Stadsboerderij Holywood mag niet verdwijnen!

kalf.jpgDe stadsboerderij is al 47 jaar een begrip in Vlaardingen en nu, na 47 jaar,  is de gemeente Vlaardingen van plan om onze subsidie stop te zetten en daarmee komt ook de functie van beheerder te vervallen. zonder inkomsten en zonder beheerder is het voortbestaan van de stadsboerderij vrijwel onmogelijk..

Moet boerderijhond Filou maar opzoek naar een nieuw thuis? Moet poes Pinkie na 16 jaar ineens vertrekken? Gaan pony's Candy (21) & Silvie (26) nog wel een nieuw thuis vinden op hun oude dag, met alle medicijnen en zorg die zij nodig hebben? Moeten wij dan echt voor al onze dieren opzoek naar een nieuw thuis en gaan zij die nog wel vinden? Dit zijn zorgen die bij ons constant door onze gedachten schieten.

Na 47 jaar zijn er nog steeds zoveel kinderen die opgroeien op de stadsboerderij, zo veel ouderen die hier dagelijks langs komen voor de dieren maar ook voor een praatje.

Onze vrijwilligers zorgen al jaren lang met heel veel liefde voor onze dieren, zij zien hun geliefde boerderij straks misschien wel verdwijnen. Jaren lang is er met zo veel liefde voor onze dieren gezorgd, jaren lang is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het onze dieren aan niets ontbreekt.

Na deze jaren is de stadsboerderij onmisbaar geworden in Vlaardingen. Wij geven niet zomaar op en wij hopen dat jullie dat ook niet doen! 


stichting stadsboerderij Holywood    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik stichting stadsboerderij Holywood om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...