Graag een zwembad voor Herent, Kampenhout en Kortenberg !

Hallo inwoners van Herent, Kortenberg en Kampenhout maar natuurlijk ook onze verdere buren,

 

Sinds 2006 werden er al vele loze beloftes gemaakt in onze gemeentes naar de bouw van een openbaar zwembad toe, ondertussen weten we ook al dat de plannen hiervoor al diep opgeborgen zijn.

Toch wil ik via deze weg proberen om terug schot in de zaak te krijgen!

Mijn kinderen lopen school in Herent en net zoals zoveel kinderen krijgen ze weinig of geen zwemles, als er dan al eens gezwommen wordt, zitten ze langer op een bus dan in het water.

Maar ook voor onze senioren is dit een groot gebrek, ik kan me moeilijk inbeelden dat deze bevolkingsgroep de mogelijkheid heeft zich ettelijke gemeentes verder te verplaatsen om even te zwemmen en ontspannen.

Verder ook puur als recreatie voor de vele jonge gezinnen in onze gemeentes zou een zwembad/recreatiebad meer dan welkom zijn!

 

Herent, Kortenberg en Kampenhout tellen ongeveer 50,000 inwoners. Tel hierbij de iets verder gelegen gemeentes Haacht en Boortmeerbeek en je komt al op een kleine 75,000 bewoners. Al een mooie potentiele doelgroep!

Natuurlijk naar uitstraling van de gemeente en werkgelegenheid zijn er ook voordelen.

 

Hierbij vraag ik dus aan iedereen een stem, een stem voor recreatie en plezier voor jong en oud !

 

Hierbij een plattegrond van een S&R zwembad in Beveren, een samenwerking tussen prive investeerders en de gemeente.

 

 

volg ons nu ook op facebook

https://www.facebook.com/zwemmenhehoka

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Johan Celis toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...