Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#3651

2014-07-29 09:37

De Islam is de grootste bedreiging voor onze maatschappij En slappelingen als van Aartsen dragen daaraan bij. Zo is het in 1930 ook begonnen !!

Gast

#3652 Re: SIS’s Black Flags Are Flying in Europe STOP de haat!

2014-07-29 09:38

#3650: - SIS’s Black Flags Are Flying in Europe STOP de haat!

Gelukkig uit een gezaghebbend en objectief krantje…


Gast

#3653 Re: Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

2014-07-29 09:38

#3647: - Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

Het gaat u niet lukken, u bent laf en behoort tot de groep met veel zelfhaat.

 

 

'Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie.'

 

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-07-29 09:39


Kies een pseudoniem

#3655 Onderwerp

2014-07-29 09:39

Deze petitie heeft geen enkele waarde. Omdat namelijk geen enkele handtekening als een geldige handtekening kan worden beschouwd.

Probeer het zelf maar eens uit. Je kunt bij naam en adres de meest rare onzin schrijf — wordt gewoon door de petitie geaccepteerd. Is ook al gebeurd hier; kijk maar naar handtekening nr. 190, daar staat bij naam “NEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE” en bij woonplaats “totaal-niet-mee-eens”. Ik durf er zonder blikken of blozen best wel een kapitaaltje op te zetten dat noch die naam, noch die woonplaats bestaat of ooit bestaan heeft. Ik kan dus oneindig vaak een handtekening zetten met verzonnen informatie, die niet eens op een naam of een woonplaats hoeft te lijken. Op basis daarvan kunnen al deze handtekeningen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Dus naam en adres zeggen niets over de geldigheid van een handtekening. E-mailadres dan misschien? Want de software van de petitie vraagt je om de link in de e-mail te klikken om de handtekening te bevestigen. Lijkt redelijk, maar met al die gratis e-mailaccounts via Hotmail, G-mail, Yahoo en wat al niet meer, kan ik in mijn eentje een oneindig aantal e-mailadressen bezitten. Bovendien, ik kan één en hetzelfde e-mailadres oneindig vaak gebruiken. Probeer maar. Zolang ik maar niet dezelfde naam met hetzelfde e-mailadres combineer, kan ik oneindig blijven tekenen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Is het dan misschien het IP-adres dat een handtekening geldig maakt of niet, want we zien dat de software van de petitie bijhoudt of een IP-adres meer dan één keer wordt gebruikt. Had ook redelijk kunnen zijn, ware het niet dat ook dit heel eenvoudig te omzeilen is, door via een proxy een handtekening te zetten en ook dat kan ik oneindig blijven herhalen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Ik vrees dus, dat deze petitie geen enkele waarde heeft, want geen enkele handtekening kan zonder twijfel als een geldige handtekening worden beschouwd. Da’s lullig, uiteraard, maar troost je: dat geldt voor ALLE andere petities hier ook. Geen enkele petitie hier heeft enige waarde, omdat het kinderlijk eenvoudig is een petitie te manipuleren door een oneindig aantal valse handtekeningen te zetten.

Begrijp je meteen waarom deze service gratis is: hij levert namelijk helemaal niets. Deze petities zijn bedoeld om inkomen te generen voor de eigenaars van deze site. Inkomsten van diegenen die een bedrag doneren "voor meer zichtbaarheid" van deze petitie. Ik persoonlijk vind het schandelijk dat mensen op deze wijze om de tuin worden geleid, een rad voor de ogen wordt gedraaid en geld uit de zak wordt geklopt, maar di mening hoeft niemand te delen.

Er zijn al eerder petities om precies deze reden gesloten: ze zijn namelijk zinloos.

http://www.petities24.com/forum/post/2181550

Wees niet de laatste die zich dat realiseert!

Ik zeg alleen maar: deze petitie heeft geen enkele waarde.


Gast

#3656 Stop de haat tegen Joden in Nederland

2014-07-29 09:39

nder verwijzing naar artikel 38 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad.



1.) Bent u bekend met het feit dat tijdens de Pro-Palestina demonstratie van donderdag 24 juli (gemaskerde) demonstranten opriepen tot geweld tegen joden, journalisten werden bedreigd (*) en (ISIS) terreurvlaggen werden getoond (**)?



2.) Waarom is er niet direct overgegaan tot arrestaties van de (gemaskerde) personen welke middels islamitische teksten opriepen tot geweld tegen Joden en terreurvlaggen toonden? Waarom is er niet direct door de politie opgetreden tegen de bedreiging van journalisten welke aanwezig waren bij de demonstratie?



3.) Klopt het dat de politie journalisten heeft gesommeerd te stoppen met het maken van foto’s omdat dit voor onrust zou zorgen? Zo ja, bent u het dan met de PVV eens dat dit een belemmering is van het werk van de journalisten en dat daarmee geweld en dreiging van demonstranten wordt beloond? Zo neen, waarom niet?



4.) Bent u bereid deze (gemaskerde) personen welke opriepen tot geweld tegen Joden, journalisten hebben bedreigd en (ISIS) terreurvlaggen toonden alsnog te laten opsporen, aanhouden en (te doen) vervolgen? Zo neen, waarom niet?



