Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

gast

#826 Het is wachten op cultuurverrijking door de alleenstaande eritreers en somaliers

2014-12-03 14:16

28-11-2014: Bristol child sex gang: seven Somali men jailed for grooming and raping underage girls

The gang of seven, aged between 18 and 22, told their victims it was their 'culture and tradition' to be raped and shared for sex

Seven Somali men who groomed and raped vulnerable underage girls and passed one victim around at a "sex party" have been jailed.

A judge told the ringleader of the gang: "You were merciless - and you can expect no mercy from me."

Said Zakaria, 22, was jailed for 11 years for organising a "sex party" at a hotel where one 13-year-old girl was raped four times by three different men.

The gang join six fellow Somali men already in jail following an earlier trial for similar sex offences against other girls.

In total 13 Somali men have now been jailed for a total of 115 and a half years.

Bristol Crown Court heard how the seven - aged between 18 and 22 - told their victims it was their "culture and tradition" to be raped and shared for sex.

 

"You behaved without humanity, and simply took what you wanted, leaving your victim totally humiliated.

"You were merciless and you can expect no mercy from me - nor shall you receive any."

asiel zoeker

#827 Re:

2014-12-03 14:51

#8: -  

je zou zelf maar uit je land moeten vluchten.Of misschien voor jouw beeldvorming, "je zou maar uit je huis moeten, omdat je daar niet veilig bent.   Ben je blij dat je dan ergens een veilig onderkomen kan krijgen en wordt opgevangen.

 

omwonende Koepel

#828 # 827

2014-12-04 09:46

Helemaal mee eens. Oorslogsvluchtelingen (van welk geloof of afkomst dan ook), dienen altijd te worden opgevangen. Profiteurs daarentegn kunnen we missen als kiespijn, evenals het hele circus aan liefdadigheidsindustire en asiel-advocaten eromheen. Hoogste tijd om de mensen die het echt nodig hebben goed te ondersteunen. Zij verdienen echt beter dan een cel van 2 x 5 mtr voor een heel gezin !

 

 

gast

#829 Achterban SP blijkt bepaald niet achterlijk. Het zijn de politici zelf

2014-12-04 09:51

Deborah Jongejan interviewde gisteren het Turks-Koerdisch SP Kamerlid Sadet Karabulut voor Het Parool. Jongejan meldt daarin dat Karabulut erkent dat ook onder de achterban van de SP het gevoel leeft ‘dat Nederland zijn identiteit verliest door de komst van migranten met een andere cultuur en religie’. Dit is groot nieuws. Begint links Nederland eindelijk wakker, nuchter en moedig te worden? Nog zo’n onverwacht uitspraak vanuit die hoek: “Dat de PVV zo groot is, komt mede doordat de gevestigde partijen de afgelopen jaren zo hebben gefaald”. Hè-hè, licht begint te gloren links in de horizon. Niettemin Karabulut voelde zich ‘persoonlijk geraakt’ door de standpunten van PVV-Kamerlid Machiel de Graaf over moslims, moskeeën en het gevaar dat de Nederlandse identiteit verdwijnt ‘via de baarmoeder’, de relatief hoge geboortecijfers bij moslims zeg maar, meldde Jongejan. Maar De Graaf heeft toch ook het gevoel van de eigen SP-achterban verwoord. Wat is dan het probleem van Karabulut? “Maar de PVV misbruikt de angst voor verandering en voedt het wij-zij denken. Dat is gevaarlijk”, verklaart Karabulut. Dat is vreemd. De PVV misbruikt niets, zij verwoordt de angst die ook bij de SP-achterban leeft. Dat zei zij zelf. En waarom zou het wij-zij denken gevaarlijk zijn? Het heel leven bestaat bij de gratie van dat onderscheid. Wij mannen van Mars en zij, vrouwen van Venus verschillen van elkaar. Wij, de bewoners van Amsterdam, wij leden van de FNV, wij kerkgangers, wij vegetariërs, wij gekozenen etc… hebben andere gewoontes en voorkeuren dan zij, de anderen. Iemand heeft blijkbaar ooit geroepen dat het wij/zij-denken niet correct is en het papagaai-circuit kwam op gang, kritiekloos. Grote onzin.

Prof. Pinto | 04-12-14 

gast

#830 DK: 27% van de immigranten van de 2e generatie uit het Midden-Oosten en Afrika in

2014-12-04 12:20

Gewoon, ter info:

Jonge mannen met een niet-westerse migratieachtergrond zijn buitenproportioneel vertegenwoordigd in de criminaliteitsstatistiek. De cijfers van “Danmark Statistik” voor het jaar 2013 spreken duidelijke taal.

27% van de mannelijke nakomelingen van immigranten uit niet-westerse landen in de leeftijd tussen 20 en 24 jaar werd in het jaar 2013 wegens een misdrijf veroordeeld. De nakomelingen van immigranten uit westerse landen in dezelfde leeftijdscategorie en de etnische Denen maken 13% respectievelijk 11% uit.

Volgens informatie uit het statistisch onderzoek komen de meeste criminele migranten uit het Midden-Oosten en Afrika.

Bij de criminele migranten gaat het hoofdzakelijk om Libanezen, “Joegoslaven”, Turken, Marokkanen en Somaliërs. In het jaar 2013 werden mannen uit deze groep tweemaal zo vaak veroordeeld als gemiddeld.

Gelukkig is dat in Nederland niet van toepassing (lees: wordt ieder onderzoek hiernaar ondermijnd door de asielindustrie).

gast

#831 Opeens heb je het. Je wordt SOMALISCHE PIRAAT!

2014-12-05 08:12

Frankrijk dacht, wat Nederland kan, kunnen wij ook. Nederland verleende als enige EU-land asielopvang aan veroordeelde Somalische piraten. Lees en geniet wat de socialisten in Frankrijk hebben verzonnen in samenwerking met de Franse asieladvocaten. LEVE EUROPA !

 

Van de website geen stijl: 

9000 euro schadevergoeding voor Somalische piraten die iets te lang zonder aanklacht in voorarrest hebben gezeten. Dat kan gewoon, in de EU-provincie Frankrijk. Hoe kan dat? Omdat militairen op missie - zoals piratenjagen voor de kust van boevennest Somalië - zich moeten houden aan Europese standaarden. Een daarvan is: als iemand opgepakt wordt, moet die zo snel mogelijk voor een goede echtbank verschijnen. Geen Somalische rechtbank dus, en daarom werden de piraten naar Rennes (Frankrijk) gebracht. Daar duurde het alsnog twee dagen voor ze voor een rechter verschenen, EN DAT MAG DUS NIET. Gevolg: schadevergoeding tot 9000 euro per persoon, maal zeven piraten. Ter vergelijk: het BBP per hoofd van de bevoling in Somalië is ongeveer 100 euro. Per jaar. (Cijfers: VN, 2012.) Piraterij is dus gouden handel: 2 dagen in een Franse cel staat gelijk aan 90 jaar werken voor je geld in Somalië. En als bonus zijn de heren ook nog op borgtocht vrijgelaten, in Frankrijk 1 Wat ze precies gedaan hadden, vraagt u? De qatkauwende qutpiraten hadden in 2008 een cruiseschip en in 2009 een privéjacht gekaapt. Er waren in het tweede geval 70 (zeventig) special forces commando's, drie Franse marineschepen en 1 Duitse, en een C-130 Hercules nodig om het schip terug te veroveren. Daarbij liet ook nog 1 burger het leven. (Wiki). De hele uitspraak staat hierrr. Er is geen énkele eerlijke, faire insteek aan dit verhaal te geven. Het enige argument dat je kunt inbrengen, is dat een goed rechtssysteem staat of valt bij strikte naleving van de eigen gecreëerde regels & voorwaarden. Alleen worden die nu - tot groot tandenknarsen van eenieder die dit leest - tégen de rechtshandhavers gebruikt om een stel kans- en gewetenloze Somalische piraten met een flinke zak geld binnen de muren van Fort Europa vrij te laten. Goed bezig, Europees Hof. Yo ho & a bottle of rum.

 


Gast

#832

2014-12-06 18:24

Goed bezig COA...weer een vechtpartij in Budel, waarbij een 17- jarige asielzoeker zwaargewond is geraakt. Topbeleid. Complimenten. 

