Geen windmolens in oostelijk buitengebied Venray

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Beëindiging petitie

2021-06-09 17:58:37

Beste ondertekenaars van onze petitie,

 

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw steun.

De petitie bieden we morgen, donderdag 10 juni, om 17:15 uur aan. Hij wordt in ontvangst genomen door burgemeester Luc Winants en wethouder Jan Jenneskens. De overhandiging vindt plaats voor het gemeentehuis van Venray.

Mocht u hierbij willen zijn, dat is mogelijk. De ruimte voor het gemeentehuis en aangrenzende parkeerplaats biedt de mogelijkheid om op 1,5 meter van elkaar te gaan staan. We verzamelen ons tussen 16:50 uur -17:10 uur. Van harte welkom!

Mede dankzij u hebben we duidelijk gemaakt dat de ontwikkeling van een windpark in het oostelijk deel van Venray een heel slecht plan is. Dank ook voor het opschrijven van argumenten waarom u dit niet wil.

We gaan verder in gesprek met de gemeente om alternatieven te onderzoeken en voor te dragen. Wij zijn ervan overtuigd dat er passende oplossingen voor Venray zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Dionne Boks


Dionne Boks - GroenGeijsteren

Hartelijk dank voor uw steun en graag blijven delen

2021-05-07 11:29:24

Beste ondertekenaar van onze petitie,

Hartelijk dank voor uw steun.

De petitie wordt ook gesteund en aanbevolen door de Belangengroep Leefbare Dorpen. Wij werken nauw samen. Het betreft zoals in de titel staat het hele oostelijk buitengebied van Venray en de dorpen die in dat gebied liggen.

Daarnaast hebben de voorzitters van HSV 't Alvertje (ruim 1200 leden) en Golf- & Countryclub Geijsteren (650 leden) namens hun leden deze petitie gesteund.

Ook bieden we ook de mogelijkheid om een papieren versie van de petitie te ondertekenen, waarvan ook 38 exemplaren zijn geretourneerd.

Ons verzoek aan u is om deze petitie te blijven delen. Er is ook een te printen versie beschikbaar voor mensen die liever geen online petitie tekenen. Mail mij dan a.u.b. even, dan zorg ik dat u een Word-document met retouradres ontvangt.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.groengeijsteren.nl .

Bij voorbaat dank voor uw verdere hulp.

 

Met vriendelijke groet namens werkgroep GroenGeijsteren,

Dionne Boks

 


Dionne Boks - GroenGeijsteren



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.