Wij steunen Oublies!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Petitie overhandigd

2020-11-16 13:32:30

Beste allemaal,

Met ruim 300 handtekeningen is deze petitie overhandigd aan de gemeente. Deze wordt in behandeling genomen. Door in zo'n korte tijd toch zoveel handtekeningen te verzamelen kunnen we een duidelijk signaal afgeven. Natuurlijk kunnen we ons brood ergens anders halen, of pizza's online bestellen en ook ijs wordt ergens anders verkocht. Maar wij willen het bij Oublies kopen!

Er komen elk uur weer handtekeningen bij. Daarom laat ik de petitie ook nog langer open staan. De gemeente kan zo elk moment zien dat er meer mensen de petitie steunen. 

Zijn we nog op tijd met onze steun? Geen idee, maar Petra en Patrick weten in ieder geval dat het merendeel van de wijkgenoten blij is met Oublies! En dat is heel veel waard! Bedankt voor jullie steun!


Lydia Hommes

300!

2020-11-15 12:12:04

Beste ondertekenaar,

Dank jullie wel voor het ondertekenen van deze petitie. Deze is bedoeld om Oublies te laten weten dat we hun dienstverlening waarderen en hopen dat ze mogen blijven ondernemen. Het is een signaal naar de Gemeente dat er zoveel mensen betrokken zijn en niet willen dat Oublies uit het straatbeeld verdwijnt. Krijgt Oublies hiermee dan wel de vergunning? Nee, vast niet. Maar hopelijk geeft deze petitie de gemeente een duwtje in de rug om wel mee te blijven denken in mogelijkheden. De petitie zal komende week aangeboden worden. Bedankt voor alle steun en lieve reacties! 


Lydia Hommes

Vraag vooral veel mensen om ook te tekenen

2020-11-13 22:25:10

Wow, al in een korte tijd bijna 200 handtekeningen! Je kunt helpen door de link te delen met je buurtgenoten. Niet iedereen zit op Facebook of op Nextdoor. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun. 


Lydia Hommes



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...