Omwonende

#833 het kan dus wel goed gaan

2014-12-07 13:15

fijn dat de opvang in Breda volledig probleemloos gaat. Hopelijk neemt dit bij enkele anderen het vooroordeel weg dat een AZC synoniem staat voor problemen.


Gast

#834 Re: het kan dus wel goed gaan

2014-12-07 18:31

#833: Omwonende - het kan dus wel goed gaan 

 Hahaha droom lekker verder! De samenstelling wisselt voortdurend, dat het nu (nog) rustig is, (denk aan het koude winterweer en de eerste aarzelingen, men is nog niet gewend, ik hou mijn hart vast voor de zomer) wil niets zeggen over de toekomst, en daarnaast blijkt continu dat bestuur en COA zwaar onbetrouwbare partijen zijn. Waar denkt u dat die overgeplaatste oproerkraaiers terecht komen? Maar goed, u krijgt uw zin, er staan weer duizenden te dringen, volgend jaar alleen nog maar meer, dus u kunt er vast nog wel een paar op uw zolderkamertje kwijt. Of wellicht mijn gescheiden collega met drie kinderen die nu bij haar bejaarde ouders ingetrokken is? Of de ex- buurman die nu noodgedwongen in zijn auto woont, want huis door de meedogenloze banken aan opkopers verkocht? Zij kunnen vast ook bij u terecht, nu er geen woningen meer voor hen zijn. Ook de koepel lekker volproppen met asielzoekers, Brabants platteland volstouwen, huurwoningen direct door zetten. PVV gaat nog groot worden. Dat is spijtig maar volledig begrijpelijk.


Gast

#835 Re: het kan dus wel goed gaan

2014-12-07 18:36

#833: Omwonende - het kan dus wel goed gaan 

 Ze kunnen nog wel bij #833 in huis, die heeft er geen problemen mee. Verders: bejaarden op zaal, militairen in erbarmelijke omstandigheden in Mali daar horen we links niet over. Gaat het over asielzoekers ( grr je bent toch gevlucht, zeikerds!) dan zal de zieligheidsindustrie vast weer in volle oorlogssterkte aan komen rukken. En passant ligt het vast ook nog aan ons, racisten, zo niet, dan toch. Tijd voor verkiezingen! Waar is Rita Verdonk gebleven? Waar blijft de nieuwe Pim Fortuin? Help!

Asielzoekers in AZC Budel delen met vijven een slaapkamer: ‘Dat gaat niet samen’

BUDEL - Asielzoekers in de voormalige Nassau-Dietzkazerne in Budel zitten met z’n vieren of vijven op één kamer. Volgens een van de bewoners van het AZC leidt dat tot opstootjes. “We zijn grote mannen, dat gaat niet samen.”

“Deze nacht heb ik maar twee uur geslapen. Het is verschrikkelijk”, vervolgt een Syrische asielzoeker zijn verhaal. Het asielzoekerscentrum biedt onderdak aan 1200 vluchtelingen uit Syrië en Eritrea. 

'Vaker opstootjes'
Zaterdagnacht gingen twee Syriërs met elkaar op de vuist in het asielzoekerscentrum. Een 17-jarige jongen raakte ernstig gewond.

“Ik heb niks gezien van wat er vannacht is gebeurd, maar ik heb wel dingen gehoord”, vertelt een andere bewoner, vroeger arts in Syrië. “Er zijn hier wel vaker opstootjes. We zitten met zoveel verschillende mensen bij elkaar.”

'Waarom?'
De voormalig arts slaapt op een kamer met een man die in Syrië in de gevangenis zat. “We hebben verschillende normen en waarden, maar we moeten wel samen leven. Toen ik hoorde dat de ruzie vannacht tussen twee Syrische mannen was, brak mijn hart. We komen uit hetzelfde land, we hebben hetzelfde vlees en bloed en toch vechten ze met elkaar. Waarom?”

gast

#836 z’n vieren of vijven op één kamer gaat niet ?

