De Edje Slierendrecht "Stairway to the North Side"

Supporter in hart en nieren, Cultuurbewaker, Mister North Side, het is duidelijk we hebben het over "Edje Slier", zoals de meeste van ons hem kennen. Die wereld gozer die denkt in het geel en groen, leeft in het geel en groen strijd op dit moment tegen een vreslijke ziekte.

Een strijd waarin wij hem zullen steunen hoe en waar we kunnen. Maar wat zou het mooi zijn als we tijdens deze strijd hem laten zien hoe hij gewaardeerd wordt door zijn FC Den Haag familie.

De trap op Midden Noord waar iedereen naar boven gaat waar de North Side zich verzamelt, daar waar Edje zich thuis voelt, iedereen weet welke trap er bedoeld wordt.

Hoe mooi zou het zijn als deze trap zijn naam zou krijgen: De Edje Slierendrecht " Stairway to the North Side". 

Met genoeg steun moeten we de leiding van de club zover krijgen hier officieel toestemming voor te geven. Een blijvend iets wat staat voor de strijders tegen die vreselijke ziekte.

Jij steunt deze petitie toch ook?

Een initiatief van de vrienden van FC Den Haag. Supporters zij aan zij!434136375_430991699611613_7768083402699568782_n.jpeg


Ben (namens de supporters van FC Den Haag)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Ben (namens de supporters van FC Den Haag) alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...