Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#1101

2014-07-27 21:17

Van Aartsen moet opstappen. Deze laffe man stimuleert de groeiende Jodenhaat.

Gast

#1102

2014-07-27 21:21

Weer word er op deze manier laf opgetreden,of helemaal niet. En er zij geen media die het hoog van de toren blazen. Als Nederlander voel je echt helemaal dat ons land regeert word door het lafste volk van deze aardkorst. Sterker nog ze werken mee aan het verzieken van dit land. Wat een vies volk. Ook nu weer die Rutte, nu blaffen. en doen wat de eu hem opdraagt. LAF LAF LAF. En deze durven het volkslied mee te zingen. grrrrrr

Gast

#1103

2014-07-27 21:21

Dit gaat alle perken te buiten. Hier moet eindelijk tegen worden opgetreden. Als het zo doorgaat lopen wij hier over 10 jaar allemaal noodgedwongen in een boerka . Ons land wordt overgenomen door de barbaren als we niet uitkijken

Gast

#1104

2014-07-27 21:24

Het is juist boemerang die zijn angst aan het projecteren is. ' de dialoog aangaan, om elkaars angsten te leren kennen' ga heen en wordt wakker, gooi er nog even 100 miljoen tegenaan om de dialoog te bevorderen met mensen die de taal niet eens spreken en een iq hebben van gemiddeld 80? Nee boemerang de tijd van theedrinken moet stoppen. Deze groep haatbaarden moeten vertrekken naar een IS kalifaat ( lees Barbarenland). Stop de Jodenhaat !

Gast

#1105

2014-07-27 21:28

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
De boemerang

#1106 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 21:31

#1099: Goedemorgen - Re: Re: Re: Re: Boemerang hou aub op en ga een ander vertellen hoe jij vindt dat ze moeten leven en wat ze verkeerd doen. Je bent aan het zuigen en je wilt je zin hebben, maar dat krijg je niet van mij sorry. Ik heb teveel gezien en meegemaakt en niemand die mij nog doet laten twijfelen dat ik dingen niet goed zou zien. Ik ben geen PVV stemmer en je weet niet wie mijn vrienden zijn. Het is fout meer dan fout als mensen door de straten roepen dood aan de Joden. Of zoals vandaag dat de Jihadvlag wappert op het Tweede WO monument. Respectloos. Kijk om je heen en zie wat er gebeurt in de wereld ipv alleen maar zoals hier te reageren. Zorg op jouw manier dat het een goede wereld wordt, want dat hoop en wil ik ook. Alleen niet meer zoals ik vijf jaar geleden nog dacht dat het kon.

Ik vertel niemand hoe ze moeten leven. Ik laat u alleen zien dat er ook een ander manier is om problemen te benaderen. Aangezien de manier die u wilt hanteren al vijfduizend jaren bewezen heeft niet te werken, is het misschien 'n ideetje om eens iets anders te proberen?

Bovendien heb ik u laten zien hoe u eerst en vooral uw eigen leefomgeving verziekt, niet de mijne. Als u niet wilt dat ik u mogelijk help, dan leest u toch gewoon niet wat ik schrijf? Ik hoef 'mijn zin' niet, het is uw leven.

En dat het méér dan gou is dat mensen ongehinderd door de straten kunnen lopen en een volk de dood wensen, daar waren wij het allang over eens. Ik weet niet waarom u dat steeds opnieuw aanhaalt alsof ik daarin van mening zou verschillen.


Gast

#1107 Re: Re:

2014-07-27 21:36

#1077: De boemerang - Re:

Oplossing? Wilt u ze bekeren tot het Christendom? U bent gek en doorgeslagen. Het heeft 70 jaar geduurd totdast dit gebeurd in nog geen twee weken tijd. Antisimetisme en scanderen dat Joden dood moeten. U moet heel gauw ophouden met uw oplossing dat praten de enige manier is. Dat hadden ze 40 jaar geleden moeten doen. Alleen met harde hand aanpakken, of wegwezen. Bent u nou helemaal besodemieterd, ga een weekje in een hotel zitten in de Schilderswijk en met deze groep hangjongeren praten. U wordt spontaan uitgelachen en uitgescholden...

De boemerang

#1108 Re:

2014-07-27 21:38

#1100: - Boemerang bagatelliseert de enorme toename van Jodenhaat door MOSLIMS U praat als Pechtold : ' bang voor vreemde luchtjes in het portiek'
Doodeng vind ik mensen zoals u met w gezalfde taal. U bent de persoon die de haat voedt. U bent in mijn ogen mede verantwoordelijk voor de groeiende haat tegen Joden door moslims in Nederland.

Nee, ik bagatelliseer dat niet. U mag toch echt wel lezen, hoor! Ik heb hier inmiddels, alleen al in de laatste twee uren tenminste vijf keren geschreven dat ik ernstig bezwaar heb tegen elke vorm van discriminatie en ik heb meermalen opgeroepen om aangifte te doen tegen het nalaten van optreden door van Aartsen en tegen degenen die de abjecte leuzen scandeerden.

Ik voed dan ook geen haat, integendeel, ik probeer u te laten zien dat haat juist niets oplost. Ik nodig u uit om toenadering te zoeken, in plaats van afstand. Ook hier geldt: u mag best lezen, hoor!

Indien u van mening bent dat ik medeverantwoordelijk ben voor de groeiende haat tegen Joden door moslims in Nederland, dan nodig ik u uit om ook tegen mij aangifte te doen.


Gast

#1109

2014-07-27 21:40

Boemerang. U lijkt wel een speudo psycholoog (kennis via reader digest). U vind ik een gevaarlijk persoon, gevaarlijker dan die radicale haatbaarden met Isis vlaggen en hakenkruisen. U zou met de moordenaar van uw kind nog de dialoog aangaan om elkaars angst te leren kennen?
Ik vind u lachwekkend. U bent in de verkeerde tijd geboren. Toen werd er ook weggekeken en dat is de Joodse gemeenschap niet goed bekomen. Weer wordt er weggekeken en met twee maten gemeten.

Stop de Jodenhaat !

Gast

#1110

2014-07-27 21:41

Het betreft geen discriminatie boemerang, dit is pure JODENHAAT.

Gast

#1111

2014-07-27 21:43

Doet u maar aangifte tegen uw zelf. U bent voor mij het zout in de pap niet waard. Ik vind mensen zoals u gevaarlijk.
Stop de groeiende Jodenhaat!
De boemerang

#1112 Re: Re: Re:

2014-07-27 21:43

#1107: - Re: Re: Oplossing? Wilt u ze bekeren tot het Christendom? U bent gek en doorgeslagen. Het heeft 70 jaar geduurd totdast dit gebeurd in nog geen twee weken tijd. Antisimetisme en scanderen dat Joden dood moeten. U moet heel gauw ophouden met uw oplossing dat praten de enige manier is. Dat hadden ze 40 jaar geleden moeten doen. Alleen met harde hand aanpakken, of wegwezen. Bent u nou helemaal besodemieterd, ga een weekje in een hotel zitten in de Schilderswijk en met deze groep hangjongeren praten. U wordt spontaan uitgelachen en uitgescholden...

Heb ik iemand willen bekeren tot welk geloof dan ook? Waarom schrijft u dat dan? Ik heb ook nergens gezegd dat praten de enige manier is. Waarom schrijft u dát dan?

U voorspelt mij dat ik spontaan uitgelachen en uitgescholden zal worden. In hoeverre verschilt dat dan van wat u hier doet? Ook u noemt mij 'gek', 'doorgeslagen', 'besodemieterd' en sommeert mij dat 'heel gauw moet ophouden'. Misschien zijn beide zijden van de grens dan toch niet zo verschillend? Willen beiden niet uiteindelijk toch hetzelfde? En pakken beiden niet het probleem op een manier aan die (bewezen) tot niets zal leiden, tot niets kan leiden?

Wat weerhoudt u van een andere aanpak?


Gast

#1113

2014-07-27 21:45

In WO II had je ook ontkenners, NSB'ers genaamd.
De boemerang

#1114 Re:

2014-07-27 21:45

#1110: - Het betreft geen discriminatie boemerang, dit is pure JODENHAAT.

Ja? Dat is discriminatie: het isoleren van een groep (in dit geval joden) met het doel hen ongelijk te behandelen en achter te stellen op basis van kenmerken die er niet toe doen.