5.) Bent u het met ons eens dat jodenhaat, haat jegens het westen en dreiging welke tijdens deze demonstratie constant aanwezig was, onacceptabel is en dat u dus in het vervolg voor dit soort demonstraties geen vergunningen meer afgeeft? Zo neen, waarom niet?



(*) http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/geenstijl_bedreigd_op_isisdemo.html#more

(**) Twitterverslag demonstratie van donderdag 24 juli tussen 19:00 - 20:00 uur door journalist Frank Verhoef https://twitter.com/fverhoef



Namens de Partij voor de Vrijheid,



Léon de Jong en Andre Elissen

Gast

#3657

2014-07-29 09:40

Bid voor de vrede van Israel en jerusalem.

Gast

#3658 Re: Stop de haat tegen Joden in Nederland

2014-07-29 09:40

#3656: - Stop de haat tegen Joden in Nederland

Was er bij vraag drie nog iemand wakker?


Gast

#3659 Re: Re: Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

2014-07-29 09:41

#3653: - Re: Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#3660

2014-07-29 09:42

Ik eis van een burgemeester dat hij optreedt bij een demonstratie, begeleid van ISIS- of aanverwante vlaggen en vaandels en het oproepen tot genocide.
In Nederland mag veel, prima, maar DIT NIET.

Bovendien is het in de openbare ruimte wenselijk en tijdens demonstraties in het byzonder, dat je laat zien wie je bent, wel zo fair.

Wil je je kop niet laten zien, kruip dan onder de grond en graaf een tunneltje naar GAZA. Ik zou wel de europeese bergketens mijden!

 


Gast

#3661 Nederland laat mij over aan de barbaren.

2014-07-29 09:42


Gast

#3662

2014-07-29 09:45

te gek voor woorden deze meneer

Gast

#3663 haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 09:46

#3659: - Re: Re: Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

Kijkt het OM even mee? Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!"

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html

Stop de Jodenhaat


Gast

#3664

2014-07-29 09:47

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en dat moet zo blijven, maar het is mensonterend dat dit soort uitspraken en het uitlokken tot moord van andere volkeren wordt getolereerd. Als de politie en burgervader niets meer doen en de grenzen niet meer kunnen trekken, wie dan wel.
Het is alsof we murw worden voor haat en moord op de medemens. Op een hellend vlak zitten we. En als de burger straks zelf het heft in handen gaat nemen, dan is het leed niet meer te overzien.
Het gaat er toch om welk goede voorbeeld wij kunnen geven aan onze kinderen. Als dat niet meer lukt dan is er een nieuwe generatie verloren gegaan.

Gast

#3665 Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 09:48

#3663: - haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

Zó verstoken van argumenten dat je ze maar eindeloos moet blijven herhalen? Yawn!


Gast

#3666

2014-07-29 09:54

Is voor een zeer goed doel.

Gast

#3667 Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 09:55

#3663: - haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

Prima, stop de jodenhaat. Maar stop ook dit ophitsen voor je eigen agenda.


Gast

#3668 Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 09:56

#3663: - haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

Jodenhaat vervangen voor een andere haat is minstens even kwalijk.


Gast

#3669 Re:

2014-07-29 09:58

#3586: -

Volgens mij ben je gewoon bang dat er bij veel mensen de ogen zijn open gegaan.


Gast

#3670 Re: haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 09:59

#3663: - haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

Jouw opruien is precies hetzelfde als wat je de "verhitte spreker op minuut 6" verwijt. Ooit gehoord van de pot en de ketel?


Gast

#3671 Re: Re:

2014-07-29 10:00

#3669: - Re: Volgens mij ben je gewoon bang dat er bij veel mensen de ogen zijn open gegaan.

Probeer het gewoon zelf. Je zult zien dat je eindeloos kunt blijven doortekenen. Deze petitie is dus zinloos en dat heeft NIETS te maken open of gesloten ogen.

Misschien een ideetje om jouw ogen dáárvoor te openen?


Gast

#3672 Re: Onderwerp

2014-07-29 10:04

#3655: Kies een pseudoniem - Onderwerp

Tja, dan heeft het aanbieden van zo'n handtekeningenlijst dus ook geen zin, want die kan door één persoon zijn gemaakt. Tsj.


Gast

#3673 Re: Re: Onderwerp

2014-07-29 10:05


Gast

#3674 Stuur deze petitie door A.U.B.

2014-07-29 10:06

http://www.petities24.com/eis_het_ontslag_van_jozias_van_aartsen

Het is zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

Alle Joden dood wensen
Hakenkruizen tonen
ISIS vlaggen tonen
Hitlergroeten tonen
Ernstige bedreigingen van verslaggevers

Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat a.u.b. uw stem horen.


Gast

#3675

2014-07-29 10:06

Heel goed initiatief, deze petitie. Het is toch onbegrijpelijk dat weldenkende mensen die in dit land onderwijs hebben genoten het gevaar van de ISIS-organisatie niet willen (kunnen?) inzien. En van Aartsen: dommer dan dom maar wél arrogant!