Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.

Nuance

#3626 Re:

2014-07-29 09:11

#3619: - Goede analyse ! En geeft meteen aan hoe de luie leunstoel reaguurder "denkt". Als ergens veel aandacht aan besteed wordt gaan deze "betrokken" mensen meteen erin mee. Want het is lekker makkelijk om met een gehypte mening mee te blaten. Voor een eigen mening moet je namelijk nadenken, en dat is niet iets wat de gemiddelde reaguurder erg graag doet.

 


Gast

#3627 Re: Stop de Jodenhaat

2014-07-29 09:12

“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known. They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

“We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html

En dan zijn er geen grenzen overtreden heer Van Aartsen? U had deze Jodenhaat openlijk voor alle camera’s moeten veroordelen. U bent een lafaard. U verschuilt zich achter het O.M. en laat een woordvoerder een flut mail uitsturen met een politiek correct antwoord. Schaamt u zich!

#3619: -

 


Gast

#3628 Re: Re:

2014-07-29 09:13

#3626: Nuance - Re:

en doet niets behalve ontmoedigen. Met u komen we nergens, u heeft geen mening, u heeft niets te bieden.


Gast

#3629 Stop de Jodenhaat door ISIS aanhangers in Nederland

2014-07-29 09:14

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'




Gast

#3630 Re: Re: Stop de Jodenhaat in Nederland

2014-07-29 09:14

#3624: - Re: Stop de Jodenhaat in Nederland

De enige zaken die geregistreerd worden zijn de naam en de woonplaats die jijzelf invult, het e-mailadres dat je gebruikt en het IP-adres van het apparaat waarmee je deze petitie tekent. AL deze informatie is kinderlijk eenvoudig te manipuleren, zoals ik aantoon en dat je ook heel eenvoudig zelf kunt uitproberen. Daarmee is dus geen enkele handtekening te beschouwen als een geldige, omdat ze allemaal gemanipuleerd kunnen zijn.

Als elke handtekening dus een vervalsing kan zijn, is het aantal handtekeningen dus geen enkel signaal, want het werkelijke aantal kan één zijn. Je kunt dat voor jezelf uit proberen. Doe dat, in plaats van domme opmerkingen te plaatsen over "U heeft duidelijk geen (digitaal) inzicht." Ik bewijs dat de petitie geen enkele waarde heeft.


Gast

#3631 Re: Re:

2014-07-29 09:14

#3626: Nuance - Re:

Als u het er niet mee eens bent prima, maar zoals u ziet zijn er juist heel veel mensen die het fijn vinden om op deze manier hun mening te geven. Niet iedereen is een schaap zoals van Aartsen en consorten!


Gast

#3632 Re: Stop de Jodenhaat door ISIS aanhangers in Nederland

2014-07-29 09:15

#3629: - Stop de Jodenhaat door ISIS aanhangers in Nederland

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#3633

2014-07-29 09:15

heel goede aktie.
wie Israël zegent, wordt gezegend.
Bid voor de vrede van Jeruzalem.

Gast

#3634

2014-07-29 09:15

Ik heb in Den Haag gewoond en zag het in vele plaatsen achteruit gaan. De lokale politiek doet niets aan de problemen die allochtonen veroorzaken, maar kijken toe. Hier moet eens een halt aan worden geroepen. Mede als je er niets aan doet het straks helemaal uit de hand gaat lopen. Dat wil niet zeggen dat ik tegen allochtonen ben maar alleen tegen bepaalde groepen die in NL leven en ons haten tot op het bot. Voor deze mensen moet er geen plaats zijn!

Gast

#3635

2014-07-29 09:16

Jozias van Artsen met alle ministers van het hele kabinet......WORDT WAKKER....WORDT WAKKER....IEDER MENS HEEFT RECHT OP EEN MENSWAARDIG BESTAAN /LEVEN....en dit niet ten koste van de mens zelf.!!!...Jullie Ministers aanbidden het geld...Maar wij zijn gemaakt door die ene ware G'D VAN ABRAHAM IZAAK EN JACOB!!!...DOOR JEZUS,,,die jullie allemaal kennen...VERLOST....DIE het leven en liefde brengt. WIJ LEVEN OM TE LEVEN....en NIET OM TER DOOD GEBRACHT TE WORDEN..OMWILLE VAN DE POLITIEK HET GELD...MACHT....HOE KUNNEN WIJ NEDERLANDERS JULLIE MINISTERS RESPECTEREN ALS JULLIE GEEN RESPECT VOOR HET LEVEN HEBBEN.....OP PAPIER SCHRIJVEN JULLIE ZGN. RESPECT.....MAAR JULLIE LATEN DIT NIET ZIEN IN DE PRAKTIJK....ONDERNEEM OOK STAPPEN TEGEN ALLEDN DIE DE JODEN HATEN EN DOOD WILLEN HEBBEN...ONDERNEEM STAPPEN..ONDERNEEM ZE....NU....NU VOORDAT HET TE LAAT IS.!!!!!!!