Gast

#1115

2014-07-27 21:46

Boemerang ga naar bed. Niemand neemt u serieus .

Stop de Jodenhaat!

Gast

#1116

2014-07-27 21:48

Nee deze haatbaarden willen de Joden niet uitsluiten, ze willen ze allemaal dood!
Goedemorgen

#1117 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 21:48

#1106: De boemerang - Re: Re: Re: Re: Re:

Lees je mijn woorden wel? Haha. Ik heb u verteld dat ik het vijf jaar zo heb gedaan en het niet werkt. Het werkt toch al die jaren al niet, zoals de overheid ook wil dat we het doen, met die thee en koekjes. Sterker nog het wordt alleen maar erger dat mensen zich niet meer veilig voelen of dacht u dat de onrust die te voelen is onder de mensen iets van de afgelopen week is.

Mijn leefomgeving is prima geworden, nadat ik duidelijk heb gemaakt dat er met mij niet te sollen valt! En dat is mijn beste keuze ooit geweest.

Dat ik telkens aanhaal dat ik het niet vind kunnen dat dat er door de straten wordt geroepen dood aan de joden, is omdat daar deze petitie overgaat! En niet een praatgroep voor thuispsychologen die denken anderen nog te kunnen bekeren waar u nu hier mee bezig bent met alle respect. Open uw ogen.

Punt klaar nu. U uw mening en ik de mijne.

 


Gast

#1118

2014-07-27 21:51

Goedemorgen helemaal met u eens. Ik word kotsmisselijk van die boemerang met zijn pseudo psychologen dominee praat. Levensgevaarlijk dit type mens.
De boemerang

#1119 Re:

2014-07-27 21:53

#1109: - Boemerang. U lijkt wel een speudo psycholoog (kennis via reader digest). U vind ik een gevaarlijk persoon, gevaarlijker dan die radicale haatbaarden met Isis vlaggen en hakenkruisen. U zou met de moordenaar van uw kind nog de dialoog aangaan om elkaars angst te leren kennen?
Ik vind u lachwekkend. U bent in de verkeerde tijd geboren. Toen werd er ook weggekeken en dat is de Joodse gemeenschap niet goed bekomen. Weer wordt er weggekeken en met twee maten gemeten. Stop de Jodenhaat !

Ik kijk niet weg, maar ik zoek het probleem op te lossen, niet weg te schuiven, zoals u.

Ja, ik zou een dialoog met de moordenaar van mijn kind (waar haalt u de gruwelijk ideeën vandaan?) aangaan, om te begrijpen wat hem/haar bewogen heeft tot de daad. Alleen zo kan ik mogelijk rust en vrede voor mezelf vinden. Zolang ik haat toelaat om te etteren binnen in mij, kan ik nooit rust, noch vrede vinden.

Het staat u vrij om mij lachwekkend te vinden.

Uw redenering over de tijd waarin ik geboren had moeten worden, begrijp ik niet. U zegt immers dat zowel toen als nu hetzelfde gebeurt. Wat is dan het verschil of ik toen of nu geboren werd/word?

Ja, toen (ik neem aan dat u de jaren dertig van de vorige eeuw bedoelt?) werd er weggekeken en dat is de Joodse gemeenschap inderdaad niet goed bekomen. Ook nu is er weer een gemeenschap die voor alles negatieve verantqoordelijk wordt gehouden, net als toen. Nu wegkijken zal dan ook waarschijnlijk hetzelfde resultaat voor die gemeenschap hebben, als toen voor de Joden. Mensen zijn geschiedenis gaan beschrijven in de hoop er iets van te leren. Lijkt mij ook nu weer niet te gaan gebeuren.

U zegt: "Stop de Jodenhaat". Zijn we het toch over één ding eens.


Gast

#1120

2014-07-27 21:54

Onacceptabel dat dit zomaar in Nederland mag! Dit heeft NIETS maar dan ook NIETS meer te maken met vrijheid van meningsuiting. Het oproepen tot het uitmoorden van een bevolkingsgroep kan en mag niet ongestraft blijven! Bij deze demonstratie had de politie veel harder moeten optreden.