2014-12-08 07:11

Ik ben gelegerd geweest op de Nassau-Dietrich. Een standaard slappkamer is voor 6 man. Waarom kunnen / konden er wel zes militairen slapen, maar geen 4 a 5 asielzoekers ? Je slaapt in een stapelbed, dat is waar en je hebt een eigen locker en gedeelde douche, maar is dat nu zo'n ramp ?

Blijkbaar toch niet zulke ' grote mannen' . Wat me ook opvalt is dat er wel ontzettend veel' artsen' deze kant opkomen. Vrijwel iedere vluchteling die wordt geinterviewd zegt zelf ' arts ' te zijn. Is dit zo'n  verhaal om maar gemakkelijker een verblijfsvergunning te krijgen of is de hele medische wereld op de vlucht ?

gast

#837 DUITSLAND SLUIT EERSTE MOSKEE

2014-12-08 07:24

Terwijl in Nederland de linksmensen nog najengelen over de spreekbeurt van meneer De Graaf van de PVV (die riep dat er moskeeën gesloten moesten worden) hebben ze bij de Oosterburen de PVV-theorie maar overgeslagen en zijn ze aan het praktijkgedeelte begonnen - het daadwerkelijk sluiten van moskeeën dus. Dit schrijft ' Der Spiegel' . Maar wat lezen we vandaag in de Nederlandse media? IS Moskee door politie ' op sokken' doorzocht.  Hallo Nederlandse pers. Het nieuws is niet dat politie-agenten met hoesjes over de schoenen een moskee hebben doorzocht. Het nieuws is dat Duitsland voor het eerst de politie een Islamitisch Godshuis heeft gesloten wegens aanzetten tot HAAT en OPROEPEN tot geweld. 

Wordt het hier ook niet eens tijd om gewoon alle IS aanhangers, inclusief radicale Imams gewoon te laten vertrekken naar hun eigen hel  ? Aboutaleb heeft gelijk. Niet tegenhouden, maar laat die mensen aub gaan. Alleen, zijn ze daarna nooooit meer welkom.

Zo kunnen al die radicale elementen mooi plaats maken voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en wel goed willen.

 

gast

#838 Den Haag en Coa hebben minachting voor eigen bevolking

2014-12-08 10:41

Weer onlusten in een asielzoekerscentrum in Budel en deze keer met een zwaargewonde, waardoor er o.a. een ambulance helikopter moest worden ingezet, naast uiteraard een 60 tal politieagenten die de zaak moesten zien te kalmeren. Ook deze keer weer ruzie tussen twee inwonersgroepen, Syriërs en door drank benevelde Eritreeërs . En het is niet zo moeilijk voorspelbaar dat er binnenkort echte ongelukken gaan ontstaan, waarbij ook de omwonende Nederlanders het slachtoffer gaan worden.

En weer zoals wij inmiddels van hem gewend zijn, neemt Staatssecretaris Fred Teeven geen actie. Volgens eigen zeggen is hij al lang blij dat hij de toevloed van asielzoekers nog aankan en is er geen mogelijkheid de vluchtelingen te scheiden naar nationaliteit.

Wat wij echter en met ons velen niet begrijpen, waarom ons land samen met nog enkele bij der asielzoekers favoriete bestemmingen als een rioolput moet functioneren voor het opnemen van vluchtelingen. Is het dan echt zo dat de zieligheidsindustrie,  de overheid zo weet te chanteren dat er dit jaar 80.000 asielzoekers ons land binnen mogen, waarmee ons Nederland in verhouding met het aantal eigen inwoners de grootste opvangbestemming is ter wereld !!! 

Wij kunnen ons nog enigszins voorstellen dat ons land Syriërs opneemt. Het land verkeert in oorlog en de met name armere bevolking tracht te vluchten, ofschoon je de vraag moet stellen dat indien je voor een  familie van 4 personen je de prijs voor de overtocht geschat op 20.000 euro kunt betalen, het hier wel om echte asielzoekers gaat en geen economische gelukszoekers net als uit de verschillende Afrikaanse landen en……. Eritrea.

 

Zou iemand in den Haag zich eens verdiepen in de etnische achtergronden van de Eritreeërs en de wijze waarom zij door Afrikaanse buren worden beschouwd dan  zou de kraan voor de toestroom van Eritreeër gauw worden dichtgedraaid.

In Eritrea zou een dictatuur heersen onder leiding van Isaias Afewerki die weinig symphatie toont voor de vrijheid van meningsuiting. Nu kennen wij wat dat betreft nog wel wat landen waar dit net zo is en zien daar vandaan geen vluchtelingen naar ons land komen. Echter net als bij ons de zieligheidsindustrie een zeer bloeiende activiteit geworden is waarmee  heel veel geld verdiend wordt, is hetzelfde in Eritrea nu ook het geval. Een reisje Nederland kost al gauw 6 – 8.000 euro.  En…. onmiddellijk na het verlaten van de Libische wateren , zeg maar na ongeveer 40 kilometer varen, ontvangt de Italiaanse marine een noodsignaal en ondanks het feit dat b.v. Lampedusa nog ruim 140 kilometer verder is, wordt er hulp geboden.

Dus is de snelste route naar de honingpotten, de route via Italië, dat zelf een meester is in het doorschuiven van vluchtelingen.

gast

#839 IK HOU VAN HOLLAND, MAAR HOE ZIT HET MET DE HOLLANDERS?

2014-12-08 10:48

De wereld kunnen wij niet veranderen, hongersnood kunnen wij niet stillen. Ziekten en honger worden door de bewoners van bepaalde landen vaak zelf veroorzaakt. Nee, ik ben geen onmens, maar na 50 of meer jaren van hulp aan armen zijn we verder van huis dan ooit. De enigen die beter worden van inzamelingen zijn diegenen die de buit verdelen. De armen zijn nog net zo arm als voorheen en nog even ziek!

Over enkele maanden weer verkiezingen. Oh ja, mensen hebben genoeg van de PvdA, van VVD-Rutte. Misschien is GroenLinks een optie? Ja, windmolens en duurbetaalde groene stroom, verder komen ze niet en toch gaan ze omhoog in de peiling! Dan hebben we onze rijzende ster D’66, in feite een zeer haatdragende partij, een partij tegen autochtone Nederlanders en vooral tegen Wilders.

Alles en alles is de laatste jaren voor Nederlanders, die ooit een pensioen opbouwden en dachten goed verzorgd te zijn, in de grond geboord! En TOCH kiezen ze opnieuw voor NOG MEER neergang, minder vrijheid, minder zorg! Ik vraag mij werkelijk af of ik de idioot ben (en met mij de vele anderen) die dit ziet, die de val van Nederland aan ziet komen (en niet alleen van Nederland).

 

De komende verkiezingen in Nederland zijn opnieuw heel belangrijk. Het zoet houden van de Nederlanders die wat twijfelen, is weer begonnen. Wie ben ik dat ik mij afvraag hoe het mogelijk is dat de meeste Nederlanders opnieuw in “goede verhalen” gaan geloven? Veel vaderlanders geloven schijnbaar graag in sprookjes, hoewel ze de naam hebben van “nuchtere Hollanders”.

gast

#840 Politiek

2014-12-08 11:42

De grijze PvdA en D66 mannetjes leven in hun eigen academische wereldje. Ze hebben werkelijk geen idee van de werkelijkheid in de oude arbeiderswijken, of in de overloopgemeenten, of in de nieuwe grote stadswijken. Ze hebben echt niet het flauwste benul hoe diep de massa immigratie en de globalisering en de ontmanteling van de verzorgingsstaat hebben ingegrepen in de Nederlandse maatschappij. En ze juichen de uitverkoop van nederland richting Brussel alleen maar toe.

En dit stelt me dan wel weer gerust. Want we weten één ding zeker: die PvdA komt nooit meer terug en D66 zal nooit, maar dan ook nooit regeren.

bewoner

#841 Wie betaalt de veerman ?

2014-12-09 13:19

Ik wilde vanochtend pinnen bij Rabo op Oude Vest. 6 Eritreers en 2 Syriers voor me. Waarschijnlijk was het betaaldag bij het COA. Daarna naar de AH. Sta ik weer in de rij, omdat alle Eritreers een nieuwe telfoonkaart nodig hadden. Tijd genoeg om tijdens het wachten eens na te denken.

Dat Syriers vluchten, daar kan ik inkomen. Wat Eritreers hier komen doen is me nog steeds niet duidelijk en niemand is tot op heden met redelijke argumenten gekomen waaruit nog maar een heel klein beetje zou kunnen blijken dat het niet puur economische motieven zijn waarom ze hierheen komen. Wel verbijsterend het gemak waarmee ze allemaal direct - gezellig keuvelend- de weg naar de pinautomaat weten te vinden. 

Een ding staat als een paal boven water. Vluchtelingen uit Syrie betalen 6.000 euro om hier te komen. Eritreers betalen in totaal 10.000 euro om in Ter Apel te komen. Had iedereen die 'op de vlucht was' dit cash klaarliggen toen ze hals over kop hun huis moetsen verlaten of zijn alle banken gewoon open en heb je daar niet zoals in Nederland een maximaal opname tegoed ? En waarom zeikt een bank in Nederland als je zo'n bedrag wilt ophalen en moet je dat 3 weken van tevoren aanvragen ? Blijkbaar niet in het buitenland en zelfs niet als duizenden mensen allemaal cash hun geld éven' ophalen?? Alleen al in Nederland, eerste 10.000 Eritreers x 10.000 euro pinnen = 100.000.000 euro ? En geen minister of bankpresident die ropet help er is een kapitaavlucht gaande (even los van het feit dat in heel Eritrea niet zoveel geld te vinden is).

Het gemiddelde jaarinkomen in Eritrea is ongeveer 327 euro. Dat betekent 33 jaar sparen voor een overtochtje. Zelfs als je van een hele familie al het geld bij elkaar sprokkelt kom je hier in 10 jaar nog niet aan. M.a.W fie fund deze massa-immigarie om Europe te destabiliseren ? Zijn het de Saudi's ? Of is het misschien Teheran, die onder ayatollah Khomeini al jaren geleden de basis hebben gelegd voor de bouw van Moskeeen en het sturen van radicale Imams ?

Afijn hun brood is uiteindelijk onze dood, tenzij de randdebielen in Den Haag en Brussel nu echt radicaal het roer omgooien (wat nooit zal gebeuren). 

gast

#842 Multicultuur in één land leidt tot conflicten

2014-12-10 13:41

In een artikel in de Financial Times stelt Tony Barber dat er de komende decennia 55 miljoen Afrikanen naar Europa zullen komen, tien procent van de huidige bevolking. Barber beroept zich daarbij op rapporten van de Europese Unie zelf. De enorme aantallen immigranten uit vreemde culturen zullen de saamhorigheid en stabiliteit van de oorspronkelijke samenlevingen ongetwijfeld ondermijnen. Dat is althans de mening van de Chinees-Filipijns-Amerikaanse professor aan Yale University Amy Chua.

Waar enerzijds het benutten van de vaardigheden van allerlei minderheden tot welvaartsgroei en macht leiden, leidt daarnaast in vrijwel alle gevallen multiculturele tolerantie tot instabiliteit, sociale ontwrichting en uiteindelijk verval van de landen. Multiculturen in één land leiden tot conflicten, haat en geweld schrijft Chua. En zij kan het weten, want zelf een -zeer geslaagde- migrant.

Haar opvattingen sluiten aan bij die van Samuel Huntington, die in zijn boek ‘Who are we?’ min of meer hetzelfde beeld schetst:

‘America was founded by British settlers who brought with them a distinct culture, including the English language, Protestant values, individualism, religious commitment, and respect for law. The waves of immigrants that later came to the United States gradually accepted these values and assimilated into America’s Anglo-Protestant culture. More recently, however, our national identity has been eroded by the problems of assimilating massive numbers of primarily Hispanic immigrants and challenged by issues such as bilingualism, multiculturalism, the devaluation of citizenship, and the “denationalization” of American elites.’

Chua wijst op het belang van een gemeenschappelijke taal, geloof en cultuur. Zijn de verschillen te groot, dan resulteert dat uiteindelijk in chaos en verval.

