Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#3751

2014-07-29 11:09

Het is te stuitend voor woorden.

Laten we EN MASSE NEE zegen tegen de groeiende Jodenhaat in Nederland.

Stuur deze petitie a.u.b. door.

We mogen niet meer bang zijn!





Gast

#3752 Re: Meet niet met twee maten Burgemeester van Aartsen

2014-07-29 11:09

#3750: - Meet niet met twee maten Burgemeester van Aartsen Men schreeuwde 'dood van alle Joden' en nog erger. Ook bracht men de hitlergroet. Als dat gebeurt door het woord Joden in Marokkanen te veranderen dan zijn de rapen gaar en zijn alle wegkijkers ineens wakker en staan ze vooraan om te veroordelen. De agenten draaien dan overuren en komen zonodig bij u thuis met een voorgedrukt aangifteformulier.

En nu had jij aangifte kunnen doen. Heb je dat gedaan? Nee hè? Zwijg dan ook.


Gast

#3753 Re:

2014-07-29 11:11

#3751: -

Denk je dat het pagina na pagina opnieuw plakken van altijd maar dezelfde teksten iets van "discussie" voorstelt? Je onderstreept daarmee alleen maar dat je deze petitie misbruikt voor jouw propagande en indoctrinatie. Trappen wij niet in.


Gast

#3754

2014-07-29 11:11

Deze petitie heeft geen enkele waarde. Omdat namelijk geen enkele handtekening als een geldige handtekening kan worden beschouwd.

Probeer het zelf maar eens uit. Je kunt bij naam en adres de meest rare onzin schrijf — wordt gewoon door de petitie geaccepteerd. Is ook al gebeurd hier; kijk maar naar handtekening nr. 190, daar staat bij naam “NEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE” en bij woonplaats “totaal-niet-mee-eens”. Ik durf er zonder blikken of blozen best wel een kapitaaltje op te zetten dat noch die naam, noch die woonplaats bestaat of ooit bestaan heeft. Ik kan dus oneindig vaak een handtekening zetten met verzonnen informatie, die niet eens op een naam of een woonplaats hoeft te lijken. Op basis daarvan kunnen al deze handtekeningen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Dus naam en adres zeggen niets over de geldigheid van een handtekening. E-mailadres dan misschien? Want de software van de petitie vraagt je om de link in de e-mail te klikken om de handtekening te bevestigen. Lijkt redelijk, maar met al die gratis e-mailaccounts via Hotmail, G-mail, Yahoo en wat al niet meer, kan ik in mijn eentje een oneindig aantal e-mailadressen bezitten. Bovendien, ik kan één en hetzelfde e-mailadres oneindig vaak gebruiken. Probeer maar. Zolang ik maar niet dezelfde naam met hetzelfde e-mailadres combineer, kan ik oneindig blijven tekenen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Is het dan misschien het IP-adres dat een handtekening geldig maakt of niet, want we zien dat de software van de petitie bijhoudt of een IP-adres meer dan één keer wordt gebruikt. Had ook redelijk kunnen zijn, ware het niet dat ook dit heel eenvoudig te omzeilen is, door via een proxy een handtekening te zetten en ook dat kan ik oneindig blijven herhalen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Ik vrees dus, dat deze petitie geen enkele waarde heeft, want geen enkele handtekening kan zonder twijfel als een geldige handtekening worden beschouwd. Da’s lullig, uiteraard, maar troost je: dat geldt voor ALLE andere petities hier ook. Geen enkele petitie hier heeft enige waarde, omdat het kinderlijk eenvoudig is een petitie te manipuleren door een oneindig aantal valse handtekeningen te zetten.

Begrijp je meteen waarom deze service gratis is: hij levert namelijk helemaal niets. Deze petities zijn bedoeld om inkomen te generen voor de eigenaars van deze site. Inkomsten van diegenen die een bedrag doneren "voor meer zichtbaarheid" van deze petitie. Ik persoonlijk vind het schandelijk dat mensen op deze wijze om de tuin worden geleid, een rad voor de ogen wordt gedraaid en geld uit de zak wordt geklopt, maar die mening hoeft niemand te delen.

Er zijn al eerder petities om precies deze reden gesloten: ze zijn namelijk zinloos.

http://www.petities24.com/forum/post/2181550

Wees niet de laatste die zich dat realiseert!

Ik zeg alleen maar: deze petitie heeft geen enkele waarde.


Gast

#3755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:11

#3739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Begin je eigen petitie! En dan kan je daar de hele dag je energie instoppen.


Gast

#3756

2014-07-29 11:12

Dat er harder opgetreden moet worden in zulke demonstraties! Wij hoeven dit ook niet te doen in Turkije,Marokko,Syrie enz.

Gast

#3757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:12

#3755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Gaat u weg. U voegt niets toe.

 

 


Gast

#3758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:12

#3755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Begin je eigen petitie! En dan kan je daar de hele dag je energie instoppen.

Nu je weet dat deze petities zinloos zijn, heeft dat weinig zin, hè suffie?

Jana

#3759 Aangifte

2014-07-29 11:12

Ik wou dat er net zoveel mensen aangifte deden... Dan stonden we pas ect sterk. Ik roep jullie op dit te doen tegen burgemeester, politieagent die arabisch is en geengrensoverschrijdend leuze heeft gehoord en tegen de demonstranten. Ik ben net geweest. Wie volgt??
Ekster

#3760 Re: Re: Demo rotterdam

2014-07-29 11:12

#15: soemoed - Re: Demo rotterdam

Weer zo'n janker die geen idee heeft waar ie over lult. Man, ga je eerst eens verdiepen in de geschiedenis voordat je je onzinnige opmerkingen plaatst. Israel zou racistisch zijn??? LOL!! Jij weet niet waarover je kletst.


Gast

#3761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:13

#3757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gaat u weg. U voegt niets toe.

Jawel, de waarheid. Doet effe pijn, maar went wel, hoor.


Gast

#3762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:13

 

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

#3758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 


Gast

#3763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:14

#3762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Als Geert Wilders ondergronds leeft, dan is hij toch de mol?


Gast

#3764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:14

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen. Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt tbv een opgeblazen incidentje, kan zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit.
En straks allemaal "geschokt" reageren?

#3763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 


Gast

#3765

2014-07-29 11:15

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'






Gast

#3766 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:15


Gast

#3767 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:15

#3758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Deze petitie is zeer zeker niet nutteloos! Mensen laten hier horen hoe ze over de Jodenhaat denken en willen dat niet.


Gast

#3768 Re:

2014-07-29 11:16

#3765: -

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#3769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:16

#3767: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Zo is het!

Wij laten ons niet ontmoedigen door een persoon.


Gast

#3770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 11:17

#3767: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deze petitie is zeer zeker niet nutteloos! Mensen laten hier horen hoe ze over de Jodenhaat denken en willen dat niet.

En hoeveel zijn er dat? Ik zie alleen maar steeds weer dezelfde gekopieerde en geplakte teksten langskomen. Ook dat kan één persoon makkelijk bijhouden.

Zie hierboven en zie hieronder.


Gast

#3771 Re: Re: The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague.

2014-07-29 11:17

The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague. ‘Death to the Jews,’ shout the demonstrators. Yet the Dutch government authorized the protests.

“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known. They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

“We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html

 

#3768: - Re:

 


Gast

#3772

2014-07-29 11:17

Als je als burgemeester dit allemaal laat gebeuren, en als je na afloop ook nog beweert dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd ben je duidelijk incompetent en leugenachtig. Dan zit er maar één ding op en dat is aftreden. Maar helaas, Jozias is een lafbek en een plucheplakker..
Channa Tsion

#3773 Moge de Jew - haat spoedig een halt worden toegeroepen in Den Haag

2014-07-29 11:18


Gast

#3774

2014-07-29 11:18

Wanneer laat van Aartsen eigenlijk wat horen?

Gast

#3775 Re: Re: Re: The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague.

2014-07-29 11:18

Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!"

 


#3771: - Re: Re: The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague.