Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.


Gast

#901 Re: Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD

2014-12-29 18:36

#900: Bewoner - Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD 

Lekker makkelijk vluchten weer, om alleen deze (inderdaad wat zwakke) comment er uit te nemen, maar de anderen te negeren, waar wel degelijke ernstige zorgen worden geuit. Kom, u wilt toch polemiek? Reageert u dan eens op, ik noem maar wat, reactie 854, 857, 859, 860, 861, 864, keuze te over. Ik wacht met smart op uw -ongetwijfelt moreel zeeer zeeeeer zeeeer verheven inhoudelijke commentaren. Gaat u ons, de domme racisten, eens op andere gedachten brengen, want we zitten ook liever niet met een steeds verder uitzakkende onderbuik. 

 

The floor is yours:


Gast

#902 Re: Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD

2014-12-29 18:45

#900: Bewoner - Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD 

 En inderdaad, bij Jinek, Pauw, noem de vet glinsterende subsidie sponzen (ah wat klinkt dat toch heerlijk, zoals ik ze ook echt voor me zie, als volvette door belastinggeld opgespoten bedorven oliebollen brrr, net zoals Hopman en V Lunteren) maar op, zie ik inderdaad niet dat verhaal van 898 voorbij komen. Censuur is sinds de jaren 70 een machtig wapen geweest van de 'moreel verhevenen'.

Weet u wat voor u waarschijnlijk nog veel en veel enger is dan een figuur dat raaskalt over sneeuwschuivers? Dat nu ook de middenklasse, mensen zoals ik, tevens uw geldbomen, zich nu beginnen te roeren. De revoluties uit het verleden hebben laten zien dat dat geen goed teken is. Deze mensen zijn nl ook georganiseerd, geschoold, mondig en ad rem. Ze hadden alleen altijd andere prioriteiten, zoals werken voor hun gezinnen, totdat....

Focust u zich maar fijn op 899, en blijf vooral, heel hard, weglopen voor andere reacties. U stond erbij, keek er naar...

 

 

 

 


Gast

#903 Re: Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD

2014-12-31 08:00

#900: Bewoner - Re: SNEEUWSCHUIVER VAN GEMEENSCHAPSGELD 

 Hahaha en toen bleef t stil, stil aan de overkant. Inhoudelijk mensen te woord staan is erg lastig  voor de wereldverbeteraars. Tip; er zijn boeken verschenen over het monddood willen maken van mensen. Vraag maar eens aan de SP of ze er nog ergens een hebben liggen, met een rode kaft. Misschien dat je daar wat mee kan. 

Intussen, op het 'progressieve' Joop.nl, betaald door VARA leden: wordt Aboutaleb even kapot gemaakt door een professor ?!? aan de UVA. Racist hier, racist daar, zodra je kritiek hebt op de multiflauwekul wordt je direct gelabelled als racist. Kennen we ergens van. Het gaat gelukkig zelfs de bezoekers aan Joop.nl te ver, die dienen de schrijver goed van repliek, geweldig om te lezen. 

Zie Joop.nl  en dan artikel/30144_

huismoslim_aboutaleb_dient_het_racistische_establishment/

bezorgde ouder

#904

2015-01-02 22:24

Europa zal nooit het asielprobleem oplossen.

Dat zullen wij europeanen zelf moeten doen.

HOE?

Ik vrees voor onze kinderen en kleinkinderen.

 

bezorde ouder

#905

2015-01-03 17:35

nog meer vrees ik voor de angstaanjagende naïviteit op dit gebied van vele mede europeanen


Gast

#906

2015-01-03 20:04

Die SP Breda kan me helemaal kapot vallen, meneer de Uijl en Van lunteren voorop. Arrogant nepotisme gepaard aan brute onkunde. Liegen, dreinen en drammen. Zo kennen we ze weer. 

 

BREDA - Fractievoorzitter Bas Maes van de SP in Breda zegt zich geen zorgen te maken over de uitkomst van de algemene ledenvergadering volgende week. 

Geen sprake
"Ons bestuur zit er na die vergadering nog steeds. Daar ben ik niet bang voor. Van een crisis in onze partij is echt geen sprake."

Maes reageert daarmee op de kritiek van partijgenoot Karel Jörissen die net voor de jaarwisseling in deze krant zijn gal spuwde over het bestuur van de partij, en met name de rol van de voorzitter die autoritair gedrag wordt verweten.

Discussie
Jörissen kondigde aan het functioneren van het bestuur volgende week woensdag op de ledenvergadering ter discussie te gaan stellen.

Volgens de SP'er staat hij in zijn kritiek niet alleen, zo stapte er al een bestuurslid uit onvrede op en werd een ander op non-actief gezet. Rachied Benabbou, maakt – in tegenstelling tot wat eerder in deze krant gemeld werd – nog wel deel uit van het bestuur.

Teleurgesteld
Maar volgens Maes is de kritiek overtrokken. "Dit is het verhaal van een man die teleurgesteld is omdat hij voor zichzelf een andere rol binnen de partij voor ogen had dan wat er uiteindelijk is uitgekomen."

Maes geeft wel toe dat door de groei van zijn partij – de SP kreeg er bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart flink wat zetels bij in Breda – er 'misschien net iets teveel' mensen vanuit het bestuur zijn doorgestroomd naar de raadsfractie.

"Het nieuwe bestuur zit er een half jaar, dat moet nog groeien en, hoe spijtig ook, dan vallen mensen soms af. Maar bestuurscrisis?"

Goed
Volgens de fractievoorzitter die na de verkiezingen zelf opschoof van bestuur naar de fractie, draait de partij juist goed.

Kritiek als zou de SP door het meedoen aan het dagelijks bestuur meer onderdeel zijn geworden van het establishment en minder actiepartij, verwerpt Maes.

Betrouwbaar
"Wij zijn nog steeds veel op straat te vinden. Maar besluiten die eerder door de gemeenteraad zijn genomen en waar wij op tegen waren, voeren we wel uit. Anders ben je als lokale overheid niet betrouwbaar.

De SP zou in 1400 waarschijnlijk ook tegen de bouw van 'prestigeobject' Grote Kerk gestemd hebben. Ik kan u gerust stellen. Die willen we echt niet meer afbreken."


Gast

#907

2015-01-03 20:14

Haha autoritair gedrag, SP Breda? Nee joh, en als je het al waagt te benoemen: Van Lunteren koopt je (rook) gordijnen wel.

Lekker he, geframed worden? Wij als racisten, Jorissen als kleinzielig:

Maar volgens Maes is de kritiek overtrokken. "Dit is het verhaal van een man die teleurgesteld is omdat hij voor zichzelf een andere rol binnen de partij voor ogen had dan wat er uiteindelijk is uitgekomen."

Oh, kwamen de verkiezingen alvast maar....

gast

#908 Asielzoekers Tsoenami alert!

2015-01-05 06:55

De mannen en vrouwen van de diverse takken van de in ons land praktisch als enige snel groeiende bedrijfstak; de zieligheidsindustrie , moeten vergenoegd in de handen gewreven hebben toen zij op TV de recentelijk in Italië afgemeerde boten  met asielzoekers zagen. Hoera, handel! was de kreet, en niemand die zich afvroeg hoe deze mensen meestal uit Syrië nu aan die 6.000 euro per persoon kwamen die zij voor een overtocht hadden neergeteld.

Even terug naar de oorsprong van het asielzoekers fenomeen : Het Vluchtelingenverdrag is in 1951 kort na de Tweede Wereldoorlog opgesteld. Het was oorspronkelijk bedoeld voor mensen die waren gevlucht door gebeurtenissen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. In het Verdrag is vastgelegd dat mensen die hun land ontvluchten met gegronde vrees voor vervolging niet mogen worden teruggestuurd naar een land waarin zij vervolging te vrezen hebben. Voor de goede lezer betekent dit, dat vluchtelingen niet persè in het land hoeven te blijven waar zij in ons geval de EU binnenkomen. Reden dan ook voor de Italianen, om duidelijk en luid voor de draaiende TV camera te zeggen dat de vluchtelingen kaartjes krijgen voor de doorreis naar o.a. Milaan van waaruit het laatste gedeelte van de tocht naar de landen van melk en honing kan beginnen.

Let wel, toen de 1e Wereldoorlog begon, heeft ons land miljoenen Belgen opgevangen, die hun land ontvluchtten, vanwege het oorlogsgeweld. Begrijpelijk, maar van de miljoenen zijn er na de oorlog slechts weinigen in Nederland gebleven. Zij vluchtten TIJDELIJK voor het oorlogsgeweld.

Nu ligt dit geheel  anders, want als je ziet welke procedure asielzoekers ( geheel gefinancierd door de Nederlandse belastingbetalers ) moeten afleggen om definitief in ons land te blijven (hoezo definitief????), terwijl de kans dat zij OOIT een economische bijdrage tot de Nederlandse samenleving zullen bijdragen, vrijwel nihil is, dan mag je toch de vraag stellen, waarom wij mensen uit andere culturen een definitieve plek in onze samenleving moeten geven.

Vanuit Ter Apel worden asielzoekers naar één van de aanmeldcentra in het land gebracht: Ter Apel, Den Bosch of Zevenaar. Op Schiphol is een speciaal aanmeldcentrum voor asielzoekers die met het vliegtuig naar Nederland komen. In het aanmeldcentrum krijgen asielzoekers de tijd om te rusten en zich voor te bereiden op hun asielprocedure. Deze zogenaamde rust- en voorbereidingstermijn duurt minimaal zes werkdagen. Gedurende deze periode krijgen ze voorlichting van VluchtelingenWerk en spreken ze met hun advocaat.  Advocaat ???? Hoezo , waarom  en het honorarium ?

Asielzoekers krijgen ook medisch advies tijdens de rust- en voorbereidingstermijn. Dit advies geeft aan of ze lichamelijke of geestelijke beperkingen hebben waarmee de IND rekening moet houden. Doofheid, bijvoorbeeld, trauma of homo zijn ? De IND onderzoekt ondertussen documenten en stelt de identiteit van de asielzoeker vast. Het zoveelste lachertje zoals inmiddels blijkt. Na de rust- en voorbereidings termijn komt de asielzoeker in de algemene asielprocedure terecht.

Een asielvergunning is bedoeld voor mensen die in ons land bescherming zoeken, bijvoorbeeld omdat ze worden vervolgd in hun land van herkomst. Wie komt hiervoor in aanmerking ? Een asielzoeker komt voor deze vergunning in aanmerking als hij:
  • vluchteling is volgens het Vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties. Dit betekent dat de asielzoeker in het land van herkomst gegronde vrees heeft voor vervolging vanwege zijn ras, godsdienst, nationaliteit, politieke overtuiging of seksuele geaardheid;
  • geen bescherming kan krijgen van de overheid in het land van herkomst;
  • een gezinslid heeft dat kort geleden een asielvergunning heeft gekregen (man, vrouw, minderjarig kind).

U ziet een ruimhartig beleid, want indien u het niet eens bent met b.v. de politiek welke in uw land bedreven wordt, kan dat een reden  voor asiel zijn. Dat betekent even kort door de bocht dat de helft van de Nederlanders inmiddels wel ergen asiel aan mag gaan vragen.

Mag de asielzoeker in Nederland blijven, krijgt hij eerst een tijdelijke vergunning. Voor iedereen is dit dezelfde tijdelijke asielvergunning. Onder bepaalde voorwaarden kan de Nederlandse overheid deze vergunning intrekken. Na vijf jaar komt een vluchteling in aanmerking voor een definitieve asielvergunning. 

De asielzoeker die deze definitieve vergunning nog niet heeft mag in ons land  maximaal 24 weken per jaar werken. Dat echter slechts onder de voorwaarden  dat hij of zij reeds 6 maanden of langer wordt opgevangen door het COA of een Gemeente en net COA een verklaring afgeeft dat een uitzetting niet aan de orde is.  Kosten voor de gemeenschap met  alle toeters en bellen circa € 250 miljoen per jaar !

Echter, los van de klakkeloos door het COA overal in het land gevorderde terreinen en gebouwen waar een asielzoekerscentrum wordt neergezet, ( nu ook weer problemen in den Bosch waar 600 tot 800 asielzoekers moeten worden ondergebracht ) hebben asielzoekers als zij eenmaal de status asielzoeker hebben ( zie boven ) recht op een dak boven het hoofd .

Dit betekent in goed Nederlands een huisvesting, die gemeenten binnen 3 maanden na aankomst moetentoewijzen ! Hoe lang wacht u al op een huis ? Dat de huisvesting uiteraard volledig is ingericht en de asielzoeker(s) een steunuitkering ontvangen, was u zeker niet ontgaan.