Als Chua gelijk heeft en dat zou kunnen, want zij baseert zich op jarenlang vergelijkend onderzoek, dan is -in het licht van bovenstaande- het huidige migratiebeleid van de Europese Unie niet erg logisch. De EU verdedigt dat beleid door te wijzen op de vergrijzende bevolking van Europa: er komen steeds minder productieven, die de kosten van een steeds grotere groep senioren moeten dragen. Dat lijkt op het eerste gezicht inderdaad een plausibele redenering, maar de EU gaat er wel aan voorbij dat in een aantal landen van de EU, waaronder Nederland, de ouderen juist flink gespaard hebben. Die bedruipen dus zichzelf.

Voor de arme Oost-Europese landen ligt dat anders, maar dat zou dan juist een argument moeten zijn om die integratie maar niet te laten plaatsvinden. Afgedwongen solidariteit leidt tot weerstand en trekt het algemene welvaartspeil naar beneden. Dat punt speelt des te meer als daarnaast tientallen miljoenen immigranten uit anderde culturen naar Europa worden gehaald, zoals uit de onderzoeken van professor Chua is gebleken.

Met een, naar het zich laat aanzien, blijvend hoge werkloosheid in de eurozone is het niet erg logisch om miljoenen – veelal laagopgeleiden – binnen de poorten te halen. Temeer niet, daar die mensen nauwelijks de taal machtig zijn. We zien dat ook aan de gebrekkige integratie van de niet-westerse allochtonen in Nederland: los van de culturele verschillen zorgt de taalachterstand ook voor een gebrekkige integratie. Dat geldt ook voor de westerse allochtonen die zich hier komen vestigen. Het CPB heeft de regering al gewaarschuwd dat ze niet dezelfde fouten moet maken als destijds met de Turkse en Marokkaanse immigranten. Hetzelfde dreigt namelijk te gebeuren met de vele Polen, Roemenen en andere voormalige Oostblokkers die zich hier willen vestigen. Bovendien zorgen die nieuwkomers voor sociale spanningen, aangezien ze vooral aan de onderkant van de arbeidsmarkt voor verdringing zorgen: ze nemen de banen in van autochtone Nederlanders.

Dus Lodewijk Acher van de PvDa, laat volgende keer die FEZ maar thuis in de kast staan en hou op met in het Turks werven van zieltjes in de Moskee, maar ga een keer serieus aan de slag voor ons.


Gast

#843 Re:

2014-12-11 18:09

#683: -  

 Weet je, dat zeiden ze in de vroegere kolonies nou ook altijd: "Gewoonweg schandalig dat we ongevraagD en ongewenst opgezaDELD worden met die bezetters. Ze komen naar een land waar ze niet thuis horen, niet passen en ook niet in willen passen, maar vertellen ons wel wat we wel en niet nog mogen doen in ons eigen land."

Luisterde ook niemand naar.


Gast

#844 Re: Re: het kan dus wel goed gaan

2014-12-11 18:11

#835: - Re: het kan dus wel goed gaan 

 Dan neem jij toch die bejaarden in huis?


Gast

#845 Re: Re: Re: het kan dus wel goed gaan

2014-12-11 18:46

#844: - Re: Re: het kan dus wel goed gaan 

 Mijn beste meneer Pastoor, of SP wethouder of wie er ook achter uw scherm zit. Momenteel zijn wij al druk mantelzorgend en zullen onze ouders en schoonouders in huis gaan nemen. We zullen hen niet gaan blootstellen aan de praktijken waar ouderen tegenwoordig mee geconfronteerd worden en waar uw partij goedkeurend van weg kijkt. Ook zullen we heerlijk participeren en hulpbehoevenden in de wjk helpen waar we kunnen, zolang ik me nog thuis voel in de cultuur van mijn wijk. Gelijkwaardigheid man en vrouw, respect voor ouderen etc. U verpest echter ons (reeds multiculturele) wijkgevoel door er een Eritrese monocultuur van te maken. Kunnen de Eritreers niets aan doen, u wel.

