Wij steunen Oublies!

Dit zijn ondernemers die ondernemen in hun bloed hebben. Begonnen met Tijd4IJs vanuit hun eigen garage met picknicktafels op hun oprit. Nu uitgegroeid tot meer dan een prachtige ijssalon. Je haalt er je dagelijks brood, heerlijk gebak, in de winter lekkere soepen en vergeet niet de ambachtelijke pizza's. Maar meer dan dat is Oublies een plek waar we elkaar ontmoeten, waar je gezellig samen een kopje koffie gaat drinken of een rijk belegd broodje voor de lunch besteld. Door het niet verstrekken van de vergunning lopen we het risico dat hun het ondernemen onmogelijk wordt gemaakt. Terwijl we juist in deze tijd mensen moeten steunen die nog steeds durven te ondernemen, die risico's durven nemen en die zelfs in barre tijden nog kansen zien. Oublies is er altijd voor ons, laten wij er nu voor hen zijn! Geef met jouw handtekening aan dat je Oublies een warm hart toedraagt en dat je hun niet uit ons straatbeeld wilt missen. Hopelijk wil de Gemeente Nijmegen dan hun beslissing herzien of in ieder geval mee helpen met het bieden van een snelle oplossing. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lydia Hommes om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...