Omheind hondenspeelterrein Cellesbroek

Neem contact op met de schrijver van de petitie

We did it!!!

2022-09-02 06:32:20

WE HEBBEN EEN OMHEIND VELD!!

Zo, dat moest even groot. De gemeente Kampen heeft woord gehouden en een omheining geplaatst. Ons nieuwe hondenveld is het veldje achter de tennisbaan aan het sportpad. 

Vanochtend even met Arun geweest, die heerlijk zn benen kon strekken.

Allemaal hartstikke bedankt voor het steunen en delen van de petitie. En geniet ze van het veld!


Thirza Kleij

Mild optimistisch

2022-07-20 10:36:46

Hallo allemaal.

Na een flinke periode van stilte, een krantenartikel dat het hondenveld aan het einde van het kruidenpad verdwijnt en een geharrewar aan e-mails dan eindelijk wat nieuws.

Onderstaand bericht kreeg ik vanuit de wijkverbinder doorgestuurd: 

Het veldje bij de tennisbaan krijgt inderdaad nog de besproken upgrade. Hekjes en volledig afgesloten (heg of hek ik weet niet exact wat er tussen jou en Henk Kremer verder is afgesproken). Geen paniek dus, maar kan mij voorstellen dat dit voor verwarring zorgt.

Mijn college Henk zal voor de volledigheid nog contact opnemen met mijn collega van Groen hoe en wanneer e.e.a. op de planning staat.

 

Helaas dus nog geen duidelijkheid wanneer de gemeente wat wilt doen. Hierover hoort nog duidelijkheid gegeven te worden. Maar vooralsnog mild optimistisch dat we dan toch eindelijk een afgesloten veld krijgen


Thirza Kleij

Helaas nog geen duidelijkheid

2022-02-12 15:53:06

Goedendag!!

 

Het is alweer even geleden dat er bericht is geweest. Helaas heb ik ook nog niet meer gehoord. 

Vandaag zijn we met Arun naar een nieuw, omheind bos in Staphorst geweest, waar we uiteraard even foto's van hebben gemaakt.

Deze heb ik naar de wijkverbinder gestuurd, met de vraag of er al meer bekend is. En de mededeling dat de gemeentes om ons heen niet zo moeilijk doen om een hek/veilige speelplaats voor honden.

 

Laten we hopen dat er snel weer een bericht komt!

 

Groetjes Thirza


Thirza Kleij

Eerste contact

2021-12-07 12:16:57

Hallo Iedereen.

Het eerste contact met een wijkverbinder is er geweest. Met haar een goed gesprek gehad over wat we graag hier in Kampen gerealiseerd willen zien.

Zij verwachtte dat het veld aan het einde van het kruidenpad waarschijnlijk op te veel weerstand van de aangrenzende huizen zou stuiten. Nu hebben we als andere mogelijkheid het hondenveld achter bij de tennisbaan. De wensen om hier een afgesloten veld van te maken met hogere omheining gaat teruggekoppeld worden naar de gemeente. Misschien met als optie om er een pilot van te maken, uitproberen of dit wat wordt.

Zodra ik meer weet zal ik weer wat laten horen. De Facebook pagina wordt naar gekeken. Ik denk dat deze makkelijker wordt in te richten als er duidelijkheid is waar een veld kan komen. Maar ook met een eigen pagina ben ik bezig.

 

Groetjes,

Thirza

 

 

 

 


Thirza Kleij

De volgende stap

2021-11-14 15:41:18

Hallo lieve mensen,

 

Wat een positieve reacties heb ik mogen ontvangen op het artikel. Heel erg blij en dankbaar hierdoor. 

Nu kwam iemand ook met de tip om eventueel een facebookpagina te beginnen, als ondersteuning van dit initiatief. Mijn vraag aan jullie is nu, of jullie dit een goed/leuk idee vinden.

 

Laat maar weten in de reacties of jullie zoiets zouden zien zitten. En voor de rest houd ik jullie op de hoogte zodra er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.

 

Groetjes Thirza


Thirza Kleij

Artikel in De Brug

2021-11-09 15:02:43

JAAA! Het is gelukt. We hebben een artikel gekregen in de papieren krant van De Brug! Laten we hopen dat we hiermee weer wat meer mensen weten te bereiken. 


Thirza Kleij

Achter de schermen

2021-10-21 07:49:51

Hallo!

Het is alweer een maand terug sinds de laatste update. Door een overlijden in de familie was er even wat afwezigheid. Maar in de tussentijd blijven we doorgaan.

Zo is er onder andere al wel een artikel geplaatst op de website van De Brug, als ingezonden stuk. Daarnaast heb ik wederom contact gezocht met De Brug of de optie voor een gedrukt artikel nog open staat. Ik hoop daar snel wat op terug te horen. Verder wordt er uitgezocht wat Ijsselmond kan betekenen voor onze zaak.

Ondertussen hebben we al 170 handtekeningen weten te krijgen; blijf vooral de petitie bekendheid geven en laten we proberen minimaal de 250 te halen!


Thirza Kleij

Eerste stap gezet

2021-09-13 05:23:11
  1. Hallo allemaal,

Ten eerste enorm bedankt voor alle steun. De petitie is al aardig vaak ondertekent. Mede door het artikel van KampenOnline. 

Hierop volgend ben ik nu in contact met De Brug om te zien of zij ook een artikel willen plaatsen. Ik heb het streven om te kijken of we de 500 handtekeningen kunnen halen. Wordt vervolgd!

 


Thirza Kleij



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...