Jammer genoeg heb ik daarnaast ook niet zoveel tijd als u, ik werk nl 60 uur per week. Genoeg belasting aan het betalen om de bejaarden om mij heen van te helpen zou je zo zeggen.  Maar nivileren is een feest! Niet waar? Ik kan u vertellen: hard werken is heerlijk. Maar hard werken om wethouders te spekken die nog nooit een bedrijf van binnen hebben gezien, verpest je zin in werken enorm. Werken loont niet meer. Voelt dat lekker, parasiteren? Frustrerend, mijn zuurverdiende inkomen wordt schaamteloos gejat en herverdeeld door een linkse overheid die wel eens even voor mij bepaald aan welke kunst mijn geld gespendeerd wordt, wie er zielig is en dus graties geld krijgt, (zielige negertjes bijvoorbeeld, god wat is die linkse kerk toch een discriminerend orgaan bah, ik kan hun bedel reclames niet meer aan zien! Dat die zwarte piet haters daar eens tegen te keer gaan, je zal continu als arm negertje worden weggezet in plaats van de verantwoordelijke volwasesen mens die je bent,  brrr)en en passent bedelen ze zichzelf ook goed met wachtgeld en een baantjescarroussel (de zoveelste subsidie spons, he meneer pastoor, of lekker ergens als adviseur binnen de rijksoverheid hmmm heerlijk!)

Gek he, dat mensen niet meer stemmen en jullie uitkotsen. Tot ziens in maart, bij de verkiezingen van de PS. 


Gast

#846 Re: Re: Re: Re: het kan dus wel goed gaan

2014-12-11 18:56

#845: - Re: Re: Re: het kan dus wel goed gaan 

 Nee joh, dat is zo'n griezel van Groen slinks als gekke Maddy. We zijn zo goed goed goed en u, belastingbetalende buur, moet je BEK houden en in volle bewondering toekijken hoe gekke Maddy van Groenslinks goed goed goed doet. En je mag er niks van zeggen, anders ben je een vieze vuile racist. Want zij zijn ZO goed


Gast

#847

2014-12-11 21:16

Ach, wat enig; meneer Hopman organiseert komende zaterdag een welkomstfeest voor de asielzoekers. Het gaat echter om een besloten feest, het is immers niet de bedoeling dat 'de hele stad komt kijken', aldus dhr Hopman. Gastvrijheid ten top. Wederom alleen niet voor de omwonenden. 


Gast

#848

2014-12-11 21:17

Een kleine tip, gezien recente gebeurtenissen; een alcoholverbod zou op zijn plaats zijn...


Gast

#849

2014-12-12 05:29

Hahahahahaha ja laten we het hopen! En gekke Maddy... Tja... Ik heb nog op die eeuwige draaikonten van het CDA gestemd, schaam me kapot! bergkamp, arrogant en incapabel, die anderen, hoe heten ze ook al weer.... Ze verkopen ons als buurt voor een beetje meer wacht. En Hopman wn zn gesubsidieerde feestje? Tja, er is ook nog dat - eveneens zwaar door de gemeente gesponserde stadshart valkenberg en hun partijtjes. Ben helemaal klaar met dit marionettentheater en de bijbehorende ruifgrazers! Blij dat er nu een onafhankelijke, op vrije wil en inzet gebaseerde buurtvereniging aan het ontstaan is! Een gezamenlijk doel bindt, bedankt gemeente en COA! Hebben we van hun geleerd, gemeenschappelijke vijand is/ zijn buurtbewoners belastingbetalers

bewoner

#850 Kolonies - wat een ongeloofelijke domme reactie

2014-12-12 08:04

Als je niet wordt gehinderd door enige kennis en werkelijk geen enkel zinnig argument kan bedenken, dan kom je inderdaad met dit soort onzin. Ongeloofelijk wat een argument. Hoe oud ben je ?17  of zo met een mooie roze bril op of heb je gewoon nooit de middelbare school afgemaakt ?  Tjeezus, de koloniale tijd erbij halen. Waarom niet terug naar wo II, want dan krijgen we nog geld van de Duitsers of de Franse bezetting van Nederland door Napoleon of is het stadhouder Willem III, daar krijgen we ook dus ook nog geld van of nee, toch de Romeinse tijd, dus op naar de Italianen. Oh nee, die krijgen nu ook al geld van ons. . Misschien kunnen we ook nog aankloppen bij de mongolen voor wat melk of tenten, want Djengis Khan was ook geen lieverdje.