Voorkomen van huisvesting arbeidsmigranten Industrieweg Stramproy

WBM_gebouw1.jpgDe gemeente Weert staat op het punt goedkeuring te geven voor het plaatsen van 204 ‘short stay’ arbeidsmigranten in een leegstaand kantoorgebouw aan de Industrieweg in Stramproy. De omwonenden zijn hier op tegen omdat de voorziene locatie tegen een woonwijk ligt.

We vrezen grote consequenties: overlast voor de buurt en verderop in het dorp, veiligheid die in het gedrang komt en waardedaling onroerend goed.

Directe omwonenden en dorpsgenoten die direct of indirect kans hebben op overlast en/of financiële schade zijn van mening dat de locatie van het gebouw niet geschikt is voor het vestigen van dit soort aantallen arbeidsmigranten. Het gebouw ligt weliswaar op een industrieterrein, maar is tevens  slecht enkele honderden meters verwijderd van de kern van het dorp en is ingesloten door de percelen van omwonenden. De impact op de leefbaarheid  en veiligheid in de omgeving en het gehele dorp is veel groter dan de sociale noodzaak om hier 204 arbeidsmigranten te huisvesten.

Wij verzoeken de gemeente Weert en vastgoedontwikkelaars Tim en Dinja Clement dan ook om af te zien van het plan om op deze locatie arbeidsmigranten te huisvesten en op zoek te gaan naar een andere locatie of oplossing.

Bent u het met ons eens. Teken deze petitie!

Opgelet! Bij het ondertekenen van de petitie krijg je een bevestigingsmail. Pas als je deze bevestigt telt je ondertekening mee. Zie je geen bevestigingsmail, kijk dan eens in je spambox.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Buurtcomité Industrieweg om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )