan hebben OM, Justitie en een deel van het politie-apparaat een nieuwe organisatie gevormd: 'Aartsen Zonder Grenzen'.

Gast

#4138 Jodenhaat in Nederland wordt gevoed door weg te kijken.

2014-07-29 16:51

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!


Gast

#4139

2014-07-29 16:51

Het laffe optreden van van Aartsen of beter gezegd; het gebrek aan optreden zet de deuren wijd open voor een samenleving die niet langer de normen en waarden draagt zoals we die zo zorgvuldig hebben opgebouwd.

Gast

#4140

2014-07-29 16:52

anti-semitisme moet ten alle tijden de kop ingedrukt worden en zwaar gestraft worden.

Gast

#4141 haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 16:53

Kijkt het OM even mee? Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!" Op 6 minuut 55 wordt A. Nanninga gesignaleerd door de salafi-fanaten. In het volgende shot overlegt dezelfde spreker met een gemaskerde Kalifaatboy, duidelijk verstaanbaar, over haar aanwezigheid: "We moeten nu wat doen tegen die vrouw. Die vrouw is vervelend. Zij is van GeenStijl. Ja, ja, zij is van GeenStijl." Kort daarop gaat het mis, maar de daadwerkelijke belaging van A. Nanninga is helaas niet te zien. Wel is te zien hoe zij even later samen met Bart Schut en Frank Verhoef een eindje verderop staan nadat ze uit de meute zijn ontzet door de politie.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html

Maar er zijn geen grenzen overschreden meneer Van Aartsen?

Gast

#4142 The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague.

2014-07-29 16:55

The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague. ‘Death to the Jews,’ shout the demonstrators. Yet the Dutch government authorized the protests.

“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known. They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

“We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

Many of the demonstrators covered their faces with Palestinian scarves or balaclavas. “Anyone who doesn’t jump is a Jew,” someone shouted as the whole group started jumping in a scene that might have been ludicrous if it weren’t for the hateful message. “Death to the Jews!” the crowd shouted in Arabic.

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html

Maar er zijn geen grenzen overtreden he meneer Van Aartsen?


Gast

#4143

2014-07-29 16:56

Zoveelste generatie "medelanders" die langzaam denken mijn land over te nemen . Terug naar de landen waar hun ouders / voorouders vandaan komen . Daar is het beter toch? Hoe langer het duurt , voordat wij Hollanders niets doen pakken dit soort lui steeds meer de (politieke) macht . Bevalt het je hier in het westen niet , wegwezen!!!

Gast

#4144 Dank u wel voor uw steun. Stuur a.u.b. deze petitie door.

2014-07-29 16:56

Het is zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

  • Alle Joden dood wensen
  • Hakenkruizen tonen
  • ISIS vlaggen tonen
  • Hitlergroeten tonen
  • Ernstige bedreigingen van verslaggevers


Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.


Gast

#4145

2014-07-29 16:57

En als je je dan afvraagt of je handtekening helpt:

http://www.petities24.com/forum/post/2181550


Gast

#4146

2014-07-29 16:58

Wij zijn het zat, knuffelen helpt niet meer. Laat ze maar een paspoort kiezen en bij ( misstappen, juridisch) drie punten afschepen die handel. Lekker grote muil hebben waar je vandaan komt mazzeltof

Gast

#4147 Stop de Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 16:59

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het.
Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken.

Geef het ISIS tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs.

Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering.

Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde.

Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi.

En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'




Gast

#4148 Re: Stop de Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 16:59

#4147: - Stop de Jodenhaat in Nederland

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#4149

2014-07-29 17:02

het is een schande dat een politicus zo n slap standpunt inneemt , hij is gewoon bang voor de islamieten in den Haag , weg met die man

Gast

#4150 Re:

2014-07-29 17:02

In een demonstratie waarin openlijk opgeroepen wordt tot het vermoorden van Joden,  het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen en intimideren van verslaggevers en het dragen van ISIS vlaggen.

En dan vindt de heer Van Aartsen dat er niets strafbaars is gebeurd, dat er geen grenzen zijn overschreden?

Zo iemand is niet in staat de openbare orde te handhaven en de veiligheid van andere burgers te waarborgen.

 

#4145: -