In 2014 tot 1-12 hadden zo’n  16.000 asielzoekers  recht op een huis. 

Maar , blijft u maar lekker rustig zitten !


Gast

#909 Waarom ook al weer Pegida ?

2015-01-05 07:15

De onbeperkte intocht van ongeletterde woestijnbewoners uit het Midden-Oosten en Afrika zal de val van het moderne Westen inluiden.

Bij de meeste asielzoekers gaat het om pure economische vluchtelingen, die gewoon in de sociale hangmatten van Europa op kosten van de Europese belastingbetaler willen liggen.
Nog lijken de politici en het goedmenschendom overwinningen te vieren, maar het zal als een kaartenhuis in elkaar donderen, want de stemming in ons land slaat steeds meer om.

Dubbel aantal asielzoekers in EU in vijf jaar

Raad van Europa: Nederland MOET illegalen opvangen!

Hof van Justitie van de EU: EU-landen moeten asielzoekers woning betalen.

Generaal Pardon kost 20 duizend euro per asielzoeker die mag blijven.

Afrikanen bestormen de Spaanse grens!

Duitse Politiek roept op : neem een asielzoeker in huis.

Asielwaanzin in Duitsland: “Vluchtelingen” vallen buurtbewoners aan en vernielen onderkomen. Buurtbewoner neergestoken

 

gast

#910 Leve de linkse kerk en meneertje Pechhold !

2015-01-05 07:19

Hier betalen wij de rekening dus voor:

Onder de grote groep Syriërs die in Nederland aanklopt voor asiel, zitten verdachten van oorlogsmisdaden. Dat blijkt uit opgevraagde cijfers van het ministerie van veiligheid en justitie

Eindhoven gooit ouderen uit tehuis om plaats te maken voor asielzoekers.

Asielzoekers opgevangen in luxe hotels!

Voedsel, kleding en onderdak zijn een recht voor alle dakloze vreemdelingen. Echter NIET voor de Nederlanders!

PvdA heeft gewonnen. Uitzetting asielzoekers onmogelijk!

 

gast

#911 Aantal nieuwe asielzoekers in Breda met verblijfstatus verdubbeld in 2015

2015-01-05 14:26

Breda moest in het eerste halfjaar van 2014 68 vluchtelingen huisvesten. In de tweede helft van dit jaar was dat al 98. Voor het eerste halfjaar van 2015 moet Breda woningen vinden voor 149 asielzoekers met een verblijfstatus. Hoppa 149 huizen van de toch al veel te krappe woningmarkt gehaald. Of mogen ze straks allemaal op landgoed Wolfslaargaan wonen ?

En onze kinderen dan ?

gast

#912 'Binnenkort Bed, Bad & Brood voor uitgeprocedeerde asielzoekers in Breda'

2015-01-05 14:28

Wethouder Patrick van Lunteren reageerde vrij duidelijk: “We herkennen de situatie en zien ook dat sommige mensen tussen wal en schip vallen. We staan in principe positief tegenover het realiseren van een basisvoorziening. Daar werken we dus graag aan mee, maar we willen het zorgvuldig doen.”

gast

#913 'Binnenkort Bed, Bad & Brood voor uitgeprocedeerde asielzoekers in Breda'

2015-01-05 14:29

Wethouder Patrick van Lunteren reageerde vrij duidelijk: “We herkennen de situatie en zien ook dat sommige mensen tussen wal en schip vallen. We staan in principe positief tegenover het realiseren van een basisvoorziening. Daar werken we dus graag aan mee, maar we willen het zorgvuldig doen.”

 

Inderdaad SP,  doe je best want oh oh wat gaat de opvang van verslaafden goed (overigens ook voor meer dan 90% Afrikanen)

gast

#914 Frankrijk

2015-01-08 06:52

Verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik hou mijn hart vast voor wat ons nog te wachten staat. En hoe reagren de linkse politici in frankrijk ? Ze tweeten dat het 'jongens' zijn van Le Pen om met een verschrikkelijke aanslag zo meer mensen in het rechtse kamp t ekrijgen'. Typisch voorbeeld van linkse gutmenschen op hun roze wolk. Van mij mogen ze dit soort idioten gelijk naar IS sturen

gast

#915 Alle Nederlandse gekkies over Parijs op een rij / Multiculti project X

2015-01-08 06:59

Op Marokko.nl is natuurlijk de eerste stek waarde Nederlands-islamitische tijdsgeest gepeild kan worden. 
- Amine: "Daders zijn onbekend, maar dit tijdschrift staat bekend met het aanvallen en beledigen van de Islam. Daar betalen ze nu duidelijk de prijs voor."
- Muslimah1987: "Wie de profeet salla allahu aleyhi wa salaam bespot en beledigd mag dood."
- Playstation: "profeet belachlijk maken is pas triest, ze zijn al vaker gewaarschuwd die blad, ze willen niet luisteren."
- hamzamaffia2060: "ik wil ook kalashnikov:("
- UtrechtseJihad: "Sterker nog; moet wettelijk gezien dood. Maar dan wel in een Islamitische staat, met als norm de tussenkomst van een rechter, en niet op eigen houtje in Frankrijk of Nederland. We zijn geen barbaren. De doodstraf is iets wat niet ontkent kan en mag worden, maar ook dit dient met beschaving te gebeuren. Je gaat niet van de 1 op het andere moment bv je buurman neersteken omdat hij je profeet heeft beledigd." 
En ga zo nog maar twintig pagina's verder. Nog meer gekkies? Tuurlijk!


Het Geijkte GroenLinks Gekkie:

Zou het kunnen dat le Pen een paar jongens op pad heeft gestuurd om mensen meer op haar lijn te krijgen? Iedereen kan wel iets roepen.

buurtbewoner

#916 #886 Geen PVV in onze stad2014-12-22 08:16 liever 100 asielzoekers in mijn straat, dan 10 PVV-ers in

2015-01-08 07:04

Ik hoop van harte dat er dan van die 100 azielzoekers 1% oorlogsmisdadiger is uit Syrie en dat die precies naast jou komt wonen. Ik hoop van harte dat je zo geintimideerd zal raken dat je allen nog naar de straat durft te kijken en 24 uur per dag op je tenen moet lopen om die persoon niet per ongeluk te beledigen of boos te maken. En als zo'n gek dan iemand vermoord, hoop ik dat het je van jouw naasten is, zodat je de rest van je leven kan nadenken of je de goede keuze hebt gemaakt.

gast

#917 We zijn het zat

2015-01-08 07:09

Inmiddels zijn er al 11 doden na de overval op het redactiekantoor van Charlie Hebdo in Parijs, een soort tegenhanger van onze Geenstijl. Een aangeschoten agent op straat, smekend voor zijn leven, geexecuteerd.

En onmiddellijk gebeurde er datgene wat in ieder land gebeurt, namelijk dikke krokodillentranen huilende politici en binnekort ongetwijfeld weer een analyse van wat er allemaal verkeerd ging door een parlementaire commissie van uitgerangeerde politici die hun zakken blijven vullen, waarbij zoals ik het kan inschatten, de hand niet in de eigen politieke boezem gestoken zal worden.

Zie ook de door de Duitse overheid met name Merkel en de Duitse president Gauk georchestreerde tegenactie  tegen de Pegida beweging.  Alle media werden ingschakeld, want “Fremdenhass “nee dat wil men in Duitsland niet, dus werden tal van Duitsers door overheid en kerken opgetrommeld om er voor te zorgen dat de Pegida aanhangers ( WAT U DAAR OOK VAN MOGE DENKEN ) in Keulen niet konden demonsteren.

Hoe lang zal het nog duren tot de vlam echt in de pan slaat, ofschoon 11 doden in Parijs er aardig op begint te lijken, en de bevolking de hypocriete leugentjes van de politiek niet langer slikken.

gast

#918 Voorbeeld Duitsland: PEGIDA-Noorwegen houdt eerste demonstratie op 12-01-2015

2015-01-08 13:49

Worden de Europeanen wakker? Gaat er een ruk door Europa? In Noorwegen organiseren burgers via Facebook een protestmars naar het voorbeeld van PEGIDA-beweging in Duitsland. Via Facebook worden de Noren uitgenodigd om aanstaande maandag deel te nemen aan de wandeltocht onder de Duitse naam “PEGIDA”. De demonstranten willen met vlaggen door de binnenstad van Oslo lopen.

 

Niet dat slappe 'saamhorigheids' gezwam van Rutte dus.

gast

#919 leuker kunnen we het niet maken, ook niet makkelijker

2015-01-08 13:59

Wij autochtonen (wat een rotwoord is dat toch; ik was vroeger gewoon ‘Nederlander!) dienen er alleen maar voor om belasting te betalen. En ons belastinggeld wordt nauwelijks voor ons gebruikt, maar hoofdzakelijk voor:

– de zielige neger in Afrika
– de ‘asielzoeker’ die hier geheel gratis leeft
– het ‘koningshuis’ dat zich in schaamteloze weelde baadt
– de riante salarissen van de EU-bobo’s!

Ik ben er helemaal moedeloos door geworden, ook omdat ik een ‘racist’, een ‘nazi’, een ‘egoïst´ die de armen op de wereld niet wil helpen word genoemd, en het wordt alleen maar erger, omdat er nog steeds vele parasieten worden geïmporteerd! Er komt geen eind aan de toestroom; hoe moeten wij de kosten voor deze ‘elitaire’ idioten in vredesnaam blijven ophoesten? En waarom worden we niet door de overheid beschermd tegen de import van besmettelijke ziektes, geweld en haat ?

Wat gevaarlijk dat de ‘gutmensch’, die absoluut een masochistische inslag moet hebben, nog steeds blaat dat wij niet moeten zeuren, omdat we het hier nog steeds veel te goed hebben, vergeleken met ‘andere landen’. Het is immers allemaal onze eigen schuld, omdat we op ‘veel te grote voet’ hebben geleefd en ‘onze onze voorouders in de koloniale tijd landen hebben bezet' .


Gast

#920

2015-01-09 18:04

Wat een gore bende aan de nassausingel en rijngraafstraat, het afval hoopt zich daar op en wordt niet schoongemaakt. Ben haast geneigd om zelf een middagje te gaan prikken want dit kan echt niet meer, erg goor en onhygiënisch. Zo'n kleine moeite gemeente om hier iets aan te doen, jullie kunnen wederom een klacht verwachten, al zijn jullie mijn vorige klaarblijkelijk nog aan het verwerken. Zucht. Om te janken, wat een bende. Dit overstijgt het gebruikelijke straatafval dat je in een binnenstad kunt verwachten. Zo zonde om je binnenstad zo te laten verpauperen.


Gast

#921

2015-01-10 12:34

Ik stem nooit meer links! Huilende hypocrieten. Zodra je de NPO aanzet, gezeur over moslimhaat zus, moslimhaat zo, de racistische blanke Hollanders (zucht, Prem Radhakisun gisteravond) Een of andere Groen Linkse biomuts die Le Pen de schuld weer wist te geven. Gelukkig nog dappere mensen als Hans Teeuwen die zeggen waar het op staat. 

Intussen spreek ik vooral bange allochtonen die hun vluchtplannen aan het maken zijn. Sinds Salman Rushdie, 911, IS, moord op v Gogh, bedreiginge Hirshi Ali en Wilders, Rotherham, asielzoeker Tsunami's, toenemende blankenhaat op internet, en oproepen van haatimams in eigen land, berichten over infiltratie in mn de PvdA (he, clientalisme in Rotterdam, Amsterdamse stadsdeelraden en ons eigen Breda, waarbij homo haat, loyaliteit aan buitenlandse moslimfundamentalisten als Erdohan) aanslagen in Madrid, Londense Metro, gewelddadige anti Israel demonstraties (he, stink SP) toegenomen apartheid (apart zwemuurtjes voor mannen, apart ingangen voor vrouwen, jodenhaat, homohaat etc etc kunnen we inderdaad stellen dat het vooral de moslims zijn die zich bang moeten voelen. Sjonge jonge jonge. Slachtoffergedrag floreert weer. Intussen komt die burgeroorlog steeds dichterbij. 

Inderdaad, wij worden asielzoeker. Oh ironie.....

 

 

 

 

 

gast

#922 Linkse kerk

2015-01-12 07:33

Ik ben niet bang voor moslims, of voor islam fundmentalisten. Ik ben bang voor politici die ervoor gezorgd hebben dat door hun beleid Nederland is verworden tot een land waarin geweld en godsdienstwaanzin de ruimte krijgen. Bang voor politici die ontkennen én toestaan dat geweld en godsdienstwaanzin in moskeeën, internaten en gevangenissen gepredikt worden. Bang voor politici die onze normen en waarden, onze rechten verkwanselen al naar gelang de eerste de beste stem die ze uitkomt.

Het wordt tijd dat politici beseffen dat vrijheid van meningsuiting ook geldt voor knuffelaars als Van Aartsen, voor anti-koningshuisdemonstranten, journalisten en cartoonisten. Het wordt tijd dat politici beseffen dat we niet in een islamitisch deel van de wereld leven, tijd dat politici die jihadistische inwoners, burgers van Nederland duidelijk maken, desnoods op hardhandige wijze, dat iedereen in Nederland recht op vrijheid en veiligheid heeft. Ook als ze vrouw zijn. Of een mening hebben die je niet aanstaat.

Want degenen die de trekker overhalen, zijn niet altijd de schuldigen. En de mensen die aan de deur staan, de mensen die bellen? Die weten dat maar al te goed.

gast

#923 Ondertussen in Nederland

2015-01-15 16:13

Klein Eritrees jongetje (hier via gezinshereniging) vraagt aan zijn moeder
Mama wat is dat, democratie waar men zoveel over spreekt ?

Wel Eliah. Dat is wanneer iedere Nederlander,iedere dag naar zijn werk moet gaan.
En erg hard moet werken, en veel belasting daarvan het verdiende geld moet betalen.
Zodat wij alle voordelen kunnen plukken, zonder er iets te voor moeten doen!

Zoals gratis wonen, naar ziekenhuis, voedsel,kinderbijslag voor onze vele kinderen, met onze nieuwe auto rijden, etc, etc.

Ja maar mama zijn zij dan niet boos op ons???

 

Natuurlijk jongen en dat is wat wij racissme noemen!!!

buurtbewoner

#924 Illegalen vinden Ter Apel te min en D66 geeft ze gelijk

2015-01-15 16:20

In telegraaf van vandaag

Twee uitgeprocedeerde illegalen die van staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) onderdak in Ter Apel hebben gekregen, halen daarvoor hun neus op omdat ze in de grote stad willen wonen. Teeven constateert dat „met enige verbazing”.

Na een gang naar de Haagse rechter kregen twee vreemdelingen gelijk dat ze recht hebben op bed, bad en brood. Daar gaat Teeven tegen in beroep, maar in de tussentijd mag het uitgeprocedeerde duo van hem slapen in Ter Apel, waar al een opvanglocatie is. De twee maken daar echter geen gebruik van, ondanks de gang naar de rechter om juist dit voor elkaar te krijgen.

'Plagerij'

D66 toont begrip voor de twee vreemdelingen. Kamerlid Schouw vindt het ’een plagerij’ van Teeven om ze naar Ter Apel te sturen. „Deze problematiek speelt in de grote stad.” VVD-Kamerlid Azmani wordt woest van die opmerking: „Moeten we ze dan opvangen aan de Keizersgracht, de Herengracht of Lange Poten?” De liberaal vindt het ’een absurd idee’ van D66.

De VVD wil uitgeprocedeerde vreemdelingen liever helemaal niet opvangen. Door een uitspraak van de Raad van Europa lijkt Teeven er toch aan te moeten geloven.

 

 

Ten eerste : Raad van Europe kan alleen advies geven en niet iets bindend voorschrijven. Ten tweede: Zoveelste bewijs van mentaliteit van deze bloedzuigers. Maak landgoed Wolfslaar maar alvst vrij voor de nieuwe elite !

gast

#925 Saoedi-Arabië: Fatwa tegen de sneeuwpop

2015-01-15 16:28

Als iemand er tot nu toe nog aan twijfelde dat de islam één groot krankzinnigengesticht is, dan zou diegene nog eens heel goed moeten nadenken bij het horen van deze fatwa. Saoedi-Arabië, eigenlijk een islamitische theocratische staat, heeft nu een fatwa uitgevaardigd tegen alle sneeuwpoppen, hoewel men zich nauwelijks kan voorstellen dat het kan sneeuwen in Saoedi-Arabië.

 

De feiten:

Tot 5% islam in een samenleving --> sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.

· 5% tot 10% islam --> vrijheid van meningsuiting wordt aangetast, oorspronkelijke bewoners weggejaagd, segregatie en politieke onrust.

· 10% tot 25% islam --> verregaande onlusten en destabilisering van de samenleving.

· 25% en meer islam --> Zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.

· 50% of meer islam: Totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs, gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd, geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.