Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.

mijn haagie

#3851 van Aartsen weg

2014-07-29 12:25

Den Haag is mijn mooie geboortestad waar ik nooit weg wil. Zulke opruiende demonstraties wil ik nooit meer zien met zoveel isisaanhangers en jodenhaters. Weg met die vlaggen en haatzaaien. Volgens van Aartsen is er niets aan de hand, slaap maar lekker door, maar niet als burgemeester.

Gast

#3852 Re:

2014-07-29 12:27

Het is zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

Alle Joden dood wensen
Hakenkruizen tonen
ISIS vlaggen tonen
Hitlergroeten tonen
Ernstige bedreigingen van verslaggevers

Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.

#3849: -

 


Gast

#3853 Geen ruimte in ons land voor gestoorde ISIS aanhangers en Jodenhaat

2014-07-29 12:28

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken.

Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop.

Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen.

Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs.

Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie.

Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen.

Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is.

Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde.

Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf.

De leugen van de jihad drijft hen voort.

Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna.

De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi.

En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'

 

#3849: -

 


Gast

#3854 Geen ruimte voor ISIS en Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 12:29

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

Gast

#3855

2014-07-29 12:30

Nederland was in de rouw!!! Niet alle lichamen waren al terug! En meneer, keurd gewoon een demonstratie van EXTREMISTEN (???!!!) goed?! RESPECTLOOS!!

Gast

#3856

2014-07-29 12:31

Tolerantie in en democrate ISS niet sinoniem aan stimuleren van terrorisme. !

Gast

#3857

2014-07-29 12:34

Nederland begint een afschuwelijk land te worden als het al niet zo is.liefst zou ik vertrekken maar daartoe ontbreken de middelen.en ja je familie laat je achter.

Gast

#3858

2014-07-29 12:34

Geweldig deze petitie!
Wanneer wordt deze waanzin van die moslimfanatici die terug willen naar de vroege middeleeuwen, eindelijk gestopt in ons - in woorden - nog steeds democratisch Nederland?! Hoe durft een Jozias van Aartsen als burgemeester van Den Haag zo lafhartig op te treden!

Gast

#3859

2014-07-29 12:35

Blijf delen op Twitter en Facebook. Laat zien dat we een beschaafd land willen met normen, waarden en respect voor iedereen!

Gast

#3860 De snelle groei van de radicale islam

2014-07-29 12:36


Gast

#3861 Re: Re: Re: Re: #3796

2014-07-29 12:37

#3848: Erik Bink/Mokum - Re: Re: Re: #3796

Nou, 15.000 handtekeningen handmatig vervalsen is toch echt wel een heel wat lastiger klus.

Maar nogmaals (verdorie, wanneer beginnen jullie eindelijk eens te lezen?): het zal mij worst wezen wat er verder met deze petitie gedaan wordt. Ik laat alleen maar zien dat deze petitie nul komma nul waarde heeft als petitie. Wat voor conclusies je daaraan verbinden wil, joh, je doet maar.

Lijkt mij toch heel iets anders dan wat Kronkel beschreef. Maar ook daarvoor geldt: hoe je me ook wil zien, je ziet maar. Ik heb bar weinig boodschap aan de beledigingen die hier om je oren vliegen.

En aangezien toch niemand leest: JA, IK BEN HET VOLLEDIG EENS MET DE STELLING DAT HET ANTISEMITISME NIET OGENLUIKEND TOEGESTAAN MAG WORDEN, MAAR MET HUID EN HAAR UITGEROEID MOET WORDEN. GEEN ENKELE VORM VAN HAAT OP GROND VAN AFKOMST, GELOOF, SEXUELE GEAARDHEID, POLITIEKE OVERTUIGING OF WAT DAN OOK, MAG GETOLEREERD WORDEN.

Zo duidelijk?

Maar wat de anonimiteit/pseudoniemen betreft: wat voor ongelooflijke doorn in het oog moet het je dan wel niet zijn, dat het merendeel van de handtekeningen anoniem zijn.


Gast

#3862 Re: Geen ruimte in osn alnd voor ISIS aanhangers en Jodenhaat

2014-07-29 12:37

#3853: - Geen ruimte in osn alnd voor ISIS aanhangers en Jodenhaat

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#3863 Duitse synagoge bekogeld met brandbommen

2014-07-29 12:38

Een synagoge in de West-Duitse stad Wuppertal is in de vannacht bekogeld met benzinebommen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Niemand raakte gewond.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3704925/2014/07/29/Duitse-synagoge-bekogeld-met-brandbommen.dhtml

Daar gaan we naar toe. STOP de Jodenhaat!

