Stop de hoge huurverhoging

Mensen dit kunnen we toch niet pikken ? Omdat je werkt betaal je al jaren meer huur dan normaal en nu hebben ze er gewoon even 100 euro van gemaakt !

Alles wordt duurder; energie benzine boodschappen dus de huurverhoging is gewoon niet op zijn plaats !

Het mag toch niet zo zijn dat werken stafbaar is ?

Wij worden scheefhuurders genoemd omdat we als gezin meer verdienen dan de grens die ze hebben vastgesteld , ze willen dat je duurder gaat huren of kopen ! Alleen er is niks te huur of te koop ! Het is niet te betalen , huren vanaf 1200 euro en kopen vanaf 500000 euro .

Ze willen onze huizen om ze beschikbaar te stellen aan lagere inkomens ! Met andere woorden met huursubsidie terwijl wij de huur betalen uit werk ! 

Teken de petitie nu ! Stop-huurverhoging-1280x720.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Ronald Nanninga om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )