Voetbalsupporters samen in actie tegen burgemeesters!

Oproep! Onderteken de petitie tegen de burgemeesters van Eredivisieclubs!

Nederland is al weer even in rep en roer, want Geert Wilders vond het nodig een controversieel betoog te houden na afloop van de Gemeenteraadsverkiezingen met als doelwit onze medemens met Marokkaanse roots.

Verander ‘Marokkanen’ nu eens in de subcultuur ‘voetbalsupporters’ en je krijgt een hele andere discussie, althans vanuit de publieke opinie, politiek, politie en justitie, B&W, KNVB enzovoorts. Deze groep heeft ook al decennia lang te maken met discriminatie, criminalisering en demonisering van de grote meerderheid.

Wat zijn nu de wezenlijke verschillen tussen beide subculturen? Eigenlijk vrij weinig. Net als bij de Marokkaanse subcultuur is er ook bij de voetbalsupporters sprake van het feit dat een kleine groep het verpest voor de grote meerderheid.

Als er ook maar één burgemeester beperkende maatregelen tegen Marokkanen of zelfs een compleet gebiedsverbod oplegt wat betekent dat Marokkaanse medemensen voor een bepaalde tijd niet welkom zijn, dan is de wereld te klein. Waarom is dit alles inzake voetbalsupporters dan wel geoorloofd en gedoogd?

Daarom deze petitie! Onderteken deze als jij het ook niet eens bent met elk college van Burgemeester en Wethouders die zich schuldig maakt aan discriminatie en vrijheidsberovende maatregelen! Laat je stem horen.

Samen gaan we, voetbalsupporters in Nederland, in actie tegen burgemeesters!

Deze online petitie maakt onderdeel uit van 'Voetbalsupporters samen in actie', welke gestart is op 24 maart 2014. Via onderstaande link kun je meer info hierover vinden! Tot dusver (3 april 2014) zijn er al bijna 1400 (!) volmachten tot aangifte binnengekomen!

 

***Meer info? Kijk op http://www.lunaticnews.nl/nieuws/oproep-doe-aangifte-tegen-burgemeesters-van-eredivisieclubs/ ***

 

Lees ook meer over discriminatie, criminalisering en deportatie van voetbalsupporters in Almelo (2 april 2014):

http://www.lunaticnews.nl/nieuws/gemeente-almelo-en-heracles-ga-jullie-schamen/

 

*** Kijk op https://www.facebook.com/Voetbalsupporters.samen.in.actie en klik op Vind ik leuk ! ! ! ***

*** Of kijk op Twitter en volg ons via http://twitter.com/Supportersactie ! ! ! ***

 


Voetbalsupporters samen in actie!    Neem contact op met de schrijver van de petitie