Gast

#3864 Re: Geen ruimte voor ISIS en Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 12:38

#3854: - Geen ruimte voor ISIS en Jodenhaat in Nederland Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Als Wilders ondergronds leeft, heeft hij geen 24/7 bewaking nodig. Mag ik mijn belastingcenten terug?


Gast

#3865 Hakenkruisen en antisemitische leuzen in Rome

2014-07-29 12:40

#3862: - Re: Geen ruimte in osn alnd voor ISIS aanhangers en Jodenhaat

Hakenkruisen en antisemitische leuzen in Rome

ROME (ANP) - In Rome zijn op tientallen Joodse winkels hakenkruizen, bedreigingen en antisemitische leuzen gespoten. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld. Sommige opschriften waren duidelijk gericht tegen het Israëlische ingrijpen in de Gazastrook.

http://www.kpnvandaag.nl/#news/Buitenland/anp-290714-132/Hakenkruisen_en_antisemitische_leuzen_in_Rome

 


Gast

#3866 Re: Re: Geen ruimte voor ISIS en Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 12:40

#3864: - Re: Geen ruimte voor ISIS en Jodenhaat in Nederland

Daarom:

 

"We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!" Op 6 minuut 55 wordt A. Nanninga gesignaleerd door de salafi-fanaten. In het volgende shot overlegt dezelfde spreker met een gemaskerde Kalifaatboy, duidelijk verstaanbaar, over haar aanwezigheid: "We moeten nu wat doen tegen die vrouw. Die vrouw is vervelend. Zij is van GeenStijl. Ja, ja, zij is van GeenStijl." Kort daarop gaat het mis, maar de daadwerkelijke belaging van A. Nanninga is helaas niet te zien. Wel is te zien hoe zij even later samen met Bart Schut en Frank Verhoef een eindje verderop staan nadat ze uit de meute zijn ontzet door de politie.

 

 


Gast

#3867 Teken deze petitie en stuur hem door A.U.B.

2014-07-29 12:41

Het is zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

Alle Joden dood wensen
Hakenkruizen tonen
ISIS vlaggen tonen
Hitlergroeten tonen
Ernstige bedreigingen van verslaggevers

Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.

Gast

#3868

2014-07-29 12:42

Kankerhekel aan alle moslims. Oprotten!

Gast

#3869

2014-07-29 12:42

Loopt lekker hè, die discussie.

Gast

#3870

2014-07-29 12:42

Als er dat soort opmerkingen worden gemaakt over Moslims is het huis te klein. Van Aartsen is bang dat hij problemen krijgt als hij maatregelen zou treffen tegen de moslim demonstranten. Deze man heeft al vaker blijk gegeven van een slappe houding. Het wordt tijd dat hemde wacht wordt aangezegd.

Gast

#3871 Meten met twee maten Burgemeester?

2014-07-29 12:44

Men schreeuwde 'dood van alle Joden' en nog erger. Ook bracht men de hitlergroet. Als dat gebeurt door het woord Joden in Marokkanen te veranderen dan zijn de rapen gaar en zijn alle wegkijkers ineens wakker en staan ze vooraan om te veroordelen. De agenten draaien dan overuren en komen zonodig bij u thuis met een voorgedrukt aangifteformulier.




Gast

#3872 Re: Re: Re: Re: Re: #3796

2014-07-29 12:46

#3861: - Re: Re: Re: Re: #3796

Gaat u weg. Waarom bent u hier? U voegt niets toe.


Gast

#3873 Grenzen zijn ernstig overschreden met oproep 'dood van alle Joden'

2014-07-29 12:47

En het tonen van hakenkruizen, ISIS vlaggen, bedreigen van verslaggevers.

 

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen. Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt tbv een opgeblazen incidentje, kan zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit.
En straks allemaal "geschokt" reageren?


Gast

#3874 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #3796

2014-07-29 12:47

#3872: - Re: Re: Re: Re: Re: #3796 Gaat u weg. Waarom bent u hier? U voegt niets toe.

Jawel hoor. Ik voeg een antwoord toe aan de vraag die mij gesteld werd. Wat voeg jij toe? Wie vroeg jou iets?


Gast

#3875 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #3796

2014-07-29 12:48