Geen AZC in Wieringerwerf!

6165A98C-65D3-49C8-9B6C-DE83710DA066.jpeg
Stop de Plannen: Ons Dorp, Onze Beslissing

Het is ongelofelijk! Terwijl we hier in ons eigen dorp worstelen met onze eigen problemen, denken ze elders in hun ivoren torens dat ze kunnen beslissen over de toekomst van onze gemeenschap. Een asielzoekerscentrum? In ons dorp? Dat laten we niet gebeuren!

Wie denken ze wel dat ze zijn? Ze komen binnen met hun plannen zonder zelfs maar te overwegen hoe dit onze levens zal beïnvloeden. Onze veiligheid, onze voorzieningen, onze manier van leven - alles staat op het spel door hun roekeloze beslissingen.

Het is tijd om onze stem te laten horen en deze waanzin een halt toe te roepen. Teken de petitie en laat zien dat we niet zomaar over ons heen laten lopen. Dit is ons dorp, onze thuis, en we zullen vechten voor wat juist is.

Geen asielzoekerscentrum in ons dorp! Teken nu en laat onze stemmen weerklinken tot in de hoogste regionen van het bestuur. We zijn niet bang om op te komen voor wat van ons is!

(Let op: na ondertekenen moet je in je e-mail/spambox nogmaals je handtekening bevestigen!)

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Dennis de Groot alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...