Gast

#3636

2014-07-29 09:16

Getekend

Gast

#3637

2014-07-29 09:17

De Nederlandse politieke cultuur van pappen en nathouden moet nu daadwerkelijk verleden tijd zijn. Het is anno 2014 zeker niet salonfähig meer om het falen van de multiculturele samenleving en het broeiende moslimradicalisme onder het tapijt te vegen. Het brengen van Hitlergroeten, een bevolkingsgroep doodwensen en autochtone buurtbewoners treiteren, intimideren, bedreigen en wegpesten is juist ver over de grenzen van het toelaatbare! Genoeg is genoeg! Ik moet zeggen dat ik mij altijd vrij genuanceerd heb opgesteld. Het gevaar van onterecht generaliseren zit zeker in deze discussie in een klein hoekje. Maar in de afgelopen jaren heb ik zelf meegemaakt hoe sterk de sfeer in de Schilderswijk aan het veranderen is. Dit is werkelijk groter en ingrijpender dan de bewindslieden op dit moment laten blijken. Ik ben zeker niet voor een drastische en populistische aanpak; zoals gezegd is het generaliseren van bevolkingsgroepen een groot gevaar dat hier maar al te nauw mee samen kan hangen. Maar het is wel nodig dat de politiek duidelijker de grenzen aangeeft, hier consequent op reageert en een duidelijk punt aan de horizon aangeeft hoe zij het falen van de multiculturele samenleving in wilt gaan dammen.

Gast

#3638

2014-07-29 09:22

De tolerante houding van Nederland geeft de ruimte aan deze personen om zich steeds meer open te stellen in de samenleving. Geef je pubers de ruimte dan blijven ze ook steeds verder zoeken tot hoever ze kunnen gaan. Ditzelfde gebeurd met deze groep in onze samenleving. Ze willen zoeken naar de uiterste grens die ze kunnen benaderen om hun propaganda te verkondigen. Nu is het aan ons en de politiek om paal en perk te stellen. Democratie is niet de mogelijkheid bieden om langzaam aan de op Christelijke maatstaven gebouwde samenleving te ondermijnen om er uiteindelijk een islamitische staat van te willen maken.
Ik teken deze petitie puur om op te roepen tot actie vanuit de politiek

Gast

#3639

2014-07-29 09:24

nog 10 jaar en dan zijn ze de baas in Nedeland.
ik hoef niet te zeggen wie, want dat begrijpt iedereen.en waarom, wat hebben ze voor die linkse mensen gedaan?

Gast

#3640 Re: Re: Re:

2014-07-29 09:24

#3628: - Re: Re: en doet niets behalve ontmoedigen. Met u komen we nergens, u heeft geen mening, u heeft niets te bieden.

De klassieke reaguurder: een kritische reactie afkatten met volstrekt nietszeggende ontkenningen. Ja, dat is pas kritisch nadenken…


Gast

#3641 Re: Re: Re:

2014-07-29 09:26

#3631: - Re: Re: Als u het er niet mee eens bent prima, maar zoals u ziet zijn er juist heel veel mensen die het fijn vinden om op deze manier hun mening te geven. Niet iedereen is een schaap zoals van Aartsen en consorten!

Juist wel en dat is precies wat Nuance in #3626 aan jou uitlegt. Je mag lezen, hoor!


Gast

#3642

2014-07-29 09:28

Deze man is niet in staat om de ernst te zien van wat er gebeurt in Nederland en in de wereld. Terug naar de jaren 30.. waar haatzaaierij tegen de joden ook zo begon. Wereldwijd worden wij ingekapseld door islamistische groeperingen die er op uit te zijn oorlog te voeren met anders denkenden.
Weg met de mensen die dit ondersteunen

Gast

#3643 Re: Re: Re:

2014-07-29 09:30

#3628: - Re: Re: Hahahaha, en u heeft wel een mening ? Of is het de mening van degene die het hardst in uw oor schreeuwt ? Om maar even een voorbeeld te noemen, 1,5 week geleden vond half Nederland dat het kabinet verkeerd optrad rond de ramp met MH17. Achteraf bleek dat juiste de genuanceerde opstelling ertoe geleid heeft dat de meeste slachtoffers terug naar Nederland gebracht zijn, en toen vond ineens heel Nederland dat het kabinet het heel goed gedaan had.

Oftewel, van Aartsen laat zich niet blind leiden door korte termijn emoties maar probeert afgewogen beslissingen te nemen. De praktijk leert dat overwogen besluiten op de lange termijn beter uitpakken.

Oh ja, ik heb wel een mening, maar die ventileer ik niet via dit soort gemakkelijke wegen. Mijn mening is namelijk niet zwart of wit, en daar is in het reaguurders forum geen ruimte voor.

 


Gast

#3644

2014-07-29 09:30

Wat een slappe houding weer ,waar zijn we bang voor? We kunnen niet alles toelaten.

Gast

#3645 Jodenhaat in Nederland, Jodenhaat in Europa

2014-07-29 09:33

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

Teken de petitie, laat uw stem horen a.u.b..

Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

Gast

#3646 Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

2014-07-29 09:34

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'




Gast

#3647 Re: Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

2014-07-29 09:34

#3646: - Nu zijn het de Joden welke groep volgt? De Homo's, de ongelovigen? STA OP!

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#3648 Re: Jodenhaat in Nederland, Jodenhaat in Europa

2014-07-29 09:35

#3645: - Jodenhaat in Nederland, Jodenhaat in Europa Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Als Wilders al jaren ondergronds moet leven, dan snap ik ook waarom hij zijn haren moet poederen.


Gast

#3649

2014-07-29 09:36

Van Aartsen meent dat er geen grenzen zijn overschreden. Mis. Niet alleen de demonstranten zijn te ver gegaan qua fatsoen en strafbare uitingen.
Maar ook Van Aartsen ging over de grens, en wel: de ondergrens. Zo'n slappe burgemeester kan de openbare orde niet bewaken.
Den Haag verdient beter dan een burgemeester zonder "ballen" die liever de andere kant opkijkt. Zo levert Van Aartsen zelf een flinke bijdrage aan zijn eigen gezagsprobleem.

Gast

#3650 SIS’s Black Flags Are Flying in Europe STOP de haat!

2014-07-29 09:36

The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague. ‘Death to the Jews,’ shout the demonstrators. Yet the Dutch government authorized the protests.

“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known. They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

“We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html