Gast

#1121

2014-07-27 21:59

Alle joden moeten dood en u wil de dialoog aangaan? U bent behoorlijk ziek. Erg zorgelijk. Gaat u fijn de dialoog aan met deze barbaren dan kies ik voor optie 2 en dat is deze barbaren ons land uitschoppen met inname van het Nederlands paspoort. Laat ze maar naar een IS kalifaat vertrekken op kosten van Isis leiders. Optie 2 betekent ook de status persona non grata met een inreisverbod voor de EU en de VS uiteraard.
De boemerang

#1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 22:00

#1117: Goedemorgen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lees je mijn woorden wel? Haha. Ik heb u verteld dat ik het vijf jaar zo heb gedaan en het niet werkt. Het werkt toch al die jaren al niet, zoals de overheid ook wil dat we het doen, met die thee en koekjes. Sterker nog het wordt alleen maar erger dat mensen zich niet meer veilig voelen of dacht u dat de onrust die te voelen is onder de mensen iets van de afgelopen week is. Mijn leefomgeving is prima geworden, nadat ik duidelijk heb gemaakt dat er met mij niet te sollen valt! En dat is mijn beste keuze ooit geweest. Dat ik telkens aanhaal dat ik het niet vind kunnen dat dat er door de straten wordt geroepen dood aan de joden, is omdat daar deze petitie overgaat! En niet een praatgroep voor thuispsychologen die denken anderen nog te kunnen bekeren waar u nu hier mee bezig bent met alle respect. Open uw ogen. Punt klaar nu. U uw mening en ik de mijne.

Misschien had u zes jaren moeten proberen, of zeven? Ik ken uw poging niet, dus kan ik niet oordelen over de invulling ervan. Maar het gaat ook niet om de thee en koekjes, dat zijn spiegeltjes en kralen, maar dan op z'n Hollands zuinig.

Uw leefomgeving is prima zolang de angst die u gecreëerd heeft, werkt. Zodra de ander zich sterker voelt, zal hij uw territorium overnemen. Zo werkt het bij dieren en dus ook bij mensen, al vele miljoenen jaren. U gaat dat niet veranderen. Tenzij de grens verdwijnt.

Ik zie wat ik zie, u ziet dat niet. Dus zult u uw ogen moeten openen.

Dit alles heeft helemaal niets met psycholgie te maken. Waarom blijft u daar toch steeds op hameren?


Gast

#1123

2014-07-27 22:05

Gaat u fijn oplossen , ze lachen u uit. Ik kies voor een adequate aanpak.

Misschien een idee als u mee vertrekt met de haatbaarden om het probleem in een kalifaat op te lossen?

Wel even de taal leren, is niet moeilijk gewoon heel hard schreeuwen dood aan de joden!
De boemerang

#1124 Re:

2014-07-27 22:06

#1121: - Alle joden moeten dood en u wil de dialoog aangaan? U bent behoorlijk ziek. Erg zorgelijk. Gaat u fijn de dialoog aan met deze barbaren dan kies ik voor optie 2 en dat is deze barbaren ons land uitschoppen met inname van het Nederlands paspoort. Laat ze maar naar een IS kalifaat vertrekken op kosten van Isis leiders. Optie 2 betekent ook de status persona non grata met een inreisverbod voor de EU en de VS uiteraard.

Als alle argumentern ontbreken worden we maar weer agressief, nietwaar?

Voor de laatste keer: ik heb hier pagina na pagina heel duidelijk gesteld dat ook ik het niet eens ben met het scanderen van zulke walgelijke leuzen. Lees toch eens!

Desondanks zullen we de dialoog aan moeten gaan om tot een oplossing te komen. Verharden van standpunten leidt tot helemaal niets. Sterker nog: u verwijt de andere partij immers dat die zijn standpunten heeft verhardt. Wat verwacht u dat er zal gebeuren als u van de weeromstuit nog meer zult verharden?

Probeer eens vijf seconden door de ogen van de ander te kijken en besef dan eindelijk eens dat die precies hetzelfde ziet als u: een vijandige omgeving waarin hij/zij zich moet doen gelden. Dat is toch een vicieuze cirkel?


Gast

#1125

2014-07-27 22:07

zeer jammer en zeer bedreigend dat er niet worden opgetreden tegen islam extremisten .... het polderen en tolerant van Links moet afgelopen zijn .... never be silent ..all it takes for evil to persist is good men to do or say nothing